Като ни подвикват грубости, отговаряме. Не сме плазмодии!

Сидеров: Лора, домакинствайте си, отдайте се на хормоналните проблеми
Обновена: 8 юни 2013 18:08 | 8 юни 2013 11:47,
399
Като ни подвикват грубости, отговаряме. Не сме плазмодии!
Волен Сидеров Снимка: БТА

Кворумът в новия парламент не зависи от "Атака" , каза лидерът на националистите Волен Сидеров пред bTV.

По думите му кворумът "няма такова значение, което му се придава". Сидеров определи като "цирк" поведението на ГЕРБ, а не своето.

По думите му Ивайло Московски от ГЕРБ пръв започнал да му подвиква "грубости и обиди". Според Сидеров това е редовна практика на представителите на ГЕРБ. "Аз и колегите ми отговаряме, защото не сме някакви плазмодии, които са седим да ни обиждат ГЕРБ-ерите, които трябва да бъдат разследвани за своето управление", обясни лидерът на "Атака".

"Toва разбирате ли го, защото имам чувството, че разбирате само половината от фактите, а другата половина услужливо я прескачате", запита Сидеров водещата Лора Крумова. "Възможно е, аз имам хормонални проблеми в момента", каза му с ирония бременната тв водеща. 

"Ами не се занимавайте с журналистика тогава, гледайте си домакинството, отдайте се на хормоналните проблеми. Зарежете нещата, с които явно не можете да се справяте. Бъдете си домакиня. Аз не знам защо ги напира толкова жени да стават водещи, по-добре да си гледат семейството, да раждат деца, нацията ни намалява", изтъкна Сидеров.

"А каратистките умения кога ги усвоихте", запита още Лора Крумова. "Тренирам, поддържам спортна форма, това лошо ли е? По-добре, отколкото да пускам шкембе като Борисов. Гледам ги ГЕРБ-ерите - те са с по 50 кг наднормено тегло, нездрави хора", коментира националистът.

До края на разговора Сидеров и Крумова не спряха да спорят, като водещата му каза, че се държи като лумпен, а той пък й отговори, че имала "махленско" поведение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


399
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
302
0
 
0
 
! Отговори
иии преди 10 години
До eeeКак да ги игнорират като им е платено да пишат срещу тях?
301
6
 
5
 
! Отговори
Лили преди 10 години
Болен Сидеров Ахмедов, стана направо за смях пред Лора. Лорче определено ми стана любимия журналист, как се подигра с тази ***.
300
5
 
8
 
! Отговори
lusi vasileva преди 10 години
волен или е болен или е невъзпитан.сам да си избере кое е вярно.Този човек няма място по телевизиите и в парламента.Трябва му място на 4-ти км.
299
5
 
8
 
! Отговори
Серсемпаша преди 10 години
Лорчето задава въпроси на развален грамофон,който завижда на хормоналните промени на водещата.За жалост на Болен отдавна му е отлетял щъркела и неможе да повиши броя на нацията и му остава да дава акъл ...но и тоя отлетял
298
3
 
11
 
! Отговори
читател преди 10 години
Атака щяли да си сменят името на Юруш ! Пред вид навата ситуация като коалиция с ДПС и БСП.На въпрос защо сменяте името Сидеров отговорил че напрактика не е смяна на името защото Юруш на турски означава Атака
297
5
 
8
 
! Отговори
х преди 10 години
Атака и ДПС са братя близнаци, уродливи близнета родени от още по-уродлива майка...уродливата майка и на 100 години пак се мъчи да ражда още и още уродливи деца, с криви мутри, дебели вратове, с тигрови ***, с черни колани, тикви и каляски :)))) Вие си правете вятър на устите, но по страшно робство от турското е когато българи заробват други българи, не заради Русия или САЩ, Китай или индия, а защото така както българина мрази и завижда на брата си и го коли за 5 декара земя, никой друг не може
296
6
 
15
 
! Отговори
foreigner преди 10 години
Долене,ти си турски плазмодии!!!
295
16
 
6
 
! Отговори
Марин преди 10 години
Само Волен ще я управи тази гьотверенска държава. Безсрамни крадци, намърдали се край гърнето с мед и смучат мъстта на народа. Но рано или късно ще се събуди и заспалия, флегматичен бай *** и ще ви помете всички на ***, с герберите най напред...
294
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Новата приказка за Снежанка и 7 джуджета усобенно най-малкото (121). То било най-малко и без шкембе не защото спортувало карате, а всички големи джуджета го изнасилвали изотдзатд. Сежанка като разбрала за случилото се (изотдзатд), като станал 18 г. не му давала да се доближи до нея. Той (121) се стопил от мъка. P.S. Викали му 121, не че е 121 джудже, а е високо 121 см.
293
2
 
13
 
! Отговори
Аланкоолу преди 10 години
Новия лидер на партия Юруш се казва Доволен Сидеров
292
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един човек без принципи, седнал да говори за принципи и позиция.....атака и всички атакисти, не ви ли е срам?????????????? ГЕРБ трябвало да се разследват , а БСП и ДПС не трябва , така ли и щото не трябва им даде кворум, щото имало телевизии и представители, да не излагаме???????????? Мишка смешна, прероденият кръстю никифоров
291
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тука все разни призиви за действие и прочие, а кото излезеш на площада хората по-малко от коментарите в нета. Да подтикне хората да направят нещо, но той да си стои вкъщи, че там е безопасно.
290
6
 
19
 
! Отговори
Х преди 10 години
Лора Крумова: "Има ли друга партия, националистическа партия във Европа, която да се съюзява с партия на малцинство, каквато е ДПС?"
289
0
 
1
 
! Отговори
11 преди 10 години
Кристин Лагард, управител на МВФ, Франсоа Фийон, бивш премиер на Франция, Робърт Рубин и Тимъти Гейтнър, бивши финансови министри на САЩ, Хенри Кисинджър, бивш държавен секретар на САЩ, Дейвид Петреъс, бивш шеф на ЦРУ, напуснал със скандал заради издаване на информация на любовницата си, Оливие дьо Бавиншов, началник на Eurocorps т.нар. частна елтина армия на Франция, Германия, Белгия, Испания и Люксембург, главният изпълнителен директор на Google Ерик Шмид, Питър Тийл, създателят на PayPal, п
288
0
 
1
 
! Отговори
11 преди 10 години
Срещата на Билдърбъргската група за тази година вече започна. Всъщност членовете на това елитно общество започнаха да пристигат още вчера на уговореното място Уотфорд, Великобритания. Ето и няколко от имената, които вече са там Джордж Осбърн, бивш финансов министър на Великобритания, Ед Болс, бивш финансов министър в сянка на Великобритания, Кенет Кларк, началник на британския кабинет, Джон Кер, британски депутат от Камарата на лордовете, Жозе Мануел Барозу, председател на Европейската ком
287
6
 
0
 
! Отговори
Елена преди 10 години
До КОМЕНТАР:И аз те поздравявам!Разбрал си ,че "повторението е майка на знанието",браво!Твоите поздрави не приемам,защото не съм гласувала за ГЕРБ и не съм ГЕРБ, чедо съм на "голям партиец" от БСП и знам за какво иде реч.
286
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
иначе Болен Глидеров изкара добри пари от последния си мандат!!!!!!
285
5
 
12
 
! Отговори
ностра-дамус преди 10 години
Само аз ли виждам станишева зима след лукановата и виденовата?А за джуджето с"наполеонов комплекс"...просто горкото ,то не знае какво го чака .
284
19
 
10
 
! Отговори
Драги Рудолф, преди 10 години
Всички фашисти особено тия от ГРОБ мразите Волен.
283
6
 
18
 
! Отговори
БЪЛГАРАН преди 10 години
Волен бил мъж? я не ставайте смешни ,защото е толкова смешен ,по-скоро е жалък като се перчи като петле със свитата си от жалки папагали след себе си ....нещо не върви сам като мъж а с огромна свита от жалки сенки и изглежда плаща на мутри ,каквито нямаше в предният парламент да седят пред вратите на Народното събрание и да чакат петлето да излезе. Колко ли ни се смеят в Европа, защото и властта мълчи заради крехката завера да не обиди петлето.Впрочем това е планът Сидероглу,създавай хаос и пре