Наказанието на ромите – ще си учат уроците вкъщи!

Учениците ще бъдат преместени в самостоятелна форма на обучение
22 окт 2012 19:49,
464
Наказанието на ромите – ще си учат уроците вкъщи!
Снимка: Facebook

Тримата ученици от Професионалната гимназия по транспорт и обслужване „Георги Бенковски” в Добрич, които се изгавриха с портрети на велики българи, ще бъдат прехвърлени в индивидуална форма на обучение.

Това наказание определи  Педагогическият съвет на училището, съобщи началникът на Регионалния инспекторат по образованието Петър Петров.

Още по темата
Учителите са взели решение тримата единайсетокласници да бъдат преместени в самостоятелна форма на обучение в училището, което означава, че ще трябва да се подготвят сами по всички учебни предмети и в края на годината да се явят на изпити.

Наказанието е наложено според Правилника за прилагане на Закона за народната просвета. То е възможно най-тежкото в случая.

Преместване в друго учебно заведение не е възможно, защото на територията на Добричка област няма друга гимназия с такъв профил, поясни Петров.

Тримата роми взривиха интернет със снимка, на която позират непристойно с портретите на Васил Левски, цар Симеон I и княз Борис I.

Началникът на инспектората по-рано днес коментира, че няма данни за организирана провокация от страна на тримата, а младежите са искали да станат известни и да изпъкнат сред връстниците си.

В Комисията за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните очакват от училището да им изпратят предложение за образуване на възпитателно дело в Детската педагогическа стая и за вземане на възпитателни мерки спрямо тримата ученици

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още по темата: добричромиистория
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
0
 
3
 
! Отговори
Подкрепям 299 преди 11 години
Подкрепям с 2те си Български ръце мнението на този господин (299) , жалко че не мога да му стисна ръката !!!!!!!!!
267
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СМЪРТ за всички *** и най-вече за най-крадливия от всички тях - Иван Костоф !!!
266
0
 
20
 
! Отговори
До Костовците преди 11 години
Айде бе демократчета...сега що мълчите?НЯКОЙ ДА КАЖЕ НЕЩО ЛОШО ЗА ТАТО, А?!!!Иначе ревете - такъв бил, онакъв бил!извинихте се на *** /барабарс ГЕРБ-исие/. ЗАЩО?!!!Че и да забранявате със закон спомена за ТАТОВОТО време ви се прищя!!!Тогава имахме държава - БЪЛГАРСКА силна държава. Нещастници!И за Кърджали мълчите...ЗАЩО?КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ЩЕ ДА СЕ ПОМНИ - ТОЙ ТОДОР ЖИВКОВ БЕ БЪЛГАРИН И РОДОЛЮБЕЦ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС...МРЪСНИ КРАДЛИВИ ПРО-АМЕРИКАНСКИ ТАРИКАТИ.
265
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето докъде ни доведе анти-българската клика на либерастите-толерасти, управляваща България през последните 23 год. Българите скоро ще бъдем малцинство в собствената си държава.
264
0
 
17
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
Искаш ли, 294, да си направим един опит? Да ви отделим на вас, *** (ако приемем, че ти си един от двата процента грамотни ***) към 15% от територията на държавата (защото вие сте такъв процент от населението и) и да ви затворим там, да ви оставим сами да се оправяте? Няма да ви плащаме помощи, няма да ви даваме ток, ако не плащате, няма да има какво да ядете, ако не си го купите или отгледате сами, няма да има кой да ви лекува, ако не си изучите лекари... искаш ли да пробваме, *** ??
263
1
 
10
 
! Отговори
123 преди 11 години
АЗ ЗНАМ ЕДНО ПО ТЕЖКО НАКАЗАНИЕ ПАК В КЪЩИ. ГАЗОВА КАМЕРА !!!!!!!!!!!!!!!!!
262
0
 
9
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
294 - а ти какъв си по народност, бе, *** - защо не се похвалиш, а се криеш?И били обяснил как точно ще оцелеят ***, ако Българите изчезнат? Какво ще ядат, като не могат да отгледат едни картофи? Кой ще ги лекува, като хем са мръсни, хем неграмотни? Отде ще вземат ток, питейна вода, каквито и да е стоки? Като са толкова оцеляващи, защо това непълноценно племе досега не е създало държава, членоразделен език, писменост, поне един велик учен или изобретател или поне история?
261
0
 
4
 
! Отговори
до 294 преди 11 години
Аз нещастнико ще поживея да да видя как няма да изчезнем след 50 години!а че са *** си е вярно ако се сложи ограничение при гласуване (без средно не гласуваш) няма да има причина да се подхранват *** и до 10 години сами ще изчезнат или ще се изнесат все тая
260
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"*** не са нормален народ, а паразитна ***, негодна за нищо. Именно за това съвсем лесно можем да се справим с тях. Ако спрем да ги храним и не им позволяваме да крадат, тия *** ще измрат като мухи от глад !!!"Нещастнико, вие българите в сравнение с европейците сте *** криминогенни субекти които служат само да снабдяват вертепите на европа с ***. Разликата между *** и българин е, че *** е с 1% по-*** от българина. Друга разлика е, че българина има отрицателен прираст, а *** положителен и след 20 години *** и турците ще бъдат мнозинство в България. Щял да спре да храни *** - ***, ти ли храниш *** бе *** балкански субект, *** и без теб ще оцелеят, а вие кекавите българи ще изчезнете след 50 години българи няма да има на територията наречена България.
259
0
 
4
 
! Отговори
до 287 преди 11 години
Щяха да ревнат че са нарушени правата на малцинствата но пък щяха да полежат!ама ние нали сме европейци а те малолетни та поне здрави глоби на семействата им да бяха сложили че дъртите *** да ги спукат от бой!
258
1
 
3
 
! Отговори
Бухала преди 11 години
"Тримата ученици от Професионалната гимназия по транспорт и обслужване Георги Бенковски в Добрич, които се изгавриха с портрети на велики българи, ще бъдат прехвърлени в индивидуална форма на обучение." Според мен екипа на днес бг в подуснал груба грешка, трябвало е да напишат - "...ще бъдат прехвърлени в газови камери."
257
1
 
8
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
284 - тогава се махай от държавата, ***. България няма нужда от *** като тебе. Който иска да се маха. Когато вземем властта, ще внесем Българи от Бесарабия, Казан, Западните покрайнини - това са хора, които въпреки всички гонения, не са се отказали от род, език и българрско име. Всеки от тях струва десет пъти повече от тебе.
256
1
 
5
 
! Отговори
Дддд преди 11 години
Директорката и даскалите на съд и доживотен затвор! Минимум 11 години са лапали заплати от нашите данъци и не са казали на тия маймунки за Левски. 11 клас, а не знаят половин български.
255
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
рокерите да отидат до това село крушари,да направят по едно кръгче с моторите
254
0
 
3
 
! Отговори
До 267 преди 11 години
*** нещастен теб кой те пита?като се мислиш за *** отивай на сметището при *** барем те опънат П*тка непоръбеная виж колко американски знамена се изгориха в Египет и тн. примерите за гаври са много ама не ти стига акъла да го разбереш Политиците са тези за които пишеш и виж какъв х//й става от тях та тогава пиши глупости по форумите!
253
1
 
7
 
! Отговори
do 273 преди 11 години
Kakvo li steshe da se sluchi ako na portreta beshe Erdogan ???
252
6
 
1
 
! Отговори
Уои преди 11 години
Не отиват да се интрегриграт за да има такива като вас да има какво да правят и не скучаят вместо да сваршат няква работа мн знаят в нета да ебс *** да ***
251
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз се чудя ,след като има толкова много социални държави особено скандинавскитеи след като дават стотици евро помощи има и социални кухни .....какво още правят тук ,нали са ***...защо не отидат там да се интегрират
250
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
253. Не е изключване , нито преместване в друго училище , защото се грижат да завършат точно Транспортното угилище. Ще се явят на изпоти в края на годината и ще ги пробурат да се дипломират и ще работят в Транспорта.Това е най голямото наказание ?
249
3
 
3
 
! Отговори
Ужс преди 11 години
Еее станели въпрос за роми или турци всички мн знаете,мн сте начетени