Аnonymous хакнаха сайта на парламента

Протестират срещу мизерните условия на живот
Обновена: 1 авг 2012 21:59 | 1 авг 2012 21:39,
264
Аnonymous хакнаха сайта на парламента
Снимка: Dnes.bg

Аnonymous Bulgaria изпълниха заканата си и хакнаха сайта на НС. В момента официалната страница на парламента е недостъпна, но се работи по нейното възстановяване.

По-рано днес Аnonymous Bulgaria направиха предупреждение от социалната мрежа Facebook, че следващата им мишена ще е точно сайтът www.parliament.bg.

Те посочиха, че ще го блогират между 20.00 и 23.00 часа.

„Протест срещу нарушаването на гражданските ни права, срещу мизерните условия на живот, срещу всички корумпирани хора във властта, срещу приемането на закона на детето, срещу мръсотията в България, срещу качването на цените на електроенергията и храната”, оправдаха в социалната мрежа намеренията си Аnonymous Bulgaria.

В началото на юни Аnonymous Bulgaria хакнаха сайта на здравното министерство. Тогава те посочиха, че действията им са в знак на протест срещу здравната политика в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още по темата: НСхакерианонимните
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
3
 
! Отговори
Raich преди 11 години
Live Free or Die Hard, в крайна сметка само така ще се оправи тази иначе хубава държава но скапани управници.....
130
2
 
5
 
! Отговори
ГРОБ преди 11 години
Нещо трябва да се направи с тия българчета, които печелят медали по света за акъл. Да се върнат в изходна позиция, че стават опасни за нашата власт........
129
2
 
45
 
! Отговори
Иво преди 11 години
С НЕНУЖНО МНОГОТО ДЕПУТАТИ - ПРЕСТЪПНИЦИ И БЕЗНАКАЗАНИТЕ БЕЗЧИНСТВАЩИ ЛЕКАРИ - УБИЙЦИ - НЯМА ПО-ЛЕСЕН НАЧИН ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО НА ЕДИН НАРОД !!!
128
4
 
10
 
! Отговори
Името до 202 преди 11 години
От къде идва тази ти убеденост? Това е като вярата в господ - 100% безпочвена. Какво ако аз просто умра (което е оптималното развитие) или умра тотално мизерен, нещастен и неудоволетворен, а те умрат супер спокойни, удоволетворени и дори щастливи обргадени от децата им и техните деца за които са сигурни, че ще израстнав без лишения и ограничения... Какво тогава? Има твърде много измислени от нас хората термини в които твърде много си вярваме... Правда, честност... някой виждал ли ги е тия неща?
127
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Апропо, утре очакваме акция на БОП-а. Четирдесет, даже петдесет тежко въоръжени командоси атакуват укрепил се в детската си стая 15 годишен хакер. Баретите ще са предвождани от Цв.Цв. с ръкавели на CIA и следвани от камери на БНТ. На заден фон ще се чува Веселин Маринов, който припява "Нашата полиция ни пази..."
126
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубаво протестират момчетата. Подкрепям. Ама някак не ми се вярва някой да им се впрегне, ако ще и всички сайтове на правителството да свалят. Те нашите депутати толкова си могат, толкова си правят. Пък и не вярвам да се засрамят и да си подадат оставките. Даже се редят за следващият парламент, както ги слушам : )
125
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че в парламента и интернет ли са има ли ???
124
3
 
5
 
! Отговори
Името преди 11 години
Ми не им завиждам, но шанса е, че ако колата им струва толкова пари. И персоналния им компютър е по-добър и апартамента им е по-добър и като цяло усещането им за материална >финансова сигурност< е 10х моето (което го няма) А усещането за финасова сигурност е най-чистата форма на удоволствие в настоящата реалност. Дори и да са нещастни е от бая време 100% сигурно, че да плачеш в мерцедес е по-добре от колкото да плачеш на тротоара... Просто по-доброто си е по-добро, само това казвам.
123
6
 
7
 
! Отговори
Името преди 11 години
Абе ако всеки сам за себе си не си оправи живота никой не може да му го оправи. Факта е, че като след 2 седмици престой в нас излязох на вънка си ги имаше и супер пипнатите красиви жени имаше си ги и хората в мерцедеси по за 20~30 хиляди имаше ме и мен. Докато ги има тия хора значи е възможно и до толкова до колкото моята кола струра ~7 000 макс проблема е в мен. Те са могли аз не съм... факт. Обстоятелства не обстоятелства, някой животи се получават други не. И винаги успешните са били малцинсв
122
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво! Идва новото, ЧАКАНОТО, ЖЕЛАНОТО поколение. С АКЪЛА НАПРЕД. Мощен протест и срещу арогантната и по ганювски войнстваща и ВОНЯЩА неграмотност по български език както поголовно от т.нар.парламентаристи, така поголовно и от бг медии и издателства в България, където правописът и правоговорът са на ниво ПАДЕНИЕ ЗА НАЦИЯТА. Ще се сети ли най-сетне някой в тая държава че, НА ПЪРВО МЯСТО, езикът прави нацията. О, темпора, о-ооооооооооооооооооооооооооооо...
121
0
 
24
 
! Отговори
азз преди 11 години
браво на мозъците!а сега ако могат да исксрат в публичното пространство кой колко и къде го има,ще е супер!или блокаж на дебитните карти...***,не. смеят!щото санкциите ще са сурови...все пак,Браво!
120
2
 
3
 
! Отговори
конспиртолог преди 11 години
На техните сървъри много не им трябва - все едно да пуснеш супер марио на правец>)))
119
6
 
11
 
! Отговори
Уау преди 11 години
Ехеее, от кога DoS атака се нарича хакване, при това може и да не е истинска атака, а да се е претоварил щото някоолко хиляди дори десетки хиляди сеирджии рефрешват постоянно да видят "хакването"... т.е. появил се е нов вид DoS атака, нека да я наречем Social DoS - обявява се в голяма мрежа че еди си кой сайт ще бъде хакнат и всичко живо се втурва да гледа сайта и рефрешва постоянно ад види какво ще се смени като го хакнат. та така да живее SDoS...
118
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евала!
117
1
 
17
 
! Отговори
осман преди 11 години
искам и бойко да го мачка а доган да ми свири *** неговата мама циганскаТрябва всички да се напием и да излезнем на улицата и да им бием шутове на тея ***
116
2
 
15
 
! Отговори
ТОТО преди 11 години
Ако можете източете всички държавни пари,които са откраднати от депутатите за последните 20 години, съм сигурен,че България на бързо ще стане една от най-богатите държави!!!Акции,облигации,ценни книжа и ги оставете на нула!!!
115
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво! Евала и дълбок поклон пред тези патриоти. ( малко са останали такива в БГ )
114
4
 
29
 
! Отговори
мозъка преди 11 години
анонимните ако са пичове ще хакнат на Тиквата банковата сметка, сайта на парламента е толкова скапан, че не заслужава да се хаква.
113
2
 
17
 
! Отговори
platec преди 11 години
Haknete banka DSK da mi otpadnat kreditite
112
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аnonymous Bulgaria МОЛЯ ВИ НАЙ - УЧИТИВО НЕ СЕ ЗАНИМАЙВАИТЕ С ПРАВИТЕЛСТВОТО - ТЕ СА ***, ПО- ДОБРЕ ИЗЧИСТЕТЕ КРЕДИТИТЕ НА ВСИЧКИ ГЛАДНИ ХОРИЦА В БЪЛГАРИЯ. ПРОСТО, АКО МОЖЕ ИМ ЗАНУЛЕТЕ СМЕТКИТЕ. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.