Стабилизирано е състоянието на учителката, пила алкохол и лекарства

Отказ за работа сринал психически Илияна, предполага приятелката й
Обновена: 19 дек 2012 14:51 | 19 дек 2012 08:50,
256
Стабилизирано е състоянието на учителката, пила алкохол и лекарства
Снимка: архив, "Пирогов"

Състоянието на учителката Илияна Иванова, която влезе в час пияна и танцува пред учениците, е стабилизирано, съобщи TV 7.

Вчера тя беше приета с опасност за живота в токсикологията на "Пирогов", след като пила алкохол и лекарства.
 
Вероятна причина Иванова да опита да отнеме живота си е пълното отчаяние и безизходицата, в която е изпаднала, смята нейната близка приятелка Елена Лазарова.
 
След инцидента в училище тя загуби работата си и заради срама жената е претърпяла психологически срив, смята нейната близка.

Тя обясни, че Илияна е много борбен човек и с много труд и сама е отгледала трите си деца. Семейството живее в изключителна мизерия, твърди Лазарова и Илиева е правила всичко по силите си, за да отгледа децата си. Освен като учителка тя е работила и по ресторанти, миела чинии.

Още по темата
„Хвърляше се на всичко, само и само да спаси децата си от глад. Не мога да повярвам, че тази силна и борбена жена може да стигне дотук “, смята Лазарова.

В понеделник вечерта тя и Илияна били заедно.

„Добре изглеждаше, спокойна. Но направи един разговор със заместник-директорката на 130-о училище Катя Кючукова и разбра, че мястото е заето. Тя имаше все пак някаква надежда, че ще има една стабилна работа. Това е довело до окончателното й решение“, предположи приятелката й. 

След злополучния разговор със зам.-директорката едното от децата се разплакало и я попитало: „Мамо, ти отново си без работа, какво ще правим?“.

Децата на Илияна сега били в сравнително добро състояние, за тях се грижи леля им. Ходят и на психолог.

Според Лазарова прибързаната реакция на всички довела до този срив у Илияна. „Не може един човек да го изхвърлиш на улицата с три деца“, добави приятелката й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
я ми кажете колко ЦЕНЕН и МОРАЛЕН трябва да си,да изпиеш една бутилка за закуска и да се поклащаш в ГАНГНАМ СТАЙЛ пред всички.Това ДОСТОЙНО ли е за един учител???
149
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На всички които я защитават им пожелавам дъщерите им да се продрусат и да забременеят на 14,докато учителките им си посръбват необезпокоявани....и да такива неща се случват именно,защото учителите НЕ СА хора и не си гледат работата...или може би някой учител сега побарва дъщеря ви,а вие дори не знаете,както не знаете колко е крехко детското съзнание...затова учителите трябва да са ХОРА с ЦЕННОСТИ и МОРАЛ.
148
2
 
4
 
! Отговори
до 153 студент преди 11 години
В университета си вече пълнолетен и пораснал! Не може да ти повлияе никой! Не си пасва примера ти ,а деца явно нямаш.
147
2
 
5
 
! Отговори
от 149 преди 11 години
Няма как да не си помисли жената след тези случаи, че някой я обвинява за нещо. А аз искам само да се поправят лошите междуличностни връзки. Може и да не ме разбере. Та до това водят тези истерии.
146
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да спрем да купуваме вестници,да спрем да слушаме сакатите статии,репортажи и "щекотливи" новини на БЪЛГАРСКИТЕ "***".Да се опитаме да накажем медиите,чрез демонстративно отрицателно отношение към дейността им,защото се превърнаха в клюкарници и печелбарници,а ние глупците им пълним гушата.
145
4
 
3
 
! Отговори
Стария преди 11 години
ЧЕТЕТЕ и МИСЛЕТЕ!nellyalexieva.wordpress/
144
3
 
16
 
! Отговори
Смели сте :) преди 11 години
Тази жена може да не е цвете, но сравнена с Боко и Хамстера е светица. А вие, тиквеници, нея я разпънахте, а търпите *** да се гаврят с вас ! Нищо ново под слънцето :)
143
4
 
23
 
! Отговори
студент преди 11 години
Най-добрия ми учител по математика в университета беше пълен алкохолик, но обясняваше толкова леко матеатиката, че никой не му отсъстваше. Пиенето може да пречи на шофирането, но защо си мислите, че пречи на преподаването?
142
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tova e pak porednata koleda no za maika s tri deca , a za direktorkata pi6e li 4e iska svoi 4ovek da nastani na neino mesto intigite sa po dalboki gospod da pazi genata i decata
141
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ази жена стана жертва на злобата и дребнодушието. На първо място на нейните колеги, които вместо да оправят конфликта, извикаха полиция. На второ място-на медиите, които с унизителни коментари са накърнили наранената й душевност. На трето място-на политиците, които уж обещаха да върнат жената на работа а мръснишки я измамиха и точно преди Коледа я изхвърлиха. И на последно място-на някои злобни коментарчета по форумите, които комлексирани, бездуховни мизантропи натвориха.
140
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПСУЕМ ТЕ ЖИВОТЕЕЕЕ.........!
139
4
 
7
 
! Отговори
до 133 преди 11 години
Та мисълта ми бе, че точно заради това не мога да говоря спокойно с учител вече. О любим предмет при предишния учител, при новия детето намрази българския. Как да кажа на тази госпожа, че стресира с виковете си децата и че като иска нещо е редно преди това да го предаде. Незнам.....след тези истерии даже няма да те разберат, че го правиш за добро и з анея и за децата, на които преподава. Загубва се полезния диалог. И работата отива на кино.
138
2
 
30
 
! Отговори
родител преди 11 години
За една дребна грешка ще съсипят живота на човек, а същевременно пред очите ни разни магистрати перат милиони чрез фирмите на майка си, сина си, братя Галеви се разхождат на свобода, *** престъпност расте. Да ви *** в скапаните ***, оставете жената на мира!
137
14
 
5
 
! Отговори
до 140 преди 11 години
Предлагам ,ако ще и помагаш да я намериш лично и да и помогнеш според възможностите си!директорката си има шефове в Министерството и Инспектората и не е длъжна да отговаря на всеки! При всички положения тая алкохоличка НЯМА да влезе при децата! Ако искаш ти прати твоето ... Места за учители има в София предостатъчно! Или е тупнал тъпана да е точно в това училище и точно на същата заплата и точно за назидание....А децата кучета ги яли ,кой ще е с тях по цял ден..
136
9
 
9
 
! Отговори
До 133 преди 11 години
Жената НЕ ТРЯБВА! ПОВТАРЯМ: НЕ ТРЯБВА!!! да бъде върната на работа като учител, а да бъде пренасочена към друга сфера на дейност! Как, за Бога, с тази лабилна психика си представяте да работи с деца? Вие бихте ли си поверили детето на нея??? Като се стабилизира - добре, но не и сега!
135
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такива учителки НЕ трябва да има.Не ме интересува колко пари за помощи ще събере тази жена и каква друга работа ще си намери.Сега е важното,че са я стабилизирали и другото важно е,че такива хора не са за образователната система!!!Всички,които си мислят да ме опровергаят с минуси,не се замислят за последиците,които ще трябва да поемат собствените им деца и обществото от такива примери в училище.
134
6
 
6
 
! Отговори
do 133 преди 11 години
Прав си. Заради такива преекспонирани случаи, човек не може да говори нормално нито с лекар, нито с учител. Ами като е сгрешил- наложи му по-леко наказание и дай му срок да се поправи. Ама-не. Всяко провинение под лупа и хайде в медиите. Така убиваш човека, з аняма нищо и му съсипваш живота, а всеки човек има нужда да се уважава. Та мисълта ми бе, че точно заради това не мога да говоря спокойно с учител вече.
133
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да съдят и незабавно уволнение на директорката на училището!
132
3
 
13
 
! Отговори
Работодател преди 11 години
В Япония, наемането на един работник е почти пожизнено. Ако сгреши работника, виновен е РЪКОводителя му! Да, понякога ръководителите им прекаляват и тормозят хората си, но пък всеки работник може да си го изкара на началника - даже кукли на началниците си имат!! В България е пълно с махнаджии, но не и с РЪКОводители!
131
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРЕДЛАГАМ ДИРЕКТОРКАТА И ЗАМ.ДИРЕКТОРКАТА ДА ДАДАТ ОБЯСНЕНИЯ И ДА ПОЛУЧАТ ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НЕЧОВЕШКОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ.ГРАЖДАНИТЕ НА БЛАГОЕВГРАД,АКО СА ГРАЖДАНИ,ТРЯБВА ДА СТАНАТ И ПРОТЕСТИРАТ ПРЕД УЧИЛИЩЕТО.КАК СИ ПОЗВОЛЯВАТ ТИЯ......ДА ТРАВМИРАТ И УЧИТЕЛКАТА И ДЕЦАТА Й.ЗА КУЧЕТАТА - ТОЯГА.