Мир и любов! Борисов и жената с пръстените се сдобриха

Държавата няма да продава ВМЗ-Сопот за 1 лев, отсече Борисов
Обновена: 28 яну 2013 18:32 | 28 яну 2013 18:32, Екип на Dnes.bg
334

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОСТАВКА БОРИСОВ НАГЪЛ ***
269
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Червената гнусна *** скърца със зъби и гледа с омраза където цари мир и любов. А бате Бойко им е по-бетер от трън в ***. Само така, бате Бойко, разкажи им изрите на тези *** шушумиги! Давай така и до изборите половината от тях ще се удавят в собствената си омраза, което ще бъде прекрасно за България.
268
1
 
7
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Картинката е повече от жалка. Прочетох наскоро последния роман на Стивън Кинг - Куполът.В него се разказва как над едно градче пада невидим купол/похлупак (нещо като силово поле) и ги изолира от останалия свят. И там местния дерибей - Джим Рени завзема властта. Жителите хем ги е страх от него, хем виждат в него единствения им спасител, който ще ги храни и издържа. И си мислят, че без него едва ли не ще умрат. Та, наш Бойко много ми прилича на него.
267
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До кики рикиА бе брато, ти кога си видял комунист да работи? Заводите ги построи народа.Под строй, със задължителните ленински съботници, и който не отиде и прас по манерката !Искаш, не искаш бачкаш за "светлото бъдеще"Па май и девиза на БСП-то на пресконференцията след референдума беше "За светла България"Старите песни на нов глас, ако фане дикиш !Ама ние помним, а на които не помнят ще им го разкажем !!!
266
1
 
5
 
! Отговори
Човекът с ватенката преди 11 години
Гнусно! Гнусно! Гнусно!*** народ ...
265
0
 
2
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Тиквата си е тиква - ами, като не е къдърен шефа, защо не е махнат до сега - 170млн. задължения не се трупат за ден-два. Да се разследва за злоупотреби и некадърност и на прокуратурата. И защо отдавна не е обявено в несъстоятелност това предприятие?И поради тяхната си немърливост - на управляващите - на всичкото отгоре плащат заплатите с парите от моите данъци - далеч не съм съгласен!!!Боко борави с парите на данъкоплатците, както със своите мазни усмивки - лично негови са и не му струват нищо
264
5
 
2
 
! Отговори
кики рики преди 11 години
КОМУНИСТИТЕ ПОСТРОИХА ЗАВОДИ А ВИЕ КРАСТАВИ ГЕРБЕРИ ВСИЧКО РУШИТЕ. ИДЕ ЛЯТО ЩЕ ВИ БИЕМ ШУТА.
263
3
 
1
 
! Отговори
П.С.Ц преди 11 години
Значи Боци иска хората да му ракупляскат, защото им е платил вече изработени пари. Все едно че им е дал нещо дарум. ''Техниката на ВМЗ-Сопот е разпродавана през годините, а самият завод е източван, разкри премиерът'' - Вярно е че предните сигурно също са крали, но ГЕРБ е един мандат на власт и какво.........
262
3
 
2
 
! Отговори
тъпи ченгета преди 11 години
Колко *** народ как плякат на тоя бандит койте 90-те рекетираше наред,сега заграби всичко,за никой да няма кириика,без да се отчете...Как му пляскат,как се хилят,толкова ли им харесва мизерията в която живеят,ние сме *** народа,дай им 2 кебапчета и ляп и им гледай сира,а утре вече не знаят какво ще правят...Само като му видях намръщената физиономия,и се сещат какво си вика отвътре полицаят,оффф аман от мишоци да ме занимават,тежка загуба на референдума,идва и загубата на изборите,ченгета чал
261
4
 
4
 
! Отговори
Потресен преди 11 години
Тази женица явно не може да различи целувката на Юда.
260
3
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Я, колко ухилен мат,реал се е юрнал да аплодира Вожда! Вместо да го посрещнат с камъни, те са се ухилили като кози пачи в тенджери.Много си е прав БОКО: "Аз съм *** и вие сте прости.За това се разбираме"!
259
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ех, кога ли ще има наказани за гнусната псевдо приватизация, която направиха през 90-те години. Мисля, 4е дори като остарея няма да видя един в затвора. Но за сметка на това ще видя децата им, как се връщат в България като лидери и можещи хора. Божееее, божее. Нямам думи просто.
258
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Po edna pregrydka za wseki prysten. AHAHAHHAHA
257
1
 
8
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Ха ха ха ха! Ще умра от смях!Що не го направихте това шоу преди да отпуснете некой лев бе мушмуроци! Ааа ама не . . . тогава лука нямаше да е в сълфетки, а щеше да хвърчи по мазните ви муцуни!
256
16
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
САМО ГЕРБ,СЛЕДВАЩИЯ ПОБЕДИТЕЛ НА ИЗБОРИТЕ
255
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма да продава за един лев, а за два лева...........Много съжалявам ,че не сме по-млади за да се махнем от тука ,да не го гледам повече.
254
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако симпатизирах на този човек, това щеше да ме отврати от него ! За какво му се извинява тази жена, а той нагъл ,както винаги. Сигурно е по-млада от него, ама той как изглежда, а жената е съсипана от работа и грижи . Подиграва се на хората ,както винаги.
253
13
 
6
 
! Отговори
300 преди 11 години
Жената се бори за работата си,това е нормално!Начина,по който го прави е просташки!Бойко и Дянков ли им е виновен на тези хора,че Другарите-комунисти са им разграбили завода и са ги поставили в това тежко положение???Какво, да се правим на *** ли,че не разбираме от къде идва гнилото в тази Държава?????
252
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко е пич, бе!
251
8
 
5
 
! Отговори
Kreti преди 11 години
Продала се е жената , направи добра реклама за ГРОБ , но не е виня предложението е било предполагам