Задържаха Найо Тицин на протеста

Журналистът беше с усмирителна риза и маска на Волен Сидеров
Обновена: 3 юли 2013 14:02 | 3 юли 2013 10:33, Камелия Цветанова
390

Снимка: Булфото

Полицаи отведоха журналиста Найо Тицин в кабинката за получаване на пропуски до Народното събрание.

На поредния ден на протест пред парламента Тицин дойде облечен в усмирителна риза и с маска на Волен Сидеров и така премина през металните заграждения пред парадния вход на парламента, което накара полицаите да реагират.

Той обясни, че полицаите са му съставили протокол, защото е преминал зоната за сигурност. В него пише, че прикрива самоличността си с поставянето на маска и че нарушава обществения ред по време на протестни шествия.

"Предупредиха ме да спазвам закона и разпоредбите и да не нарушавам реда при протестите", обясни журналистът.

"Най-хубавото от задържането ми беше да илюстрирам как извеждат Волен Сидеров от Народното събрание с усмирителна риза", добави Тицин.

Той благодари на служителите на реда, защото са се държали добре с него въпреки нарушението, което е направил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Писна ми от тези протестиращи, всеки ден от две седмици насам им слушам виковете и свиренето наистина ми писна. Що не протестирахте когато дянков *ното ви обложи лихвите и сега яак ще плащаме глоби на ЕС с нашите пари? ПИтат ги протестиращите до кога ще протестирате, и те отоговарят докато се случи нещо?!?!?!?! много са объркани горките...аз не искам да ме управляват някакви празноглавци от улицата или пожарникари или физкултурници
183
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГП, подкрепям всичко българско и родно и се боря с тези, които ми крадът държавата и погубват НАРОДА- хамериканци, европейци и боговете от Израил!
182
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато някой уж нормален и възпитан, се държи като откачен, за да се присмива на друг, който действително е с ненормално поведение, то първият описан , какъв е?
181
4
 
17
 
! Отговори
anonim преди 10 години
Днес бг! Разкарайте този гнусен гном Цицин от сайта.
180
9
 
5
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До АнонименЗначи си на пица само :) Юнак ! Патриот така да се каже! Подкрепяш и правителство на ДПС+БСП Л))) браво ! прекръстихте ли се на Юруш или още чакате съдебните процедури ?
179
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чист евреин е!
178
12
 
12
 
! Отговори
ATAKУВАЩ преди 10 години
Найо...не знам какъв си дори не е българин. Получи своите няколко минути слава, но заслужаваше Волен да го гръмне с пистолета, заради тази гавра. Тази цялата омраза към Волен от страна на герберастите, костовците, янетата и останалата *** ме гара да се чувствам горд, че съм гласувал за АТАКА и повярвайте - пак ще го направя! МАЧКАЙ ВОЛЕНЕ!
177
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГП, две ракии ще решат проблема с циците! Пари не вземам за удоволствие, само за труд, а тук съм за удоволствието!ХАХАХАХА!
176
8
 
16
 
! Отговори
anonim преди 10 години
Цицин, мушморок смешен. Търсише твойте една минута слава ли?
175
6
 
7
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До По колко плащатВ централата на атака ... 15 лв + пица.
174
5
 
3
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До Анонимен 195:) не нося пола и нямам вторичен полов белег (а.к.а. цици ) :))) Даже не знам коя е тази и не ме интересува... кажи сега, в пици ли ви плащат от атака за работа по форумите или в брой ?
173
9
 
15
 
! Отговори
anonim преди 10 години
Ей Цицин голям *** си, търсиш известост, защото работата ти замря.Гнусен ***.
172
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-це Прокопиева( ГП), благодаря за отговора. Докога смятате да продължите с кварталното театро, при положение, че ние оставка няма да дадем- каквото и да става?
171
0
 
15
 
! Отговори
По колко плащат преди 10 години
На мен защо не ми плащат като ходя по митингите - къде да попитам?
170
14
 
15
 
! Отговори
Гербер преди 10 години
Бях на протеста - страхотно беше,пълно с млади хора и деца.Не виждам,защо обиждате на ***.Кой знае от кое село сте и избимате комплекси.Стачки до дупка.Кой на площада друг на балкона.Така ще е до победата...
169
10
 
20
 
! Отговори
герп преди 10 години
Жадният за слава Найо Тицин е продуцент на филм, който БНТ щедро финансира..Поредния *** търсещ слава!
168
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Pitam se, za6to zadarjat protestira6t nevinen vmesto neprotestira6t vinoven. Radvaite se sega, izbrahte upravnizi propagandira6ti demokraziq i praktikuva6ti diktatura
167
3
 
2
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До Анонимен 189Вероятно визираш мен :) Митинги в подкрепа са едни обикновени платени мероприятия или извършвани под натиск. Ако ги бяха отразили, протестите щяха да станат още по големи... не го ли разбираш. Освен това... #игнорволен ! Да ходи да праи митинги в северна корея в подкрепа на горещо любимия вожд.
166
5
 
17
 
! Отговори
герп преди 10 години
Найо Тицин отдавна не е журналист. Той е дълбоко обвързан с Иван Костов и ДСБ. СевдаШишманова също. Тя стана известна с обслужването на мутрите, които чинно йдокладваха, когато един бивш министър на вътрешните работи Любомир Начев е накупон на модна агенция Визаж. Същият ден в София бяха застреляни трима служителина МВР. След поръчката Начев подаде оставка, разболя се и почина в забрава.Севда Шишманова е тясно обвързана и с кръга Капитал.
165
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прокопиева, не отговори на другите два въпроса- ЗАЩО?