Стабилизирано е състоянието на учителката, пила алкохол и лекарства

Отказ за работа сринал психически Илияна, предполага приятелката й
Обновена: 19 дек 2012 14:51 | 19 дек 2012 08:50,
256
Стабилизирано е състоянието на учителката, пила алкохол и лекарства
Снимка: архив, "Пирогов"

Състоянието на учителката Илияна Иванова, която влезе в час пияна и танцува пред учениците, е стабилизирано, съобщи TV 7.

Вчера тя беше приета с опасност за живота в токсикологията на "Пирогов", след като пила алкохол и лекарства.
 
Вероятна причина Иванова да опита да отнеме живота си е пълното отчаяние и безизходицата, в която е изпаднала, смята нейната близка приятелка Елена Лазарова.
 
След инцидента в училище тя загуби работата си и заради срама жената е претърпяла психологически срив, смята нейната близка.

Тя обясни, че Илияна е много борбен човек и с много труд и сама е отгледала трите си деца. Семейството живее в изключителна мизерия, твърди Лазарова и Илиева е правила всичко по силите си, за да отгледа децата си. Освен като учителка тя е работила и по ресторанти, миела чинии.

Още по темата
„Хвърляше се на всичко, само и само да спаси децата си от глад. Не мога да повярвам, че тази силна и борбена жена може да стигне дотук “, смята Лазарова.

В понеделник вечерта тя и Илияна били заедно.

„Добре изглеждаше, спокойна. Но направи един разговор със заместник-директорката на 130-о училище Катя Кючукова и разбра, че мястото е заето. Тя имаше все пак някаква надежда, че ще има една стабилна работа. Това е довело до окончателното й решение“, предположи приятелката й. 

След злополучния разговор със зам.-директорката едното от децата се разплакало и я попитало: „Мамо, ти отново си без работа, какво ще правим?“.

Децата на Илияна сега били в сравнително добро състояние, за тях се грижи леля им. Ходят и на психолог.

Според Лазарова прибързаната реакция на всички довела до този срив у Илияна. „Не може един човек да го изхвърлиш на улицата с три деца“, добави приятелката й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
3
 
30
 
! Отговори
пияница преди 11 години
Да ви е.а у моралистите! Мишки нещастни - търпите да ви краадат, мачкат, унижават, обиждат, гаврят, и чакате и най-малкия шанс да се нахвърлите върху някой по-слаб от вас. Нещастници. Що не се нахвърлихте върху Галеви, Гугушева, Цецо и Боко, а си ги търпите и мрънкате под сурдинка? Пак повтарям - да ви е.а у моралистите!
169
4
 
29
 
! Отговори
Жоро Х. преди 11 години
Много сме зле като народ и като човеци, щом злобата на мнозина не може да се смили от една човешка трагедия. Толкова ли са високомерни злобните драскачи и толкова ли са идеални, че си позволяват да искат сметка за отчаянието и безизходицата. Такива ли велики съдници се пръкнаха в държавата на порока, където зверства и свинщини остават ненаказани, но човешката трагедия се взима на присмех. Тежко и горко на тия зомбита. А на всички нормални хора, които слава Богу са мнозинство в този форум-поклон.
168
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе,света ще свърши,ама малко по-късно!
167
1
 
20
 
! Отговори
Баба Гица преди 11 години
Цирка който медиите спретнаха е сринал психически жената. И аз да бях и аз нямаше да устискам .Жалко за дечицата й ,че и те преживяват всичко това !
166
4
 
29
 
! Отговори
морски преди 11 години
Как не го е срам корумпирания Цветан Цветанов да изведе учителката с белезници от училище,жената нито е крадец,нито убиец,нито мафиот,в ада ще гори вътрешния ни министър,позор за държавата ни!!!
165
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много е лесно да обвиниш жертвата, като й прехвърлиш цялата вина за случилото се. Така оправдаваш собственото си поведение. Пример - изнасилените жени "сами са си го търсели".
164
15
 
4
 
! Отговори
Работа преди 11 години
В държавата на пияните учители - мутри,чалга,простотия.Нещата са свързани.Един учител,който не пие може да направи много!Дотам я докарахме.Хората да са съгласни ей такива хора да учат децата им...Пращайте ги на частни при въпросната даскалица.Ние в моето семейство затова ще се борим за домашно образование - не сме от чалга културата.
163
3
 
3
 
! Отговори
hristo преди 11 години
do 159 : Ne si prav . Tezi neshta se sluchvat zashtoto roditelite ne si vurshat rabotata.Ako mama I tati za bokluci,deteto nqma kak da e po-razlichno.
162
3
 
31
 
! Отговори
7 преди 11 години
Навремето като бях ученик неведнъж даскал/ка е идвал почерпен,ама на никой даже не му е идвало наум да ги докладва даже на директора -голяма работа, даже часовете бяха по-интересни така. А сега явно матриала и отрочетата му съвсем са изтрещели - за едното нищо почти самоубиха бедната жена. Срам и за лешоядите журналист!
161
2
 
4
 
! Отговори
13 преди 11 години
До РУМЕН221 г-не Вие имате голями статистически данни но явно човешкото във Вас ЛИПСВА
160
12
 
6
 
! Отговори
до каса бира преди 11 години
Точно в това е проблема! Огромен процент учители пият и то в клас и проблема се прикрива! Адмирации за директорката на 130- то ,че не е допуснала това в нейното училище! Нека случилото се бъде за урок и учители приятели на чашката да бъдат изкарани от училищата! Нека работят друго ,и да не бъдат пример за децата ни!
159
2
 
14
 
! Отговори
Работодател преди 11 години
"Не стреляйте по пианиста заради тон фалшив".
158
2
 
11
 
! Отговори
до 162 преди 11 години
Значи миенето на чинии след работа в училището ти се вижда недостатъчно? Защо не четеш, преди да пишеш? Тази жена се е борила. Някой помогна ли й, или клюкарстваха и й гледаха сеира?
157
4
 
11
 
! Отговори
каса бира преди 11 години
Най-добрите учители по математика за средно са в смг-то, и почти всички бяха пияници. На директора прякора му беше Владо мастиката :)
156
4
 
5
 
! Отговори
до работодател преди 11 години
Всяко нещо си има мярка! Ако един твой работник дойде пиян и ти му простиш и се размине ,то скоро ще дойде друг и втори и трети ,защото веднъж подминато ще може пак да бъде подминато. Тогава бизнеса ти ще иде на кино ,а ти си се чувствай че не си на края...
155
16
 
5
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ДО "НЕЖНИТЕ ДУШИ"...- ПРИ 800 000 БЕЗРАБОТНИ, ДА КАКВО СТЕ ЗАСКИМНТЯЛИ ЗА ТАЗИ ***...- ТЕЗИ 800 000 БЕЗРАБОТНИ ХРАНЯТ 1 000 000 ДЕЦА...
154
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ОЩЕ - човек трябва да си решава проблемите и локално!!Сравнението с политиците ни е неуместно.Ние като гражданско общество можем да влияем косвено върху тях,ако успеем да разрешим много други проблеми като този,които наистина зависят от нас.И ако имаме силна позиция децата ни няма само да слушат чалга и да се друсат!!Все пак от образованието тръгва всичко!!
153
2
 
9
 
! Отговори
до 159 преди 11 години
И къде в нашето лишено от морал и насилствено развращавано общество да ги намерим тези "ангели"? Учителите също са хора като нас. Освен това една птичка пролет не прави.
152
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Странно близка нейна приятелка Елена Лазарова (развяваща се по медиите) ,леля (поела грижата за децата) , необявен баща ... и накрая нямало кой да и помогне!!!!Ако някой го е грижа за работата му ,то той си я пази ,а не ходи пиян като мотика. Ако го е грижа за децата му ,то той си дава парите за тях ,а не за пиене. Ако някой е човек и личност ,то той знае кога да си намери втора работа и за получи помощ. (познавам доста учителки на почасова)Тогава колегите му не го предават и не го уволняват...
151
3
 
16
 
! Отговори
Работодател преди 11 години
Когато завършвах Мениджмънт, преподавателя ни събра и ни каза:" И накрая, запомнете, че на този свят има хора и принципи. Хората са измислили принципите, но не могат са ги спазват. Когато има конфликт, много пъти ще ви се налага да избирате кое е по- важно - хората или принципите. Ако пренебрегнете принципите си, на следващия ден ще се събудите пак с тях. Ако пренебрегнете хората - това е края."