Хиляди на протест на Бинев: Счупи оковите!

Доста по-рехав беше гражданският протест срещу високите цени на тока и горивата
Обновена: 22 сеп 2012 20:53 | 22 сеп 2012 19:16,
615
Хиляди на протест на Бинев: Счупи оковите!
Шествието на Бинев се спря пред МС. Снимка: БТА

Около 5000 души излязоха на протест в Деня на независимостта и поискаха оставката на кабинета. Протестът беше организиран от политическия проект на евродепутата Слави Бинев ГОРД и от партията "Националния фронт за спасение на България" на собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов.

Шествието премина по столични булеварди и се спря пред Министерския съвет.

„Настояваме Борисов и правителството да си ходят. Писна ми от простащина, арогантност и некадърност“, заяви Слави Бинев.

Той призова премиерът Борисов „да каже цялата истина за флашките, ползването на правителствения самолет за лични нужди и за търговията с власт“.  Активисти на сдружението носеха плакати с надпис: „Счупи оковите“, „Батман Борисов – иди си“ и „Цветанов – заврян зет“.

Шествието се засече с гражданската демонстрация срещу високите цени на тока, парното, горивата и синята зона, която беше значително по-малобройна – едва от 30-40 души.

По думите на организаторите на гражданския протест това е така, защото не са събрали пари, за да могат рейсове да докарат хората в центъра на София, за да протестират.

Те се разграничиха от политическото шествие, защото не искат да застават рамо до рамо с "поредния балон".

Утре пък се очаква в столицата на протест да излязат служителите на МВР, които настояват за 25% увеличение на заплатите и да им се даде правото да работят допълнително в свободното си време извън структурите на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


615
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
437
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вече девет годиниминаха от жестокотоубийство на моя найдобър приятелт ТодорЧакъра и никой нежелае да каже истината.Тогава ще якажа аз защото ниеисториците/аз сезанимавам с история/приемаме фактитетакива каквито са в действителност а ощене продиктувани отуправляващатавласт.Тодор Чакъра небеше терорист кактотвърди бившия генералБорисов.Не.Той можеда е извършил някоидребни престъпленияно това не е повод дабъде убит.Всъщност защо го убиха?Причината еполитическа тойимаше доказателстваза корупцията ивсички мръсни дела които стават всистемата на МВР.Товаподтикна БорисовСакскобурготски иПетканов да го убиятбез съд и присъда по най жестокия начинчрез гранати.Кажи миБорисов кой друг сипозволи да стреля сгранати и то по човеккойто е жив?Какво се перчиш че койтостреля по полицаитакава ще е съдбатаму?Това са жалкиоправдания за коитоти се захващаш както удавник засламка.Щом викаш чее стрелял с автоматзащо не го показа в"Всяка неделя"?Защото автомат няма това е поредното тиоправдание относнослучая.Ще миразправяш глупости чеминирал районавярвайки на един пияница. Хора Чакъране е терорист и опасенпрестъпник а жертвана хора които саспособни на всичко дазаличат нечестните дела които савършили на тяхнатасъвест лежи тежкоубийство и то безпричина.Дано един денима правосъдие и всички те да получатзаслуженотоси.Дълбок поклонпред паметта ти чичоТошо.Илко
436
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз имам три апартамента и четири къщи-останали от моите роднини,ние говорим за хотели,за жилищни територии,комплекси-където се изпраха парите на нашата и чужди мафии.Ставате смешни и жалки за шестях апартамента,а Европа ни се хили за Парламентарист архонт-то май в света те такова чудо нЕма.Ако има някъде дайте линк за да се просветя.
435
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като му чета изявите си викам-пази ни господи от архонти,от враговете си сами ще се пазим!
434
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Архонта-нали е божи човек-не трябва ли да е възпитан,смирен,богоизбран и бого обичлив човек,какви са тия викове,какво е това поведение на шкембеджия от Азиатския пазар на някоя арабска столица,какви са тия обиди в стил тетка,която мие входове на блокове воняща на *** и чесън...И това същество излязло от сайтовете за мутри от ЮТУБ иска да е лидер и да повежда народа-е трябва да е седнал на дебел портфейл,за да му се сбъднат мечтите-плаща излизат масите на митинги.
433
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отечествено фротовци ли-къде бяха когато в БГ се крадеше на поразия-когато Брюксел ни посочи и каза-вие крадете и не осъждате бандите си,вие нямате политически структури в градовете,а там до червените кметове са застанали бандити,които източват пари на европейският данъкоплатец,Новоизлюпеният архонт-да обясни първо наличието на милионите си и да покаже данъчните декларации,да видим какво е плащал.
432
1
 
23
 
! Отговори
СЧУПИ ОКОВИТЕ преди 11 години
Изхвърли Бинев, Минев, Борисов, Златев и всички мутри !
431
5
 
16
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
Зад трудовата и партийната биография на ГЕРБ-аджии прозира дългата ръка на майката-столетница.
430
4
 
10
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
само те!
429
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено, че гражданският протест за цените беше много по-рехав. Простата причина е, че архонт Бинев има парички да си плаща на протестантите.
428
4
 
21
 
! Отговори
Beni преди 11 години
Тук се питат защо тази статия седи повече от 13 ч ? Ами защото от ГЕРБ и ДАНС искат да измерят колко е народната любов към управниците ни ! Ще ми се НФСБ да се разграничат от Слави Бинев бандит е и е клонинг на статуквото ! За тези които пишат за личното стимулиране нека кажа че до този момент ни управляват клонинги на БКП каквито са и ГЕРБ за момента се лансира новият клонинг Меглена Кунева - Пръмова . Лично на мен ми писна и ще гласувам за НФСБ на сантиметър не са мръднали от позицията си
427
1
 
17
 
! Отговори
дзвер преди 11 години
Автор: idealist Категория: Политика /...Щастливият собственик на 6 апартамента Цв.Цв. тези дни дал подробни указания на младите активисти на ГЕРБ как да се готвят за предстоящите избори. Той посъветвал младите хора да бъдат по-активни във форумите, да се изказват по всички теми и да дават своята позиция. След успешно приключилото окупиране на почти всички печатни и електронни медии у нас, сега стратезите на ГЕРБ явно са насочили усилията си към овладяването и на интернет пространството. Те много добре осъзнават, че само с пълно промиване на мозъците на избирателите могат да се надяват да спечелят предстоящите избори. Както и с изпитаните похвати за сплашване, пазаруване на гласове и подмяна на реалния вот на българите, разбира се.
426
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 533А какво прави един пожарникар начело на държавата?
425
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
544,навремето всички бяхме комсомолци и комунисти,ама някои бяха най-бачкаха в политическата полиция-част от тях застанаха на Твекраните за да ни казват кое е добро и кое лошо,голяма част от тях овладяха по необесним начин милиони в икономически и финансови активи,трети седнаха начело на банки и ги фалираха-обирайки собствения си народ,за 20 години издънките,остатъците от червената върхушка съсипа Държавата си и обрули нарида си-ей за това обичам БГ червени кхмери,които натвориха по вече зарар.
424
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бинев,рИве,рита,света ще продере за да може да бръкне в касата с Евросубсидиите,ама ъ,ъ,ъ,Той си мислеше,че като отиде в Европарламента бай *** ще си направи схемичките и ще му напълнят кацичката,ама щом плаща на хора да протестират-не му се е случило....В Европа такива,като него от затвора не излизат-ние в Европарламента си го изпратихме...ама *** народ сме.
423
0
 
8
 
! Отговори
винету преди 11 години
много абдали има още у таз държава
422
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
533-я опиши като как така Слави Бинев натрупа милионите и като как така пък това обстоятелство в теб не буди недоразумение,а това,че един 23 годишен млад човек ЦЦ работил в информационни технологии,на гърба на еди какво си,защото да работиш в полицейски структури не е подсъдимо,но да натрупаш необясними милиони,навсякъде търкат наровете-някъде до живот.А в по ново време си купи някаква титла измислена-направи си сметка за какъв измислен човек става дума.
421
4
 
4
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
До НаблюдателДа бе, да. Толкова се интересуваше, че нареди да излети правителствения самолет в момент, когато група ученици излитаха за морето. Чартърния Як беше спрян, заби се в дигата на р.Искър и всички загинаха.
420
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя *** народ е одупен за поредния майстор в случая архонт. Ама че тъпо племе
419
4
 
13
 
! Отговори
Мъдрец преди 11 години
СРЕД НАРОД ОТ КРАТУНИ...ТИКВАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ГЕНЕРАЛ, КМЕТ, ПРЕМИЕР И ГОСПОД ДОРИ.
418
0
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
До Анонимен 533Разнасял е папките. Трябвало е да се тича по стълбите, защото компютрите са били на три етажа, а скоростта им зависела от тези които са пренасяли информацията.

Спонсорирани публикации