Европарите идват у нас като асфалт и силикон, ядоса се Шамара

Рапърът се възмути от сумите от Брюксел за "Пайнер"
Обновена: 15 яну 2013 14:45 | 15 яну 2013 14:19,
152
Европарите идват у нас като асфалт и силикон, ядоса се Шамара
Мишо Шамара. Снимка: архив Булфото

"Европарите влизат в България основно като асфалт и силиконoви цици", възмути се рапърът Мишо Шамара, който напоследък се подвизава като Big Sha, в профила си във Facebook.

Повод за недоволството му е излязлата днес информация, че “Пайнер Медиа“ ще получи 1 918 233 безвъзмездна финансова помощ.

Още по темата

Общата стойност на проекта е 3 197 324 лева, като 1 630 498 се отпускат по Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика", 287 735 идват от национално финансиране, а останалите трябва да бъдат осигурени от компанията.

"В криза не се строят магистрали, а се подкрепя реално производство, за да е конкурентно и да ангажира безработните. И европари за конкурентоспособност би трябвало да се дават на новите и малки компании, а не на най-големия монополист", пише още в профила си Шамара.

Той не спестява и критиките и пиперливите си думи към управляващите и пише “ГЕРБ=Чалга“.

Името на Шамара нашумя отново, след като стана ясно, че има образувано производство срещу него заради текста на парчето „Бяло, зелено, червено”. В него има сериозни критики срещу ГЕРБ и неприлични сравнения на цветовете на флага ни.

В действията на прокуратурата Шамара видя цензура, а опозицията – грубо погазване на демокрацията. Варненецът предизвика широка политическа дискусия и в парламента. Стигна се и до цитиране на рими в пленарната зала. В Националната следствена служба да дава показания по случая беше привикан и друг рапър – Сарафа.

Вчера Шамара обяви във Facebook, че отново е призован в НСлС, този път с друг свой колега – Конса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Дон Кольо преди 11 години
до 76,недей така, джуджето е завършил ПТГ Варна, по-известна като Механото. А те там са концентрирани - Оксфорд, Харвърд, Йел и Кеймбридж. хахаха
65
1
 
2
 
! Отговори
АнгелKo преди 11 години
Брех тоз Шамар от кога е поумнял толкова че прави такива точни изказвания.По съм склонен да вярвам че някои му пише във Фейса вместо него
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната *** която много си е повярвала каквито са и фолк певачките между другото.Та такива като тоя мишок си пишат името с по минимум 2 правописни грешки ама тръгнали акъл да дават как се управлява държава.Колежките му от фолк гилдията просто не се нуждаят от коментар.
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя пък *** решил да се прави на Пуси Райът... баси смешника.
62
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** - една читава песен не е направил последните години обаче много знае да плаче по медиите - репресирали го били, сега пък европари му се дощяли
61
1
 
1
 
! Отговори
Бъди преди 11 години
Тук сам на едно мнение с него от къде на къде ще се дават парите за чалга а не за здравеопазване примерно това нагло правителство и този евреиски съюз са решили да ни затрият окончателно.
60
1
 
2
 
! Отговори
IQ преди 11 години
На този IQ-то ако му беше по високо, можеше да мине за растение...Факт! HEAVY METAL IS THE LAW!
59
0
 
1
 
! Отговори
oi преди 11 години
Парите сигурно са по Програмата за развитието на селските райони. Там се дават пари за повече млеконадой.Пайнера ше ги вложи в същото, за увеличаване на бюст
58
1
 
1
 
! Отговори
Дон Кольо преди 11 години
А ти Шамар навремето защо избяга в САЩ след като арестуваха Кавалко 1? За да не полежиш и ти в панделата, нали? Ти си най-обикновена пияница и наркоман.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очаквам и Ванко 1 да излезе и да се възмУти.То в тази скапана държава всичко е такъв цирк, че...
56
0
 
1
 
! Отговори
до 63 преди 11 години
Щом нещо се търси и носи печалба значи си заслужава,а това дали на теб ти харесва или не е друга работа.Бизнес и пари се правят с търсене и предлагане,а не с харесване и мразене.
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
г-н Никой (Шамара) дори не знае как се кандидатства по тези програми, а тръгнал да се възмущава. Да беше пробвал да кандидатства. Никой няма да дойде и да му бутне пари в джоба. А песента "Бяло, зелено, червено" потъпква флага ни отвсякъде. За мен сравненията на цветовете наоправени от него са меко казано обидни.
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шамара да не си мисли, че прави нещо по-добро от простата чалга?Че и тръгнал да ни учи какво се прави по време на криза.Не съм гербер, но мисля, че построяването на качествени пътища и магистрали наистина трябва да бъде приоритет 1 за България.Не може да пътувам до гърция по Е79 3ч. лятото!Или до морето да се пътува по 6часа.Та, този Шамар да се закопае някъде!Не е той този, който трябва да го каже това.Разбирам да излязат театрите и да го заявят- да, но тъпия рапър...
53
0
 
0
 
! Отговори
atanas преди 11 години
Тоя *** и той знае как се управляват европарите. Сигурно са го отрезали от някое парче от баницата. Клупендер- Рузвелт през 1930 г. намали ефекта от кризата като започна да строи магистрали. А за твое сведение ако изобщо можеш да вденеш за какво става дума - основен постулат е че добрите пътища са кръвоностните артерии на икономиката. *** оди да дрънкаш смешните си простотии за радост на пъпчивите юноши.
52
1
 
1
 
! Отговори
до57 преди 11 години
не оправдавам даването на пари за чалга
51
2
 
1
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
А на тебе ли да ги дават бе ШАМАР ? Ти по кво се различаваш с простотията си от чалгарите ?
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дават пари за чалга ---------извода е един колкото по- голям *** си в БГ толкова по-добре си
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Are stiga deeee! Wseki dawa syweti kakwo se prawi w kriza. To4no pyk stroeja na infrastruktura e glawnata mqrka w krizi. Kakwo proizwodstwo 6te stimulira Bulgaria, kato nqma nikakwo takowa. Oswen proizwodstwo na psewdomuzikanti, koito s edna pesen stawat zwezdi, a sled wtorata se prawqt na kompozitori we4e.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пайнер забиха шамара на Мишо. Драги рапърю, да беше кандидатствал и ти за европари, сега можеше и теб да те огряло. Вместо това, само някаква сапунена пяна излиза от устата ти.
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя калмук още ли е жив.

Спонсорирани публикации