Анонимните хакнаха и сайта на ДПС

Пореден протест от страна на хакерите
Обновена: 2 авг 2012 21:25 | 2 авг 2012 21:14,
99
Анонимните хакнаха и сайта на ДПС
Поредна акция на хакерите. Снимка: Facebook

"Анонимните" хакнаха сайта на ДПС, паказва справка на dps.bg. Те се заканиха още по обяд, че ще блокират интернет страницата на партията на Ахмед Доган.

На страницата на организацията във Facebook се появи съобщение, което обяснява причините за протеста.

Още по темата

"Протест срещу кофти пенсиите на старите хора. Протест срещу далаверите на Доган. Протест заради всички пионки от ДПС, които си живеят като царе (охолен живот за наша сметка). Протест срещу нарушаването на гражданските права. Протест срещу мизерните условия на живот. Протест срещу всички корумпирани хора във властта. Протест срещу приемането на Закона на детето. Протест срещу безобразията в България. Протест срещу качването на цените на електроенергията и храната. Искаме да вдигнете минималните заплати не с 8%, а с най-малко 50% (както и другите заплати)”.

Това е втората акция на хакерите само за 24 часа. Вчера вечерта те блокираха сайта на Народното събрание. В началото на юни пък хакнаха сайта на Министерството на здраеопазването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: ДПСанонимните
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това с тия хакнати сайтове ми се струва наредена работа и само се пуска като новина по сайтовете с голямо потребление и от техните читатели 20% да се вържат и да погледнат "хакнатия"сайт са десетки хиляди нови Ип-та.
21
1
 
6
 
! Отговори
шмукавида преди 11 години
не съм казал че има магистрали...казах само че бойко е зает да строй магистрали...в свободното време очаквам да застрои и кунева...щото като гледам са си лика прилика
20
0
 
21
 
! Отговори
Unufri преди 11 години
Трябва да се направи уточнение, че не са хакнали сайтовете в истинския смисъл на думата, а са блокирали временно достъпа до тях, като са ги претоварили. Не са проникнали в системите им за управление на съдържанието или базите им данни, а са ги претоварили чрез Denial of service атака.Все едно да се твърди, че си хакнал енергото, защото си си включил всички уреди у вас на 6 и си предизвикал изключване на бушоните.
19
2
 
7
 
! Отговори
колю фичету преди 11 години
кадя са магистралити бе ***
18
1
 
25
 
! Отговори
varg преди 11 години
Браво.23 години ни го хакат те сега идва ред на отпор.
17
1
 
7
 
! Отговори
do usa преди 11 години
а уса е опасна зона между мексико и канада
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво!
15
4
 
21
 
! Отговори
123?! преди 11 години
голяма работа, в тоя сайт влиза ли някои
14
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хакери разбиха сайта на вестника на Атака и в момента на неговата водеща страница стои съобщение за мотивите за деянието, както и турското знаме в горния десен ъгъл.Ето какво пише в съобщението (текстът е без редакторска намеса и го има на турски и български):Сайтът е ударен в знак на протест срещу непрестанните ви нападки и обиди към малцинствата. Обръщаме се към жалките ***, които се смятат за националисти. Опитите ви да дискредитирате една голяма част от своите съграждани ще доведат до непоправими последствия. Играете си с огъня. С лъжи и клевети за ислямизация и турцизация няма да успеете да скриете факта, че малцинствата не изучават религия, майчин език, нямат училища и се чувстват потиснати.Притеснени сме от реалността на деислямизация и българизация. Няма да успеете да ни отклоните от истината. Виждаме действителността и бляновете ви да ни унищожите. Това е утопия. Не можете без нас. Обречени сте. Вие не сте патриоти, а простаци. Погледнeте в коя съседна държава какъв статут имат другите етноси и до какво води това. Не ни давайте негативни примери, защото знаете къде и какъв отпор има. Трябва ли обезателно и от нас да срещнете такава съпротива.Пълзите по ръба на много деликатна и опасна тема. Трябва да знаете, че всичко си има цена и рано или късно ще си платите. Това бъдеще е много по-близко от колкото ви се струва. Всяка нападка от ваша страна ще получи многократно силен ответен отговор. Правете си национализъм и не се занимавайте с нас. Нашето търпение е изчерпано.
13
8
 
2
 
! Отговори
бат Стоян преди 11 години
От кога предизборната кампания стана хакване това не ми стана ясно.
12
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
добре че откриха Терориста от Бургас май Руснак беше
11
3
 
5
 
! Отговори
Полиция МВР преди 11 години
вече се знае и адреса на Хакерите ул. "Врабча" 1
10
1
 
28
 
! Отговори
шмукавида преди 11 години
евала братоци...ама е време и за по- крутни действия...крайно време е безобразията в правителството,в съдийството,в здравеопазването и пр да се прекратят...давайте по-смело...няма проблем, защото бойко строи/дали/магистрали и няма време/дали/...
9
9
 
11
 
! Отговори
USA преди 11 години
Balgaria e opasna zona mejdu Iztoka i Zapada
8
56
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
най великият политик Ахмед Доган
7
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не, че на Доган му дреме, ама поне утре сутрин ще има за какво да се говори в сутрешните блокове на телевизиите!...
6
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Специално за ДПС,ако ще е хакване - Те обичат такива хаквания.Давайте все така момци.Не е зле да се ориентирате към банките ,които ни грабят безкрупулно.
5
4
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Я разкажи за бомбата.Не забравяй,че там откъдето си също има фенове с фуражки "любители" на терористи.А и са лошички.Гърмят а после разпитват.
4
6
 
14
 
! Отговори
баба хакер преди 11 години
Да "хакнеш" сайт означава да влезеш в *** панела му и да го свалиш, или да качиш свой текст. Иначе да го задръстиш със заявки се налича "флууд", или наводняване.
3
4
 
36
 
! Отговори
Истината преди 11 години
Нека кажем не на тоталитарния нов световен ред, към който гъзолизците Герб, които са кукли на конци на ционистите САЩ, ни тласкат към!!!