Бдения за Пламен в София, Варна и Бургас

Навършват се 40 дни от смъртта на самозапалилия се мъж
Обновена: 11 апр 2013 08:27 | 11 апр 2013 08:26, Веселина Йорданова
49
Бдения за Пламен в София, Варна и Бургас
Цветя в памет на Пламен пред община Варна. Снимка: архив, БулФото

Днес се навършват 40 дни от смъртта на Пламен Горанов. В памет на самозапалилия се във Варна мъж в няколко града ще бъде организирано бдение, предаде bTV.

Още по темата

Пламен се самозапали на 20 февруари пред община Варна в знак на протест срещу управлението на града. Младият мъж почина на 3 март.

Бденията днес ще започнат в 18 часа, в София пред Съдебната палата, в Бургас и Варна - пред сградите на общините. От гражданския комитет „Равни пред закона" призоваха онези, които няма да имат възможност да отидат на бденията, да запалят свещ и да я поставят до прозорец у дома в знак на солидарност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
1
 
! Отговори
simo kfchovski преди 11 години
А дали Чехия и Тунис се отнесаха така както ние с Пламен.САМОЗАПАЛВАНЕТО В ТУНИС ОТПРИЩИ АРАБСКАТА ПРОЛЕТ,ДОЛНО БЪЛГАСКО,ИБРИКЧИИСКО,НЕПРИЗНАТЕЛНО ПЛЕМЕ!!!!
35
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
да се самозапалиш..това беше най глупавото нещо което направи това момче..и то за какво..да си хвърли оставката един самонаял се кмет с няколко мандата..и наѝ кого накриви шапката това момче? на никой..погуби се за нещо което не си заслужава..целия свят се разбърка..и вече векове няма да се оправи..съборихме един строй..за да дойде друг който да ни унищожи..какво очакваме? господата "демократи" крадци..да осигурят работа на 100% от населението? нещо което направиха комунистите? няма да стане!
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не го подкрепям, но при положение, че ще се самоубиваш, не е това начина. Самозапалването сигурно е най-болезнения начин!
33
3
 
3
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
Какъв егоизъм? При положение, че не ти се живее, може ли да продължаваш само защото имаш майка, която ще скърби за теб? Не можем да живеем заради другите! Това не е ли егоистично от тяхна страна?
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До LollaИ като се самоуби да не би да постигна нещо? Да не би да спряха да искат подкупи навсякъде, да не би да намалят сметките? Жалко за живота му... ами то той не се е пожалил, та ние ли да го жалим? Бог да му прости, дано!
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наистина майната ни обаче и да се запалим всички какво ще оправи това."Пламен ще остане вечно жив" за съжаление това си остава едно пожелание но реалността е друга Пламен го няма и няма да го има.И след него остават проблемите на хората и тотална безизходица.
30
6
 
10
 
! Отговори
Lolla преди 11 години
*** на всички.Пламен ще остане вечено жив.А вие "живуркайте" и се "борете" срещу системата. Борете се, снишавайки се, с 20-левки като ви спре КАТ, с бонбони и бутилки по институциите, с "платен екип", че да сте сигурни, че ще ви се обърне внимание в болницата..."Преклонената главичкаостра сабя не сече.Тази истина едничкакой би смял да отрече"Ей това е обществото ни в момента. Мижитурки мижави.
29
3
 
10
 
! Отговори
авиатор преди 11 години
Най-лошото е,че макар и лицемерно да обявиха траур, политиците ни въобще не се трогнаха от постъпката на Пламен. Защото *** даже беше възнаградена за безспокойството - в последните дни на управлението на ГЕРБ с правителствено решение им дават Летище София, за да си затворят авиационния цикъл: България Еър, летищата във Варна и Бургас, а сега и софийското! Да им е честита новата придобивка!
28
2
 
8
 
! Отговори
Психиатър преди 11 години
Анонимни, българин съм.Но не от тези, които чакат наготово и си търсят под дърво, и камък герои-спасители.
27
4
 
9
 
! Отговори
Психиатър преди 11 години
Тази вечер ще броим лудите.
26
2
 
11
 
! Отговори
Кашмер преди 11 години
Бе аре спрете се с тая велика простотия бе! Вие *** ли сте да вярвате, че тоя депресиран човек се е самоубил "в името на отечеството"??!?! Тези хора са загинали в боевете за особождение преди 130 години и отдааааааавна не съществуват! Спрете с нелепиците, глупостите и политизирането на подобни личностни трагедии! Толкова сте жалки, смешни и смотани!!! Само провокирате още ***, дето да посягат на живота си от гледане на много телевизия, филми и вашите глупости!
25
2
 
5
 
! Отговори
ззззз преди 11 години
Жалко за момчето смърт на вятъра.В България всичко ще си е по старому,мутри ще ни управляват,народа е простичък и става за манипулиране -уви това е действителността.Пак и през следващите 4 години ще се упражняват на наш гръб.Но народа си заслужава съдбата.Лошото образование през последните 20 години сега ни прави лоша шега.Какъвто президента,такъв и министър председателя,такива и управленците ни -УВИ!
24
5
 
14
 
! Отговори
жоло преди 11 години
това не е героиство такива трябва да се забравят бързо-ненормалник
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
жалко за момчето! иначе...Дрън,дрън та пляс!
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я не ме занимавай с тези стари плочи за Пашата, червените ти другари са ортаци с цялата мафия 20 години,тя е техен продукт и с всички олигарси. Гоце помилва Ц. Кънчев, а сега са си коалиционни партньори с ***-престъпник. Или си много ***, или си кутевец, че се правиш на луд къде е проблемът в България. Ай пиши си платените постове и не ме занимавай.
21
4
 
8
 
! Отговори
стефанова преди 11 години
Дано огъня на протеста, срещу ***, мафията, управляваща България 23 години, който запали Пламен , да не угасва в съцата на всички , които сме против несправедливото ограбване на народа ни!
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"За смъртта му е виновен Станишев и крадливите му съпартиици, които за 20 години окрадоха държавата, съсипаха я, създадоха мафията, а сега за 3 год. очакват чудеса"Я стиха бе герберуха. Доколкото се сещам Бойко е ортак с Пашата. Като гледам какви "чудеса" натвори Герб за 3,5 години, ако отново спечелят ще продължават да правят "чудеса" . То малко чудо ли е без война или природен катаклизам да докараш народа до просешка тояга или пък държава в ЕС да има среден доход по-малък от този в Габон.
19
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никаква мизерия няма, ако си седните на задниците да учите, да се квалифицирате и да работите. Мизерия има за мързеливите. Само пенсионерите оправдавам, останалите сами сте си виновни. Лентяи нареваващи.
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Октай и Пламен са новите лица на прехода.Те са всекидневно сред нас.Мизерията и безизходицата довеждат до крайност и трагични случаи.Институциите вкл. и социалното бездействат.Не познават по райони проблемите на хората и проблемните хора.Не се стремят да им помагат а се занимават само с раздаването на ваучери и др. администрации.
17
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СПРЕТЕ С ПРОСТОТИИТЕ! НА ВСИЧКИ ЛУНАТИЦИ ЛИ ЩЕ СЕ КЛАНЯТЕ! Нито искам, нито някога ще мога да разбера момчето! Той е с болно съзнание, търсещо изява, и при него егоизма е на много високо ниво! Отидете да обясните на майка му и на дъщеря му, че Пламен е герой! Саможертва - Левски, Ботев и всички знайни и незнайни герои от войните. Жертват себе си за своя род и родинаСамоубийство - Петя Дубарова, Пейо Яворов, Пламен и всички други самозапалили се. САмоубиват се заради причина, няма жертва!