Родман "дипломатът" кацна у нас

След Северна Корея и Ватикана баскетболистът пристигна и у нас
Обновена: 27 мар 2013 15:58 | 27 мар 2013 15:54,
22
Родман "дипломатът" кацна у нас
Родман пристига в България. Снимка: Булфото

Баскетболистът Денис Родман, също известен и с прякора Глиста, вече е в България. Той пристигна на летище София с полет от Истанбул.

Лошото момче на американския баскетбол е в страната ни, за да вземе участие в стартиращото тази вечер шоу „Къртицата“.

Новото тв шоу на Иван и Андрей трябваше да стартира още снощи, но предаването беше прекъснато и отложено заради световната квалификация по футбол Дания-България. Двамата продуценти заявиха, че не желаят да разделят нацията, карайки я да избира между мача и „Къртицата“.

Родман вече веднъж е печелил „Къртицата“ през 2004 година, но в американския й вариант.

"Не обичам да бъда държан натясно, обичам да се забавлявам", заяви Родман пред ТВ7. Относно имиджа си на лошо момче и от позицията на бивш любим на Мадона и Кармен Електра чернокожият баскетболист заяви: "Аз съм бил с жени от цял свят, но жените с мен трябва да са готини, секси, отворени към живота. Много европейки са точно такива".

Звездата обаче отговори уклончиво на въпрос дали в списъка му със завоевания фигурира някоя българка.

Само след месец, на 26 април, ексцентричният баскетболист ще вземе участие в родния мач на звездите в Арена Армеец.

Роденият през 1961 година тъмнокож спортист наскоро направи неочаквано посещение в Северна Корея. Там той се срещна с лидера на тоталитарната държава Ким Чен Ун, а след това заяви, че севернокорейският диктатор е „готин пич“.

Родман "дипломатът" кацна у нас
Денис Родман и Ким Чен Ун с приятелска прегръдка. Снимка: Reuters

Всъщност посещението на Родман беше под претекст, че ще снима документален филм, но всъщност пътуването се превърна в нещо като дипломатическа визита. За самия Родман се оказа, че напрежението между САЩ и Северна Корея е лесно разрешимо. „Ким обича баскетбола. Обама обича баскетбола. Да започнем от това.“, мъдро предложи спортистът.

Топлите отношения между Ким Чен Ун и Денис Родман стигнаха дотам, че баскетболистът си позволи да издаде след посещението си, че севернокореецът е станал баща на момиченце.

Визитата на Родман стана повод за немалко майтапи в интернет:

Следващата „дипломатическа мисия“ на тъмнокожия мъж беше в сърцето на католическия свят – Ватикана. Там Родман заяви подкрепата си за „първия чернокож папа“, но за негово съжаление още същия ден беше избран аржентинецът Хорхе Берголио за нов папа.

Родман дори успя да се повози в папамобила.

„Дипломатическата кариера“ на баскетболиста събуди у зевзеците желание да познаят къде ли ще е следващото посещение на баскетболиста. Може би в Кипър, за да оправи финансовата бъркотия, или в Иран, за да каже на Ахмадинеджад „Пич, не се занимавай с ядрени оръжия“?.

Е, зевзеците не познаха, Родман се всъщност се оказа в малка България. За да участва в реалити шоу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До бай Тъпчо....... Байно...говориш неща които 90% от пишещите тук не знаят какво е...молотовка например :) ))))))))))))))))))
18
1
 
0
 
! Отговори
лелелеле преди 11 години
Тоя *** е такава смешка в родната си страна, фалирал, изпаднал и недолюбван и откровено подиграван, ама тия нашите тука звезди му свалят... Пълна смешка!
17
0
 
3
 
! Отговори
ууу преди 11 години
Двамата продуценти заявиха, че не желаят да разделят нацията, карайки я да избира между мача и КъртицатаХехехехе,какви патриоти само.Ака го бяха пуснали вчера,не знам кой щеше да ги гледа.
16
2
 
1
 
! Отговори
robinqta IZAURA преди 11 години
ugas kyv e toq *** be bati gnusnata chernilka MARSh na PAMUKOVATA i ZAHARNATA PLANTACIQ cheren *** i za zaplata vsqka vecher po 20 kamshika
15
3
 
4
 
! Отговори
фейс фак ултет преди 11 години
турски циганинннннннннннннннннннннннннннннннннн , *** , *** , *** работещ за цру ама *** , *** , *** , маймун , печка ......... чалга *** .
14
2
 
8
 
! Отговори
Тодор преди 11 години
Че кой ще избере това смешно шоу? Стартира днес, защото ако беше вчера никой нямаше и да разБере, че е стартирало заради мача, смешници.
13
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВМЕСТО ДА ДАДАТ ПАРИ ЗА НЯКОЙ БЕДЕН ИЛИ БОЛЕН ЧОВЕК ПРОДУЦЕНТИТЕ НА ТОВА ТЪПО ШОУ СА РЕШИЛИ ДА ПЛАТЯТ НА ТОЗИ ФАЛИРАЛ НАРКОМАН ? СРАМ И ПОЗОР! ТО ТАЗИ ЗА НЯКОЙ ДУГ ДОЛАР Е ГОТОВ И БЕЗ *** ДА ХОДИ. ОТДАВНА НЕ НИКАКВО СПОРТНО ВЕЛИЧИЕ, ЗА КАКВО ИМ Е?
12
6
 
10
 
! Отговори
STARR преди 11 години
Бил някога звезда, сега прилича на жител на Столипиново или Факултето
11
1
 
16
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
ЗВЕЗДИТЕ НА ЗАПАДА...........................ЗАЛЯЗВАТ НА ИСТОК.................................
10
5
 
9
 
! Отговори
ined преди 11 години
Вместо Глиста да бяха поканили Ким Чен Ун в Къртицата да ги изтрепе всичките конкуренти барабар с Азиса.
9
3
 
4
 
! Отговори
шашава преди 11 години
Педя човек, лакът уста... :)))
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Двамата продуценти заявиха, че не желаят да разделят нацията, карайки я да избира между мача и Къртицата."Тези много насериозно се взеха, естествено, че 90% ще предпочетат да гледат мача, а не олиго*ренското им "шоу", истината е че гледаемостта му щеше да е ниска и затова са го изместили за днес.
7
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя идва, за да излющи Свирколета!
6
3
 
13
 
! Отговори
Сопата преди 11 години
"Двамата продуценти заявиха, че не желаят да разделят нацията, карайки я да избира между мача и Къртицата."Хахахахах смях в залата тия си верват повече и от Азис кой шъ ви гледа пошлото предаване когато играят нашите
5
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прави турне в държави от 5ти свят като гледам.
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това "ШОУ" ще бъде "мозъко трепач" дори докторите няма да могат да помогнат след такъв brain Destroyer. Поклон пред увредените мозъчни клетки RIP!!!
3
4
 
3
 
! Отговори
koko преди 11 години
bahtiii rogacha.......
2
8
 
12
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 11 години
Яяя,па туй муле сас алки на джуките и хоботат бе...то само синжир да му туриш и на паша да го водиш...пък и са нашарило кат великденско яйце та ептен да му мяза,па кво толкоз му посрещат бе-да му пращат една молотовка с кошара на ремаркето и направо да го тварят вътре-кат говедата бе...
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Верно сме по-зле и от Северна Корея.