Няма грешка във фоторобота на атентатора от Бургас

След четвъртък МВР моли гражданите да помагат с данни
Обновена: 15 авг 2012 16:16 | 15 авг 2012 11:03,
178
Няма грешка във фоторобота на атентатора от Бургас
Цветан Цветанов. Снимка: архив, Impact Press Group

Няма грешка при изработването на фоторобота на атентатора от летището в Бургас, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Той потвърди, че е взето решение след четвъртък да бъде изнесена повече информация за терористичния акт.

Решение е било взето на оперативно съвещание на екипа, който ръководи действията по разследването.

Още по темата
„Тогава ще се обърнем към гражданите с молба и те ако могат, да допринесат с определени данни“, обясни МВР шефът.

По думите му оповестяването на информация няма да попречи на разследването.

Той уточни, че това, което ще бъде предоставено, е част от напредъка по изясняването на случая.

Вчера президентът Росен Плевнелиев пък обяви, че очаква до 15 септември да има публичен отчет докъде са стигнали нещата с разследването на атентата в Бургас.

„Виждам прогреса на разследването, разбира се, ще отнеме може би около две-три седмици, за да се обобщят много данни, които още се получават по линия на нашите партньорски служби“, заяви държавният глава. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да има някаква грешка-тоя на снимката е обикновен айдук-гербер,не е атентатор!Моля да се поправите!Той е по апартаментните кражби-6-7 апартамента открадна вече...Втората му специалност е борбата с корупцията-бори се всички подкупи през него да минават
144
4
 
2
 
! Отговори
Левски не е хулиган! преди 11 години
Това ли е терориста, на снимката?Преди време писаха че има 6 апартамента . Купил си ги е бил със средна раб. заплата! Моята е по-голяма , ама немога да си купя и един .... Ето откъде си ги е набавил апартаментите - доставял е тротил за камикадзета .Ами арестувайте го тогава :)
143
3
 
1
 
! Отговори
Данчо преди 11 години
Ей,152,по това време бях там,в Алжир!Пълна фалшификация беше!Никакви ислямисте не бяха,а техните черни барети вършеха тези кланета!Идваха в завода прежълтели,недоспали!Пълен тараш и плячкосване на ценности,без да гъкнеш!Така народа клекна!Като сегашните в Либия и Сирия международни главорези.
142
3
 
0
 
! Отговори
22 преди 11 години
Боже Господи, колко много простотия! Каква лична карта, бе ***! Имал само фалшива шофьорска книжка. Ами да- А.С. и Д. С. бяха добри вътрешни министри, щото бе много лесно да прибереш случаен младеж от улицата, ако е с "боржуазни разбирания" и да го хвърлиш на прасетата. Така, хем обществото вярва в Управата, хем сплашваш истинските атентатори. Лесно е да направиш цяла държава огромен затвор. Какво знаете вие, гдето се возите на западни коли и много обичате анархосоциалистите.
141
3
 
6
 
! Отговори
До 155 преди 11 години
Мисля, че и "Ришельо" би пътвърдил, че при последните свестни министри на ведомството - Ангел Солаков и Димитър Стоянов - такива циркове нямаше да има. По тяхно време станаха много по-сериозни атентати и никой не разчиташе на "обществеността" (справка "Сокола"), особено от Обетованата земя, и в никакъв случай - "до след четвъртък" - т.е. - докато им свършат на някои ... хора постите (Справка - като горната). Та, що да ти речем Цецо... Резил..
140
3
 
3
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 11 години
Чуждите разузнавания ни гледат сеира с този случай. Снимката така и така няма да е истинска . Гражданите никой не ги пита за влизането на България в НАТО , ЕС , Шенген , за ядрената енергетика , за американските военни бази и сега изведнъж - питаме ви . Активната пасивност е единствения ни отговор !
139
2
 
7
 
! Отговори
Точно и ясно! преди 11 години
На Цецо всичко е ясно - да влезе убитият! Доказано е , че атентаторът е камикадзе - има японски паспорт и сега въпрос на време е да се открие самолетът му.
138
7
 
1
 
! Отговори
22 преди 11 години
Като гледам, поне половишната от "долуподписаните", са готови да гръмнат, ако може цялото Правителство. То си личи какви са. Мисля, че сайт, който подбужда към политическа умраза и престъпления трябва да се закрие.Наистина ПРЕКАЛИХТЕ! Къде е оня с папионката, къде са хелзинкските радетели за толерантност? Мисля, че се води тотална война от загубилите предишни избори, тоест с мафията. Само,че...защо вие сте им машата?
137
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОКУ-ЩО ПУБЛИКУВАХА ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ ПРИ РАЗБИВАНЕТО НА МРЕЖА ОТ *** В СЛЪНЧЕВ БРЯГ, ЕДИН ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР, ДЕТО ГИ РАЗКАРВАЛ, НАМЕРИЛ ЕДНА РАДИОСТАНЦИЯ, ОТ КОЯТО Е ВЗРИВЕН АТЕНТАТОРЪТ И ДО НЕЯ- ЛИЧНАТА МУ КАРТА. САМО НЕ ПИШЕ ХАСАН ЛИ Е ИЛИ УИЛЯМ
136
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ееей не прави грешки тоя Цветанов , винаги е прав ... според него
135
7
 
1
 
! Отговори
22 преди 11 години
Хей, егати сайта - що псувни, що злоба, що простотии! Към всичките тия "всизнайковци", лигльовци и прочие.Да не мислите, че е голяма философия да се направи атентат и избият невинни хора!Преди години в Алжир станаха големи кланета - около 30000 души бяха заклани като ярета по селата. особено деца и най-вече пеленачета. Някакъв "вярващ" мюсюлманин, пуснал мухата, че Алах му прошушнал че в Рая има вакантни *** и който вземе душата на млад човек ще се наслаждава вечно там?!?
134
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
браво на фотографа! А да помагат тези, които ни го спретнаха този атентат, защо ние- гражданите?
133
4
 
11
 
! Отговори
митева преди 11 години
ОСТАВКАААААА
132
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ми прилича на великия за времето си кардинал Ришельо - сурови черти на лицето и същевременно благ, одухотворен израз! Както кардинал Ришельо, шефа на полицията е бил страшилище за тогавашните престъпници, така и сега Цветанов е страшилище за сегашните престъпници, наркодилъри, най-големия - Брендо вече изгърмя, Трактора е в затвора, Сумистта също, а наесен като сменят корумпираните съдии, които работеха за мафията и които бяха опора за червените капиталисти, спонсори на БСП, същата ще фали
131
2
 
2
 
! Отговори
До 153 преди 11 години
Абе ти къде си живял до сега? На Марс ли или просто така си мислиш, че мислиш!
130
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поздравления за снимката! В първия момент помислих, че това е новия фоторобот на атентатора.
129
4
 
4
 
! Отговори
До 149 преди 11 години
Това е Кардинал Ришельо, за това застанете мирно наследници на кашкавалените разбойници, говорете тихо, защото кардинал Ришельо чува всичко и ще ви турне у затворо при ЗОРО! Брендо, който вече е на гости в италианския затвор е проговорил за червените наркоканали за да отърве кожата, скоро ще има нови арести и тогава сбогом БСП!
128
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, наистина няма грешка във фоторобота, това е Цецо!
127
2
 
1
 
! Отговори
hfbvuti преди 11 години
Предполагам, че около два месеца е живял в България. Свързали са го с тайните клетки на ислямистите в България (Ох, Бойко не ги ли виждаш ?) Откъде ще вземе тротила ? От Космоса ли?
126
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката: Кардинал Ришельо! Страшилището за крадливите *** и корумпирани Гоцеви съдии!