Всички обидени, съдете Сидеров, зоват "Господарите"

"Не може човек като него да оглавява комисия по етика"
Обновена: 25 юни 2013 16:50 | 25 юни 2013 10:21,
1108
Всички обидени, съдете Сидеров, зоват "Господарите"
Мария Игнатова със Зуека и Рачков Снимка: архив, Булфото

„Искаме Волен Сидеров да бъде съден за всички клевети, квалификации, обиди, лъжи и агресивни действия, които си е позволил спрямо всеки гражданин на Република България“. Това се казва в позиция на „Господари на ефира“ като реакция спрямо обидите, които лидерът на „Атака“ изсипа по адрес на предаването и водещата Мария Игнатова.

От ефира на партийната си телевизия той я нарече „проститутка“ и „играчка на мутрите през годините“, тъй като се обидил, че в „Господари на ефира“ иронизират поведението му. Сидеров нападна и продуцента на предаването Магърдич Халваджиян, като го определи като „изключителен измекяр“.

„Обидните квалификации, които той си позволи да даде от ефира на предаването си, минаха всякакви граници и са под достойнството ни да ги коментираме“, каза снощи в „Господари на ефира“ Мария Игнатова.
 
„Информираме всички потърпевши и засегнати от него, че за завеждане на гражданско дело депутатският му имунитет не важи, и призоваваме всеки от вас да заведе иск, както ще направим ние“, допълни тя.

Още по темата
„Писна ни да гледаме как се тормозят и квалифицират с обидни нецензурни изрази и клевети журналисти. Писна ни да гледаме агресивното отношение на един народен представител към полицията и всички останали институции. Писна ни да гледаме как се нападат граждани по малките часове на нощта от група биячи. Ние мислим, че такъв човек не може оглавява каквато и да било държавна комисия, още повече по етика и искаме незабавно да освободи този пост“, категорични са от предаването.

От „Господари на ефира“ са категорични, че винаги са отразявали всичко обективно, дори и поведението на Сидеров.

„Никога не сме излъчвали платени и поръчкови материали, винаги сме го правили безплатно, защото не толерираме подобно ваше поведение, отношението ви към хората, езика и стила ви, както и изкривеното ви разбиране за морал. Не харесваме дори и псевдопатриотизма ви, а ние сме от тези хора, които вярват във всички тези ценности. Дано един ден да го разберете и вие“, се казва още в позицията на „Господарите“.

На 8 юни по време на гостуване в bTV Сидеров влезе в пререкания и с тв водещата Лора Крумова. В лютия спор той я прати "да си домакинства" и да не се занимава с журналистика.Тя пък му отвърна, че се държи като лумпен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
337
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЪД ЗА ИБРИКА СИДЕР АГА
336
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еми правилно е казал, че е продтитутка
335
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименПростака от Атака се прецака
334
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Марио-38 Вижда се, че си червен *** като него
333
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
IGNOR BOLEN! Нали така пише на плакатчета,излизащи от една и съща печатница. Занимавайки се още с един луд не ви прави много по добри от него."Убий простака с мълчание" е казал народа а всичко срещу него му събира още и още фенове. Не можете да убедите гладните българи от провинцията че трябва да бачкат за 300лв. в същите фирми в които вие в София взимате над 1000.Те по скоро ще повярват на един луд който ви се противопоставя.Не се надявайте на нови избори.Атака пак ще е в парламента с над 10%.
332
11
 
7
 
! Отговори
генерално преди 10 години
Аз имам решение на проблема- волен.Вадят се от избирателните списъци имената на всички *** гласували за него и се пращат в крематориум.
331
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
акциите срещу сидеров продължават.тои е последния които ще бъде допуснат до властта.лошото е че е твърде емоционален и следователно вреден както за себе си така и за каузата на националистите.в момента *** обяздват протестите и боико борисов все още влиза в плановете им но само като един от възможните варианти.
330
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Марио-38 От това,с което ни занимаваш напоследък тук е видно на кого служиш.Нито си обективен нито си безплатно пишещ още по малко можеш да се наречеш журналист. Ако мечтаеш да си такъв кандидатствай и учи за такъв! Погледнато от страни нямаш представа колко прозрачни сте за останалите! Визирам всички,които сте тук срещу нищожни суми и пишите простотии в полза някому.В твоя случай лумпрен на Болен Сидеров. Не се ли срамуваш от себе си? Ами ***? Слава богу,че синовете ми не са като теб!
329
4
 
14
 
! Отговори
Раковски преди 10 години
Коя партия е внесла в 40-то и 41-то НС декларация осъждаща геноцида над арменците в Османската империя 1915-1922г. и се отхвърляше от всички останали партии, господин Халваджиян?
328
33
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕМИЕР!!!АТАКА!!!
327
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЪД ЗА ИБРИКА СИДЕРОГЛУ ПАША...
326
7
 
9
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
Абе,ама какъв е този Марио-38? Психоболниците да не би да са в ремонт и да са пуснали пациентите си на улицата?Ама,това е много опасно.М-во на здравеопазването, спите ли?А един се прави и на депутат.Алоооо,левицата,до къде я докарахте ?
325
4
 
17
 
! Отговори
художника преди 10 години
По-добре НЕдоВОЛЕН човек, отколкото ДоВОЛЕН *** !
324
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЪД ЗА ИБРИКА...
323
10
 
29
 
! Отговори
Волен старши преди 10 години
Волен много ги разбира проститутките. Нали той е политическа такава. При това евтина и неподбираща.
322
12
 
20
 
! Отговори
ДО МАРИО преди 10 години
МАРИО , ТИ И ВОЛЕН СТЕ ЖИВО ДОКАЗАТЕЛСТВО , ЧЕ ЗДРАВНАТА НИ СИСТЕМА Е НАПЪЛНО НЕРАБОТЕЩА. А БСП И ДПС СА ДОКАЗАТЕЛСТВО , ЧЕ СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА Е СБЪРКАНА , КОРУМПИРАНА И НЕДЕЙСТВАЩА.
321
8
 
10
 
! Отговори
Katinar преди 10 години
До Марио-38Бате млъкни малко, ще ми затриеш обявата за мома с твоите тъпотии!
320
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На хубав човек всичко му върви!Кулажите са меко казано непрофесионални!*** народ -бедна държава!
319
4
 
5
 
! Отговори
Katinar преди 10 години
Търся си мома, арна и добра по душа!Пишете ми!
318
5
 
3
 
! Отговори
md преди 10 години
Ox mnogo xubav apel no za sujalenie liceto Siderov e NEVMINQEM ,ima mnogo psixichni diagnozi i se straxuvam che shte gi izpolzva v suda taka cne edvali tova shte pomogne ,po dobre da bude pribran v Psixiatriq v ysmiritelna riza inache spasenie ot nego nqma da ima.