Анонимните хакнаха и сайта на ДПС

Пореден протест от страна на хакерите
Обновена: 2 авг 2012 21:25 | 2 авг 2012 21:14,
99
Анонимните хакнаха и сайта на ДПС
Поредна акция на хакерите. Снимка: Facebook

"Анонимните" хакнаха сайта на ДПС, паказва справка на dps.bg. Те се заканиха още по обяд, че ще блокират интернет страницата на партията на Ахмед Доган.

На страницата на организацията във Facebook се появи съобщение, което обяснява причините за протеста.

Още по темата

"Протест срещу кофти пенсиите на старите хора. Протест срещу далаверите на Доган. Протест заради всички пионки от ДПС, които си живеят като царе (охолен живот за наша сметка). Протест срещу нарушаването на гражданските права. Протест срещу мизерните условия на живот. Протест срещу всички корумпирани хора във властта. Протест срещу приемането на Закона на детето. Протест срещу безобразията в България. Протест срещу качването на цените на електроенергията и храната. Искаме да вдигнете минималните заплати не с 8%, а с най-малко 50% (както и другите заплати)”.

Това е втората акция на хакерите само за 24 часа. Вчера вечерта те блокираха сайта на Народното събрание. В началото на юни пък хакнаха сайта на Министерството на здраеопазването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: ДПСанонимните
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най добрите турски хакери са от Ай Йълдъз теам. Те са истински професионалисти подкрепяни от държавата. Централата им се намира в Австралия. Всички членове на организацията имат офицерски звания.Преди две години бяха хакнали сайта на Мосад който евреите успяха да оправят чак вечерта.Тези които хакнаха Атака не са от Ай Йълдъз.
61
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахх хакнали *** :D
60
2
 
3
 
! Отговори
Rrrra преди 11 години
Абе... 'що си мисля, че това с тея анонимните е някъв фалш...измислени герой....Сигурно някой държавник си е казал: "Ш им набиим филма , че анонимните правят нещо,Те да си мислят,че някой прави нещо за тях, пък те нищо да не правят и да чакат от умрял писмо".....
59
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато Българите се правим на много умни по сайтовете, някои хора направиха милиони. Не става така само с коментари, трябва малко гражданско неподчинение. Какво ли си викат управлаващите, *** правим всичко възможно на нас да ни е добре, а на нормалния гражданин да ме е зле и той си трае. Продължаваме по план, ще се гавриме с народа, той е стадо овце каквото му кажем това прави.Трябва да се замислим колко още ще си траеме
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истински Deface беше направен ан сайта ан партия АТАКА от Турски хакери истински хакери, не като нашите, които използват готов арсенал и то само за DDoS.Южните ни съседи показаха нагледно на администратора на сайта на АТАКА и вестник АТАКА как се извършва XSS комбинирана атака, ама нека палетата да се учат скоро в МВР ;)
57
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най обикновена DDoS атака без поражения нито по сървъра нито по данните нито по инфраструктурата. Just Kiddies и познания по JS + HOIC (банално)Научете *NIX, научете малко протоколи, научете малко за мрежите и след това има си цял арсенал - Backtrack ;)A относноо сайта на парламента, то на 17-18-19.03.2012 беше изцяло offline, но това не се отрази в новините, щото го нямало във Фейсбук - смешници ;) (sloworis 1.0 mod)
56
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хакване, драги ми смехурковци, значи един вид да поемеш контрол над сайта... Тва дето правят уж некви си анонимни абсолютно нема нищо общо с "хака"
55
2
 
16
 
! Отговори
www преди 11 години
БРАВООО
54
1
 
17
 
! Отговори
Смут преди 11 години
По-голям ефект ще има,ако хакнете всичките държавни сайтове.НАП.НОИ И ДРУГИТЕ.дА стане хорско недоволство.Когато народа е недоволен ,тогава ефекта е по-добър.
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И какво.. голяма работа направили :-). Пука му на Доган, че му хакнали сайта. След няколко часа ще го оправят. Той в момента сигурно си пие коктейлчета някъде по морето с гадженцата, а някой "анонимен" е висял цяла вечер пред PC-то, за да му хакне сайта и да му стане гадно :))).Едно време и аз ги правих тия работи.. и си мислих, че е голямо нещо като може да хакнеш нечеии голям сайт. После осъзнаваш, че само си губиш времето с глупости от които пари не идват.
52
3
 
5
 
! Отговори
Пенчо преди 11 години
Некви лапета са научили две неща, как се слага картинка на "анонимните" и как се прави скл инжекция. И сега се кефят като четат новината...
51
2
 
2
 
! Отговори
54 преди 11 години
То бива да си неграмотен,ама...
50
3
 
2
 
! Отговори
до57 преди 11 години
Плащат му да пише така и той примерно демонстрира глупостта и зависимостта си.
49
10
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
В интересни времена живееме - ама пожарникари и учители по физкултура дали го знаят - терористи се вихрят - нашите топ антитерористи ходят по магазини да следят цените - ужас ...
48
11
 
18
 
! Отговори
? преди 11 години
"по време на тройната коалиция България беше най добре в последните 25 години"колега или си малък и не помниш какво беше при тройната коалиция, или си глупав и си забравил
47
16
 
12
 
! Отговори
Объркан комсомол преди 11 години
ДПС на власт ли са ,че да вдигат заплатите ,по време на тройната коалиция България беше най добре в последните 25 години бай да вей.Иначе браво на момчетата и Доган и другите мутри от ДС обратно в Сибир.
46
6
 
52
 
! Отговори
ДПС В СИБИР преди 11 години
ЗА ДА ИМА МИР - ДПС В СИБИР!
45
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво! Въпреки това си оставам традиционалист и предпочитам хакването с моллотов. Тогава изплашени депутати си припяват по коридорите на парламента "партизан за бой се стяга", за да си вдъхнат кураж...
44
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво! Нека и така да е за на пред. ДПС вън от БГ!
43
1
 
16
 
! Отговори
Георги преди 11 години
Журналисти това е DoS атака! "хакнаха" някакси не си отива за DoS : ))