Багата е опериран повторно, състоянието му е тежко

Той е на командно дишане и с опасност за живота
13 мар 2012 10:50,
93
Багата е опериран повторно, състоянието му е тежко
Благой Иванов е с опасност за живота. Снимка: архив, Булфото

25-годишният самбист Благой Иванов-Багата е бил подложен на втора операция, съобщиха от "Пирогов".

Краткотрайната хирургическа намеса е извършена вчера и е в областта на сърцето.

"Състоянието на пациента остава тежко. Той е на командно дишане, животът му все още е в опасност", съобщи доц. Стоян Миланов, началник на централна реанимация.

Багата беше наръган с нож при нападение в столично заведение на 26 февруари в малките часове на нощта.

Още по темата

Още тогава той беше подложен на шестчасова животоспасяваща операция.

Оттогава състоянието му е тежко, той е на апаратно дишане и в медикаментозна кома.

Полицията задържа 23-годишния Даниел Стефанов-Дъмпела, който остана окончателно в ареста с обвинение за опит за убийство. Смята се, че именно той  е човекът, който е посегнал с нож на самбиста.

От извършените разпити се е установило, че най-вероятната причина за скандала и последвалото сбиване е въздействието на голямо количество алкохол, употребено от почти всички участници в побоя.   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
vivi преди 12 години
tolkova ste sme6ni ,4e nqma na kade nqkoi hora pi6at tuka celi romani i se pravqt na interesni kvo zna4enie ima drusan li bil ili ne a ti vidq li 4e ne e drusan bagata si drusa i tva e vajnoto e da se opravi po barzo da stapi na kraka .
71
0
 
1
 
! Отговори
Хъмн преди 12 години
Абе защо сега нападателя са му казали цялото име, а не само с инициали. Може би защото е българин а? Ако беше *** или резак щеше да е само ХМ примерно.
70
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Ех, колко неуспели, комплексирани българи имало. Толкова завистлив народ сме.. Преди всичко това е ЧОВЕК .. и то човек, който години е тренирал и спазвал режим. Престанете с приказките за наркотици - там ли бяхте, че видяхте, че е друсан? Говорите автоматично, колкото да не мълчите. Защо, когато някой положи малко повече усилия да постигне нещо повече, бива оплют ? Много сте гнусни, никъде по света го няма това. Отвращавам се от сънародните си и манталитета им!!! Дано Багата се оправи по-скоро!
69
6
 
4
 
! Отговори
Ели преди 12 години
Багааааааааа, ще се оправиш..и вече бъде по-внимателен и отговорен..!!! С теб сме..
68
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
koga e opeloto?
67
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано се оправи момчето,само на 25 години е все пак и целия живот е пред него.Кой знае след това премеждие може да си преосмисли живота и да стане по съзнателен човек(без запои,*** и мелета по дискотеките)
66
6
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Защо ни занимавате с този бандит? Той ли е дневният ред на обществото?
65
1
 
8
 
! Отговори
koko преди 12 години
Значи трябва дъмпела да е световен шампион щом го е бил???Тоя какъв световен шампион е ?По кво?По къркане в дискотеките ли?Да се готви следващия.
64
1
 
7
 
! Отговори
до 80 преди 12 години
Абе, май различни неща сме гледали...Багата, вярно че би Федор, но американците не са чували за него-макар, че евала за счупените му ръце.А това, че този път е бил от страна на острието, предишни пъти не е било така..защо да го жалим?
63
14
 
30
 
! Отговори
Е.В. преди 12 години
не говорете така за хора който не познавате, утре на неговото място може да сте вие или вашето дете. Това момче може и да не е светец, но има ли някой от вас такъв ??Багата накара Феодор да се изправи на нашия химн и накара американците да уважават българите в спорт който се развива най добре там ! като не можете да помогнете, поне недей те да злорадствате и не се радвайте на чуждото нещастие !
62
6
 
5
 
! Отговори
KOTETO преди 12 години
AKO SI BESHE STOQL NA DYPETO I SI BESHE KROTYVAL I NE BESHE BUISTVAL PO TOZI NACHIN NQMASHE DA SE STIGAT DO FATALNI POSLEDICI NESHTATA! DA BI MIRNO SEDQLO NE BI 4YDO VIDQLO...VSQKO YDOVOLSTVIE V TOZI SKAPAN JIVOT SE ZAPLASHTA!!!
61
2
 
4
 
! Отговори
KOM6IATA преди 12 години
'' sinat na petrolnia bos izprati ohranitelite si , prebiha politsaia do smart '' ..................................................................................................... I KAK TAKA bE KOM6II ? VIE V DARJAVA DJUNGLA LI JIVEETE ? te biat politsaia , 6toto sa sigurni 4e niama da otivat zad re6etkite. a na6iat ERDOAN znaete li kak seriozno i silno se bori s tuka6nata mafia , NAPRAVO 4UDO ! Otkakto e premier ( 9 godini ) vsi4kite MAFIOTSKI LIDERI vliazoha v zatvorite.
60
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
интересно какво разследване ще правят като упорито твърдят, че не са изследвали този бияч и другия за употреба на дрога. В същото време въстниците твърдят че и двамата са били яко дрогирани..държавата харчи хиляди левове да оперира и лекува дрогирани бабаити, а в същото време казват че нямало пари за лекуване на деца зад граница. Това е типичен пример за извратено здравеопазване
59
12
 
15
 
! Отговори
от мен преди 12 години
Бе стига ме занимавахте с тая мутра бе !!! Може ли такова нещо ? Няма ли други новини и хора в тая държава ?
58
2
 
12
 
! Отговори
BG преди 12 години
До БГ Пич-ВТКолега останал си с грешно впечатление,че съм привърженик на мутри,*** и тн.Напротив обратното е и аз имам желание да се спука балона от фекалии в който се намира държавата. Просто ме е яд на повечето злобни коментари, който са изписани за момчето, познавам го и нещата не стоят така както са изписани повярвай ми. Нищо лично срещу теб, но е грозно да обиждаш някой който не го познаваш (не говоря за теб),а като цяло защото имаше покъртителни коментари от рода (*** и тн) Лек ден
57
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЛКОХОЛА НЕ ПРОЩАВА НИКОМУ.
56
4
 
19
 
! Отговори
пипи преди 12 години
За такива *** това им е краят.Деца вижте го и си вадете поука.Който иска да умре млад ,това е пътя.
55
2
 
11
 
! Отговори
4око преди 12 години
shampione , прочетох един от коментарите ти и ми направи впечатление ,че си много ***!
54
2
 
27
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Някой да е чувал за О Джей Симпсън.....най-голямата звезда по Амеракански футбол,кинокариера.........и изведнъж 2 убийства...Да адвокатите му го оправдаха,но той вече не беше Шампионе,стана *** с добри адвокати....И сега стигаме до Мохамед Али,болен с Паркинсон,с треперещи ръце,едвам говорещ,човека,който не се покелеба да откаже да бъде войник във Виетнам и заклейми войната......Ето Големия шампион....
53
3
 
18
 
! Отговори
Илиян преди 12 години
аз пък същата вечер заведох гаджето си на сладкарница, после се прибрахме у нас, хапнахме, пийнахме, таковахме се и на другата сутрин се събудих усмихнат и щастлив и като про4етох за багата си го преместих от единия крачол в друг, да би мирно седяло не би чудо видяло