Всички обидени, съдете Сидеров, зоват "Господарите"

"Не може човек като него да оглавява комисия по етика"
Обновена: 25 юни 2013 16:50 | 25 юни 2013 10:21,
1108
Всички обидени, съдете Сидеров, зоват "Господарите"
Мария Игнатова със Зуека и Рачков Снимка: архив, Булфото

„Искаме Волен Сидеров да бъде съден за всички клевети, квалификации, обиди, лъжи и агресивни действия, които си е позволил спрямо всеки гражданин на Република България“. Това се казва в позиция на „Господари на ефира“ като реакция спрямо обидите, които лидерът на „Атака“ изсипа по адрес на предаването и водещата Мария Игнатова.

От ефира на партийната си телевизия той я нарече „проститутка“ и „играчка на мутрите през годините“, тъй като се обидил, че в „Господари на ефира“ иронизират поведението му. Сидеров нападна и продуцента на предаването Магърдич Халваджиян, като го определи като „изключителен измекяр“.

„Обидните квалификации, които той си позволи да даде от ефира на предаването си, минаха всякакви граници и са под достойнството ни да ги коментираме“, каза снощи в „Господари на ефира“ Мария Игнатова.
 
„Информираме всички потърпевши и засегнати от него, че за завеждане на гражданско дело депутатският му имунитет не важи, и призоваваме всеки от вас да заведе иск, както ще направим ние“, допълни тя.

Още по темата
„Писна ни да гледаме как се тормозят и квалифицират с обидни нецензурни изрази и клевети журналисти. Писна ни да гледаме агресивното отношение на един народен представител към полицията и всички останали институции. Писна ни да гледаме как се нападат граждани по малките часове на нощта от група биячи. Ние мислим, че такъв човек не може оглавява каквато и да било държавна комисия, още повече по етика и искаме незабавно да освободи този пост“, категорични са от предаването.

От „Господари на ефира“ са категорични, че винаги са отразявали всичко обективно, дори и поведението на Сидеров.

„Никога не сме излъчвали платени и поръчкови материали, винаги сме го правили безплатно, защото не толерираме подобно ваше поведение, отношението ви към хората, езика и стила ви, както и изкривеното ви разбиране за морал. Не харесваме дори и псевдопатриотизма ви, а ние сме от тези хора, които вярват във всички тези ценности. Дано един ден да го разберете и вие“, се казва още в позицията на „Господарите“.

На 8 юни по време на гостуване в bTV Сидеров влезе в пререкания и с тв водещата Лора Крумова. В лютия спор той я прати "да си домакинства" и да не се занимава с журналистика.Тя пък му отвърна, че се държи като лумпен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
10
 
15
 
! Отговори
xerth преди 10 години
ШЕФ НА ЕТИКАТА ИЗВИНЯВАМ СЕ
316
11
 
13
 
! Отговори
xerth преди 10 години
ВСЕ ПАК ТОВА Е МИНИСТЪР НА ЕТИКАТА, ЧЕСТИТО
315
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеизвестно е,че когато всички в България започнат да плюват един човек,това е най-сигурният признак,че той е читав,свестен и достоен и обратно,примери колкото си искаш!!!
314
0
 
3
 
! Отговори
Ivan преди 10 години
Истинско, трагично, несмешно...Но ние гледаме позитивно...
313
13
 
7
 
! Отговори
666 преди 10 години
ЩЕ МУ ПРЪДНЕТЕ НА ДЯДОВИЯ...
312
4
 
4
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Марио, стига с тия зодии бе човек. Вече така ме забавляваш, че си помислих, че в лудницата са им пуснали нет.Зодии... баси кретена си, честно.
311
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АТАКА!!!Волен Сидеров Премиер!
310
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Марио-38 ти да не си Волен под прикритие :D
309
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болен Лидеров не ща и да го чувам, но това от Господарите си е жива платена кампания. Беше толкова слъзливо, изкуствено, патосно... а бе намирисва цялата работа. А, че нарекъл Игнатова така, вярно не е джентълменско, но пък като си спомним развитието и... Спомням си напъните да става певица, май и албум беше издала като беше с Петко. Ми тя си пее фалшиво, видя се и на "две капки вода". А сега защо е с Рачков? А сега видимо е влязла и под кожата на арменеца и за това всички и ходят по свирката.
308
5
 
16
 
! Отговори
:) преди 10 години
Я да спретнем едно преброяване колко активистчета на Юруш са тук?
307
17
 
20
 
! Отговори
Кухи лейки преди 10 години
ТЕЗИ ОПОРОЧИХА ПРЕДАВАНЕТО! То презумпция трябваше да търси смешни неща в телевизионните предавания, а не да се политизира. ПОШЛО, ПОШЛО, ПОШЛО! Румен се прави на ***, Мария се хили като *** на фона на политически лозунги и призиви за сваляне на правителството. Адски долнопробно! Явно изчерпано предаване!
306
23
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно тия гологлави кауни ще гледам...Не са и смешни вече...***!
305
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не мога да повярвам че има хора който да вярват на този *** ,*** ,лицемер и продажник Болен човек .Не съм към никоя партия но този бие капака жалко за БГ.
304
23
 
14
 
! Отговори
анастезиолог преди 10 години
Две гулии и една проскубана кукувица се правят на маймуни за....пари.,,Коректив" на събитията,били.Първо визията ви е под нулата,талант-отрицателен,наглост и самочувствие -безкрайност.Косматият арменец с отблъскващата си визия ви насъсква ,а вие като гъски нападате.А...после ?Ша развивате търговия на село.
303
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Атака_СА_ЦИГАНИАми такива предположения от ВМРО са изказали още преди 2-3 години- Атака са с ДПС
302
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДРАСКАЧИТЕ СА ПО ФОРУМИТЕ, А ХОРАТА - ПО УЛИЦИТЕ
301
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези на снимката са плякат заедно кой кадет намери!
300
33
 
20
 
! Отговори
ПЛАНЪТ СИДЕРОВ преди 10 години
ПЛАНЪТ СИДЕРОВ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
299
35
 
19
 
! Отговори
НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ преди 10 години
ТИЯ *** В СТРЕМЕЖА СИ ДА УГОДЯТ НА БУДА БОРИСОВ,КОЙТО ИМ ПЛАЩА ЯКИ ПАЧКИ И ЛИЧНО ГИ ПОКРОВИТЕЛСТВА ДА ПЕЧЕЛЯТ МИЛИОНИ,ДА ЖИВЕЯТ В ЛУКС И КАРАТ ЛИМУЗИНИ ЗА ПО 100-200 000 ЛЕВА,ПРЕСОЛИХА В ПРЕСТАРАВАНЕТО СИ МАНДЖАТА.ТАКОВА ПАДЕНИЕ.....КАКТО СЕ КАЗВА "СИТИЯ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА",НО ИМА НЯКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ.ПОЖЕЛАВАМ ИМ ОТ СЪРЦЕ ДА ИЗПАДНАТ В ПОЛОЖЕНИЕТО НА ТЕЗИ,КОИТО ВОЖДА ИМ ОГРАБИ И ДОВЕДЕ ДО НЕЧОВЕШКА МИЗЕРИЯ
298
33
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МАРИЙЧЕ,И РАЧКОВ НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ АКО ТЕ СГРИСКАМ