Борисов спасява социалния диалог

Утре се среща със синдикатите заради готвените протести
Обновена: 22 ное 2011 19:14 | 22 ное 2011 19:14,
138
Борисов спасява социалния диалог
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов ще приеме утре ръководствата на КНСБ и КТ "Подкрепа" след заседанието на Министерския съвет.

На срещата ще бъде обсъдено как да бъде възстановен социалния диалог и намеренията за увеличаване на пенсионната възраст.

Това съобщи президентът на КНСБ Пламен Димитров след продължила близо три часа среща на представители на синдикатите с ПГ на ГЕРБ.

Димитров посочи, че протестът на 30 ноември срещу увеличаването на възрастта за пенсиониране продължава да се готви.Той добави, че се е чул днес по телефона с премиера и той очаквал утре синдикатите да му предложат и други варианти.

„Утре ще му предложим всяка страна да бъде свободна да прави предложения без ултиматуми”, подчерта Пламен Димитров.Той призова предстоящите протести да не се политизират нито отляво, нито отдясно, тъй като това не спомагало за решението на въпроса.

Още по темата
 „В последните 20 години всички правителства, които се сменяха, не спазваха ангажимента, който беше възприет в началото на пенсионната реформа и правеха разходи, които не бяха заложени в общата логика”, припомни синдикалният лидер.

След заседанието на Министерския съвет синдикатите в транспорта и железничарските синдикати са поканени на преговори при министър Ивайло Московски по исканията им и възможните решения на проблемите в БДЖ, съобщи още президентът на КНСБ.

Към настоящия момент нямаме никакви основания да твърдим, че няма да има стачка, добави той.
По думите му стачката е законна и към днешния момент тя ще бъде проведена от 8.00 часа на 24 ноември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: синдикатипротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
22
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
Още ли не сте разбрали, че Рапонът най-мрази да му викат под прозорците.А най-обича да рита футбол (в работно време) и да си мие гуменките с маркуч.И за да си осигури тези придобивки, е готов да се върти като ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА.Да видим до кога.
57
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Евала на "Странджата", лекичко ви погъделичка и замириса през монитора. Как ли ще реагират ***, ако ги почешат?
56
8
 
4
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
Аз съм доволен от ГЕРБ и управлението им. Който (като теб) си мисли, че го ***, добре, щом така се чувства. Аз примерно не се чувствам наебан, а ти, както сам пишеш се чувстваш постоянно наебан. Ами какво да ти кажа другарю, това твоето явно е професионална деформация, като ви знам че всички от БСП по цял ден само за мъжко *** мислите...
55
1
 
9
 
! Отговори
Картофи преди 12 години
Бойко остави ги тия да си лаят ,ти ела да ми помогнеш да копаме картофите че тука върху Белоградчишките скали почвата е много твърда извикай и някой друг булдозер, квото искараме ша делиме фифти-фифти ,аз нема да лъжа като тебе обещавам да делим.
54
1
 
2
 
! Отговори
въххххх преди 12 години
И ся ко?Пожарникаря ще прави социалната рИвулюция на Гоце от дС.Ми ку ни съ пулучи ко шъ прай ДС?Шъ вади кокълити на "мЪрдухай"ли да дава съвети за борбата между труда и капитала?
53
3
 
3
 
! Отговори
до 47 преди 12 години
брат тия 2 милиона пенсионери са се осигурявали на много малко пари защото тогава стандарта е бил нисък и парите от фондовете и спрестяванията на хората питайте виденов и хората ми който са източили банките и се е наложило девалвация на лева за да може да им спотят парите на кред. мил. но с това са отишли спестявания и всичко.
52
1
 
9
 
! Отговори
шоко преди 12 години
пак ли тая гадна мутра ще ни спасява, ей тия драскачи всички подложихте ***, от *** по *** народ сме, всички които седите пред тв да чуете поредната простотия на вожда заслужавате да ви чукат и изобщо не се оплаквайте после, сами сте се подложили ***
51
1
 
17
 
! Отговори
цветар преди 12 години
По край тази групировка ГЕРБ намразих прекрастното цвете ГЕРБЕР.
50
0
 
14
 
! Отговори
Детектифф преди 12 години
Припари му на ***, та то така ли бива да изтърве кучетата и удобният стол разбира се. Дано те този път не му повярват, защото при подписване за сроковете за пенсиониране му се предовериха.Той, не е куче,ни вълк и чакал не е.Той е гадна хиена.
49
4
 
3
 
! Отговори
до tikvataa преди 12 години
Ей Понеже си сам и остави статията с гея на произвола и изведнъж всички мнения станаха за ГЕРБ и срещу педераската ти партия БСП. Абе що така като се махнеш от някоя статия и веднага си проличава че никой освен теб не защитава пердераското БСП бе другарю? Трябва подкрепа да викаш, че си сам срещу мног, те и изборите го показаха де :)))
48
2
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 12 години
С тая мутра може да се води само тикволог.
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 33. Тези два милиона пенсионери не са паднали от небето, работили са, внасяли са осигуровки. Ако някой им е изпил парите, проблема не е на пенсионерите. Един милион деца със сигурност също не са от пенсионерите. Двата милиона работещи хранят работодателите си и ***. Мислиш ли, че като измрат пенсионерите и пораснат децата ще ти се напълни кесията?
46
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ше ви се навиди и на *** преди като хранеха мангоците и те живяха без да работят и правеха само деца не се оплаквахте аз пък съм за. и парите които трябваше да отидот за пенсии на хората отиваха за помощи на *** и сега като няма пари борисов ви е крив не той е виновен виновни са ония които хранеха *** и те не плащаха нито осигуровки нито данъци и сега няма пари в системата
45
2
 
2
 
! Отговори
Тоне Берзитски преди 12 години
Аз пък съм македонец от Пиринска Македония - неосвободен дял от държавата Македония.
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кои ги прави тези снимки бе....евала ! Тоя човек като че ли е погребал всички видове транспорт барабар с персонала и сеирджиите....
43
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
искат да спират парите за прослужено време-този кабинет е вреден за българския народ
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оф ,просто Тиква.Тоя филм с добрия бащица сме го гледали много пъти но явно си го заслужаваме.
41
1
 
4
 
! Отговори
до 33 преди 12 години
Аз не съм българин, аз съм тракиец. Такъв е родът ми, такова и моето семейство, такива са и моите деца.
40
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тука живеете в някакви конспирации и заговори човека се справя много добре от всички останали ония ги хрантутиха и ромите и всички и сега като в системата няма повече пари и трябва да се отреже от някъде и той ви е крив. как да има пари като всички предприятия освен аец и тец 2 работят на печалба останалите държавата им доплаща и то от всички които плащат данъци това е соц модела да има за всички *** по - равно аз не искам да е така искам кой колкото си изкара да има и да се научат да не живеят
39
3
 
4
 
! Отговори
Vesso преди 12 години
Б.Б.за лека нощ тази вечер нека ти прочетат историята на Маргарет Тачър.Ами първата й работа е била да се разправи със самозабравилите се миньорски синдикати,после орязала социалните програми,та сега английските пенсионери да са царе в България.

Спонсорирани публикации