Европарите идват у нас като асфалт и силикон, ядоса се Шамара

Рапърът се възмути от сумите от Брюксел за "Пайнер"
Обновена: 15 яну 2013 14:45 | 15 яну 2013 14:19,
152
Европарите идват у нас като асфалт и силикон, ядоса се Шамара
Мишо Шамара. Снимка: архив Булфото

"Европарите влизат в България основно като асфалт и силиконoви цици", възмути се рапърът Мишо Шамара, който напоследък се подвизава като Big Sha, в профила си във Facebook.

Повод за недоволството му е излязлата днес информация, че “Пайнер Медиа“ ще получи 1 918 233 безвъзмездна финансова помощ.

Още по темата

Общата стойност на проекта е 3 197 324 лева, като 1 630 498 се отпускат по Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика", 287 735 идват от национално финансиране, а останалите трябва да бъдат осигурени от компанията.

"В криза не се строят магистрали, а се подкрепя реално производство, за да е конкурентно и да ангажира безработните. И европари за конкурентоспособност би трябвало да се дават на новите и малки компании, а не на най-големия монополист", пише още в профила си Шамара.

Той не спестява и критиките и пиперливите си думи към управляващите и пише “ГЕРБ=Чалга“.

Името на Шамара нашумя отново, след като стана ясно, че има образувано производство срещу него заради текста на парчето „Бяло, зелено, червено”. В него има сериозни критики срещу ГЕРБ и неприлични сравнения на цветовете на флага ни.

В действията на прокуратурата Шамара видя цензура, а опозицията – грубо погазване на демокрацията. Варненецът предизвика широка политическа дискусия и в парламента. Стигна се и до цитиране на рими в пленарната зала. В Националната следствена служба да дава показания по случая беше привикан и друг рапър – Сарафа.

Вчера Шамара обяви във Facebook, че отново е призован в НСлС, този път с друг свой колега – Конса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
1
 
! Отговори
до 85 преди 11 години
А като ти го набият турците да ти продават ток след няколко години ще дадеш ли ду.ето?Или ще кажеш на мама...
85
0
 
2
 
! Отговори
да преди 11 години
Ами това е вярно и работа има само за фирмите на управляващата партияКоито усвояват и работят
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само се чудя защо толкова медийно пространство за Биг Ша? Много добре го помня преди 12-13 години как изпя, че искал да е.е всички женки и да дърпа чанти.
83
1
 
1
 
! Отговори
do 92 преди 11 години
По смешно нещо не бях чувал.....и двете развивали икономиката като субсидирали магистрали....хахахахахахахахахаха ти си болен довиждаане!
82
0
 
3
 
! Отговори
Ъц преди 11 години
От 3 197 324 лева, Пайнер Медиа ще получи 1 918 233 безвъзмездна финансова помощ, тоест повече от половината отиват за... Чалга(???), вместо да се инвестират в дребения и среден бизнес!!!Май, мотото на Тиквата и ЦВеклото е -" Хляб и зрелища!", а вашето???????
81
1
 
1
 
! Отговори
darcas преди 11 години
Мишо се нерви, че не участва в схемата:)))
80
0
 
2
 
! Отговори
trifomir преди 11 години
Ми като бяло ли да дойдат ,простако
79
0
 
1
 
! Отговори
hypocritical bastard преди 11 години
без да подкрепям управляващите - два големи примера за държави изпаднали в криза са Германия (между войните и след втората световна) и САЩ през голямата депресия . И във двете раздвижват икономиката като субсидират строителството на магистрали , и други големи инфраструктурни обекти . Мишо Плескавицата е *** , който преди да се хване с Ванко беше продуциран от същия този Пайнер
78
0
 
2
 
! Отговори
до 89 преди 11 години
Върви се застреляй бе ***.
77
1
 
0
 
! Отговори
мучачо преди 11 години
ко ми фъргате миноси ве ***
76
2
 
0
 
! Отговори
ШАМАР преди 11 години
МОЖЕ ДА Е ГЛУПАВ ЗА НЯКОЙ,НО ЕТО ЕДНО ПОТВРЪЖДЕНИЕ ПАРИ ЗА ЧАЛГА,ИЗУМИТЕЛНО,ИРОНИЯ,КАК СТАВАТ ТАКА,МАФИЯ И ПАК УРА,БОЙКО ИЗЛЕЗЕ НАЙ ГОЛЕМИЯ ***,БКП,И ВСИЧКИ ОЦВЕТЯВАНЕ НА БОИТЕ СА ПЪРВОИЗТОЧНИКА ***,РАСТАТ КАТО ПЛЕВЕЛИ И КАТО ВСЕКИ НЕХАЕ ДА ГИ ИЗКОРЕНИ ЩЕ СТАНЕМ СТРАНЕ НА ГОЛИТЕ СИЛИКОНКИ,*** Я ИМА ,А СЕГА БАШ БЪРКОТИЯ,МАФИЯ,МУТРИ,ДИВ ЗАПАД,ЕЙ ХОРА УМИРАТ МИСЛЕТЕ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,БЕЗРАБОТИЦА,.БГ ЩЕ СЕ ИЗТРИЕ ИТ КАРТАТА НА СВЕТА.
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дайте му и на Шамара някой лев
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПАРИ ЗА БЪЛГАРСКИ ДЕЦА НЯМА, НО ИМА ЗА ЧАЛГА!!!
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
шамара беше пич навремето сега се *** с *** и всякави ***
72
2
 
1
 
! Отговори
нема проблеми Мишо.. преди 11 години
....ЗА СЕГА ЯДЕШ ЕВРОПЕЙСКИ АСФАЛТ...АМА ВСЕ ИМА НЕЩО ЗА ЯДЕНЕ...!КАТО ГЛАСУВАШ ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ ---ЩЕ КЛЬОПАШ САМО РУСКИ БЕТОН....ХА,ХА,ХАААААА..НИЩО ДРУГО!...Яко ти дупе да плащаш тия 20-млрд.э., брато...!
71
1
 
2
 
! Отговори
76 преди 11 години
ДА бе Дон Кольо и аз това имах предвид та затова казвам че си пише името с 2 правописни грешки.Щото ако беше завършил някое по малко престижно училище щяха да са повече.Само се притеснявам като се напъва така да мисли толкова много да не вземе да му потече кръв от носа и да се гътне Шамарчето че без такъв музикален талант какво ще правим не знам.
70
4
 
0
 
! Отговори
мучачо преди 11 години
евала на ГЕРБ сега е криза и вапреки това се оделят пари за българските фирми който ще се влеят в икономиката на страната това ако бехте *** щехте да да откраднете тея пари вместо да ги дадете на бългаскиат бизнес
69
1
 
1
 
! Отговори
Няма такова преди 11 години
Аз не видях някъде да е искал да му дават пари на него. Пък и какво толкова помага чалгата на хората ? 80% от малките момичета вече са с къси поли гърдите навън ... спят с какви ли не мъже ... всички искат да са известни и т.н. но това което гледат сега те приемат за нормално... точно на това подражават. Аз лично не искам моята дъщеря в бъдеще да прилича на Галена или Андреа. Ако някой би се гордял с такова дете .... живо и здраво да му е.
68
1
 
2
 
! Отговори
акуд преди 11 години
абе къв е тоя полу ръст дето не знае за какво се изказва. тоя предпочита евро парите да са в силикон и магистрали но от кока
67
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав е ... отпуснали са милиони да си сложат повече силикон за да са конкурентноспособни на ония...образователните следполунощни програми...

Спонсорирани публикации