Европарите идват у нас като асфалт и силикон, ядоса се Шамара

Рапърът се възмути от сумите от Брюксел за "Пайнер"
Обновена: 15 яну 2013 14:45 | 15 яну 2013 14:19,
152
Европарите идват у нас като асфалт и силикон, ядоса се Шамара
Мишо Шамара. Снимка: архив Булфото

"Европарите влизат в България основно като асфалт и силиконoви цици", възмути се рапърът Мишо Шамара, който напоследък се подвизава като Big Sha, в профила си във Facebook.

Повод за недоволството му е излязлата днес информация, че “Пайнер Медиа“ ще получи 1 918 233 безвъзмездна финансова помощ.

Още по темата

Общата стойност на проекта е 3 197 324 лева, като 1 630 498 се отпускат по Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика", 287 735 идват от национално финансиране, а останалите трябва да бъдат осигурени от компанията.

"В криза не се строят магистрали, а се подкрепя реално производство, за да е конкурентно и да ангажира безработните. И европари за конкурентоспособност би трябвало да се дават на новите и малки компании, а не на най-големия монополист", пише още в профила си Шамара.

Той не спестява и критиките и пиперливите си думи към управляващите и пише “ГЕРБ=Чалга“.

Името на Шамара нашумя отново, след като стана ясно, че има образувано производство срещу него заради текста на парчето „Бяло, зелено, червено”. В него има сериозни критики срещу ГЕРБ и неприлични сравнения на цветовете на флага ни.

В действията на прокуратурата Шамара видя цензура, а опозицията – грубо погазване на демокрацията. Варненецът предизвика широка политическа дискусия и в парламента. Стигна се и до цитиране на рими в пленарната зала. В Националната следствена служба да дава показания по случая беше привикан и друг рапър – Сарафа.

Вчера Шамара обяви във Facebook, че отново е призован в НСлС, този път с друг свой колега – Конса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
1
 
! Отговори
ИЙК преди 11 години
А тоя Мисо Самара какво е направил. Сложил ли е поне 10 павета? А че е барал силикон - сигурен съм. А да каже нещо и за Ванко1-негов приятел номер 1.
105
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя го слушам колкото чалгаджиите - т.е. никак! Но явно е по-*** и от тях. Явно не му е известно, че за да го финансират по оперативна програма, трябва да изготви /или ако е не може - някой да му направи/ проект и да кандидатства чрез него. Само така може да получи пари от ЕС.
104
1
 
1
 
! Отговори
crazy daisy преди 11 години
И какво като се възмущава Шамарчето, Всички се възмущават! Защо друг Рекордс не получи такава помощ, ами баш чалгаджийския??? Да им мухлясат силиконите дано на тия бездарници. А пък ние нека си се надяваме за другата култура - някое друго евро за театърче, галерийка, изложбичка, нещичко...
103
1
 
5
 
! Отговори
атанасов преди 11 години
Ами прав е Мишо, право в десетката е уцелил
102
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя с кривата уста е само за полагане на асфалт с лопатата-да види как се изкарват пари
101
0
 
1
 
! Отговори
алтенатива t.m. преди 11 години
Избори избори,за пари извори.И кво стана.Системата е тука има тука нема,драскаш нещо с хиксче а на тех ич не им дреме.Те си знаят техната схема.Народа за кво гласува тех не гие.Алтернатижа нема.
100
0
 
0
 
! Отговори
do 110 преди 11 години
Поне за блек метъла не треат много пари само талант:) Пича от снимката от затвора стана велик :D Бурзум форевър ;)
99
1
 
1
 
! Отговори
ЕГАТИ , ПЕВЕЦА... преди 11 години
...КЪВ ПЕВЕЦ Е ТОЯ ,БЕ....ХА,ХА,ХАААААА....КОЙ ГО ЛЪЖЕ ТАКА ГАДНО??!У СЕЛО ИМАМЕ ЕДИН---НА ТРИ РАКИЙ , ПЕЕ ПО-ДОБРЕ ОТ НЕГО , АМА КЪДЕ-КЪДЕ...!!!!МАААНЕТЕ ГО ТОЯ ,БЕ....ЗА *** НЕ СТАВА !!!
98
1
 
2
 
! Отговори
Мишок преди 11 години
Ми направи си и ти проект бе Мишо :) Ама IQ-то ти е много ниско май :)
97
1
 
1
 
! Отговори
varg преди 11 години
Нито герб нито чалга нито шамара ме кефят.Само норвежки блек метъл-това е истината.
96
0
 
0
 
! Отговори
СДС ще оправи кашата преди 11 години
Костов, айде на село, тъпо ***, ГРОБ са аут, платените драскачи за 50 стотинки на пост, как сте, а нали бяхте 50 човека на Хайдушка поляна, т.е. ДАНС, с пари за ДАНС, ГРОБ плащат на драскачи тук и в други сайтове...СДС е 1
95
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен zastototo e selski aburigen
94
0
 
0
 
! Отговори
Ха,ха преди 11 години
Toq selqnin go e qd 4e ne toj vzima parite. Dolen mahlenski pingvin I pesnite sa mu za nisto pylen aburigen
93
0
 
0
 
! Отговори
hypocritycal ... преди 11 години
96 ти май много неща не си чувал , що не вземеш да питаш всезнаещият гугъл , който може и да компенсира донякъде пропуските в образованието ти . Питай го за "Roosevelt new deal"
92
0
 
0
 
! Отговори
Лошо няма преди 11 години
Има още 6-7 милярда за освояване какъв е проблема не разбирам?!?! Щом са успели да си направят проект като хората и да си го защитят няма лошо. Всеки има право да се възползва, независимо дали му харесвате бизнеса или не ;) Иначе и аз мразя чалга и рап!!! Шамарчето като е *** като картоф да не реве.
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
maliiiiiiiiiiiiiii toq palq4o bil jiv be skrise nekade ve narkoman4e nedoklateno
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този *** тъпир не знаеше кой е Алеко Константинов в едно предаване и се смееше като ***, без да му пука че не знае и викаше: "Къф е тоя ве. Ае найш колко ми пука кой е". Сега тръгнал да се прави на социално ангажиран гражданин
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕГАТИ ПЕВЕЦА ....!
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E този защо не кандидатства ? Като го отрежат, а всичко му е наред - тогава да реве !!!!А и да не забравя, че 2 или 3 албума има издадени от Пайнер !!!!
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мишо, ***, идиотино, нали ти възпяваше половите органи и силиконовите цици в песните си, пееше как ще скъсаш п*ките на всички пички. Какво се възмущаваш сега, след като този манталитет го насадихте рапърчетата и чалгаджийките? *** нещастен.