Багата е опериран повторно, състоянието му е тежко

Той е на командно дишане и с опасност за живота
13 мар 2012 10:50,
93
Багата е опериран повторно, състоянието му е тежко
Благой Иванов е с опасност за живота. Снимка: архив, Булфото

25-годишният самбист Благой Иванов-Багата е бил подложен на втора операция, съобщиха от "Пирогов".

Краткотрайната хирургическа намеса е извършена вчера и е в областта на сърцето.

"Състоянието на пациента остава тежко. Той е на командно дишане, животът му все още е в опасност", съобщи доц. Стоян Миланов, началник на централна реанимация.

Багата беше наръган с нож при нападение в столично заведение на 26 февруари в малките часове на нощта.

Още по темата

Още тогава той беше подложен на шестчасова животоспасяваща операция.

Оттогава състоянието му е тежко, той е на апаратно дишане и в медикаментозна кома.

Полицията задържа 23-годишния Даниел Стефанов-Дъмпела, който остана окончателно в ареста с обвинение за опит за убийство. Смята се, че именно той  е човекът, който е посегнал с нож на самбиста.

От извършените разпити се е установило, че най-вероятната причина за скандала и последвалото сбиване е въздействието на голямо количество алкохол, употребено от почти всички участници в побоя.   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
25
 
10
 
! Отговори
shampione преди 12 години
БАГАТА - световен шампион по самбо!КОБРАТА - световен шампион по бокс!ФОРМУЦИТЕ - комплексирани злобарчета тънещи в мизерия!ДРЪЖ СЕ БАГА ЗНАЕМ ЧЕ ЩЕ ПОБЕДИШ СМЪРТТА ШАМПИОНЕ!
31
0
 
17
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Да би мирно седяло, не би чудо видяло!
30
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ейй до кога с тоя наркоман ще ни занимават???
29
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лошата съдба на този младеж е сигурно трагедия за семейството и близките му.За държавата обаче няма да е никаква загуба.Такива като него само ти трябва да излезеш на улицата и намираш 10 за 10 мин.Така че не виждам,защо продължават да ни занимават с него?
28
2
 
41
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
***, къде ми сравняваш Кобрата и братя Кличко като характери и манталитет бе, ***? Братя Кличко са уважавани и са герои преди всичко защото са човечни, защото не са като този *** Пулев,който скача на бой в заведения и по обществени места понеже се има за голям бияч. За да си герой в очите на хората преди всичко трябва да си Човек. Пулев е един жалък *** без капка човечност и морал. Пулев е първосигнален уродлив ***.
27
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя *** си го търсеше и най накрая си намери майстора ,доно господ го награди с бавна и мъчителна смърт ,каквато заслужава
26
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лошото е , че от известно време мутрите отново стават на мода Багата , *** , Ал.Петров и компания , на Юл.Дончева домашния любимец и още мн. други , с чието нечленоразделно ломотене ни заливат всеки ден ! На по-високо ниво сигурно има и още ! Изглежда някой пак се опитва да ни върне в блатото откъдето малко бяхме успяли да подадем глава !
25
16
 
6
 
! Отговори
Koko преди 12 години
Как може да плюете по Кобрата. Не ми го побира главата, колко държави могат да се похвалят с професионален боксьор при най тежките без загуба знаете ли? Не знаете, но се броят на пръстите на едната ви ръка. Братята Кличко са национални герои в Украйна, а след тях идва Кубрат, така че всички които му мислят злото тогава ще лазят под килима, задавени от собствената си злъч. Аналогията между Кубрат и багльо е апсурдна!
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко струва държавното погребение на Иван Славков?Колко струва лечението на Багата?Защо аз трябва да плащам за горните ***?
23
7
 
4
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
Според мен няма да го бъде(дано не съм прав),много време е в критично състояние,не знам,иначе момчето си е много пич,но всеки има право на собствено мнение!!!
22
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя е яко добиче, ще отърве трапа. Жалко само че на негово място не беше *** Кубрат Пулев.
21
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докога ще занимават обществото с тази ***?!
20
7
 
48
 
! Отговори
НЗОК преди 12 години
С парите, потрошени за тоя ***, можеше да се спаси живота на някой достоен българин!
19
22
 
6
 
! Отговори
истината преди 12 години
Той е мутра,ама вие сте п.тки
18
22
 
12
 
! Отговори
BG преди 12 години
Недейте така хора!!! това, че не го познавате и за него знаете това, което сте прочели по жълтата преса не значи че той е, както прочетох в по долните коментари (наркоман или мутра) На всеки се е случвало да се замеси в пиянска свада (освен на тези който цял живот са излизали най много до магазина) Все пак Багата е прославил родината малко или много.
17
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дизелът и бензинът гонят 2,70 за литър,яйцата 60 ст, агнешкото 12лв месец и половина преди Велик ден, Безработицата расте , фискалния резерв намалява , вие сте седнали да оплаквате такива типове ! Ай сиктир бе !
16
1
 
57
 
! Отговори
Българче 2 преди 12 години
....Новото поколение на България НЕ ЗНАЕ кой е написал "Опълченците на Шипка" и кой е Христо Ботьов Петков.... Бърка Димитър Димов със Димитър Талев.... Обаче ЗНАЕ цялата история на СИК и ВИС 2...."героично загиналите" братя Илиеви...Цялата автобиография на Азис и всичката там бълвоч на *** от ПАЙНЕРА.... И сега "плаче" със някоя Златка за съдбата на "националния герой" Багата!!! :( ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! :( и ще става още по голяма...:( Личи си... особено по НОВОТО ЧАЛГА ПОКОЛЕНИЕ,КОЕТО ИДЕ!
15
0
 
15
 
! Отговори
r преди 12 години
Имаш всичко, всъщност нямаш нищо. Живот, лесно се обръща. Всичко ще мине и радост и печал, всичко ще мине....
14
0
 
20
 
! Отговори
Koko преди 12 години
Разярен съм и се дразня,може би за е-нти път,накрая аз ще се изпразнявърху сайта багев ***!
13
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По принцип сте прави,но пак казвам - искам да видя цялото това недоволство какъв материален еквивалент реално ще намери на 17.03.2012 когато е обявен националния протест срещу безобразията в България във всичките му форми.