Задържаха Найо Тицин на протеста

Журналистът беше с усмирителна риза и маска на Волен Сидеров
Обновена: 3 юли 2013 14:02 | 3 юли 2013 10:33, Камелия Цветанова
390

Снимка: Булфото

Полицаи отведоха журналиста Найо Тицин в кабинката за получаване на пропуски до Народното събрание.

На поредния ден на протест пред парламента Тицин дойде облечен в усмирителна риза и с маска на Волен Сидеров и така премина през металните заграждения пред парадния вход на парламента, което накара полицаите да реагират.

Той обясни, че полицаите са му съставили протокол, защото е преминал зоната за сигурност. В него пише, че прикрива самоличността си с поставянето на маска и че нарушава обществения ред по време на протестни шествия.

"Предупредиха ме да спазвам закона и разпоредбите и да не нарушавам реда при протестите", обясни журналистът.

"Най-хубавото от задържането ми беше да илюстрирам как извеждат Волен Сидеров от Народното събрание с усмирителна риза", добави Тицин.

Той благодари на служителите на реда, защото са се държали добре с него въпреки нарушението, което е направил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
1
 
2
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Ха ха ха ха ха . Перфектен шарж. Браво. Бетонните глави, освен, че не могат да мислят самостоятелно, нямат и чувство за хумор. Ха ха ха ха ха ха ха .
203
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама , ти ли ще свалиш правителството?ХАХАХАХАХАХАХА!
202
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега остава и интелектуалецът Михайлов да се самозапали и гейберският цирк е пълен!
201
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този комплексар Найо-Зайо Байо и други като него тиквувеници докараха "синята идея" до кривата круша, а сега ще оправят глобално "демократичната". Аман от пискливци, "поборници за свобода"! Гаванките им ще да са празни, щом отново си показаха носовете. Найо, Бакърджиев, Сугарев, Георги Марков, Соколов, Надка - един дол некадърни, но жадни за власт и внимание дренки.
200
4
 
4
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До Анонимен 221 :)) ама наистина си смешен с глупостта си. От днес съм в отпуска приятелю. И имам доста свободно време, което смятам да изгубя в протести. След като падне правителството, ще отида до Турция или Гърция на почивка.Та кажи за Дебелеевски. Как е хавата ? Ще се обрязвате ли в Юруш или вече сте го направили ?
199
2
 
8
 
! Отговори
Diyan Georgiev преди 10 години
До ATAKУВАЩСъгласен съм с теб. В последно време медиите манипулират обществеността, настройвайки хората против Сидеров. Целта е отклоняване на вниманието от основния проблем - СРАСНАЛОСТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА С МАФИЯТА. Всички управлявали България от 1989г до ден днешен са за съд. Идиотско е да се търси вината в партия, която не е била на власт!!!
198
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГП, казвал съм ти и други пъти, че си платен драскач на Прокопиев, а това е същото, защото тези пари идват от Хамерика, а ти отвори едни джуки, че се разкинваш от работа...*** ментелива!
197
7
 
3
 
! Отговори
до 215 преди 10 години
Не разбирам, за какво им е на ГЕРБ да са в НС?! Нали трябва да защитават държавата и народа... е това и правят! Най-доброто за държавата е оставка и избори!
196
3
 
1
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До Анонимен 217Кажи де.. хубаво ли е да си *** на Дебелеевски ? :))) Колкото за измяната .... :))) циркаджия.
195
5
 
8
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Найо трябвяше да изяде две три палки по нахалната си кратуна зада разбере че е един обикновен гражданин и нищо повече!Усещането че подобни постъпки са геройски е лъжовно и пагубно за държавата!
194
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГП, крадеш работно време от германеца, освен ако не е същият, който държи Росенчо на къс повод. Тогава разбирам и високата ти заплата- за измяна на Отечеството!
193
4
 
2
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До герпНапротив, четох го с отвращение оня *** монитор, защото такова мазнене е отвратително. ББ трябва да е луд за да иска подобно нещо а той със сигурност не го иска. Пеевски го правеше сам...пеевски беше за 3 дни шеф на данс и гдбоп ! С достъп до данни на нато ! Щетите са вече нанесени ! Оставка и избори !
192
3
 
9
 
! Отговори
герп преди 10 години
До graywatch7 години Пеевски като лъскаше имиджа на тиквата не ти пречеше, нали ? Пеевски не е депутат в момента! Не "управлява"! Къде са герп? Защо не ходят на работа?
191
0
 
2
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До Анонимен:)) Кажи за Пеевски, не извъртай
190
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГП, в момента крадеш от работодателя си германец!
189
4
 
3
 
! Отговори
аз преди 10 години
Оставка че ми се ноди на море!
188
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Де бе Орехов, дай кокала, че изгиваме! Боко пак е вдигнал кръвното, на Цоко всяка втора дума е Ставри, Фидоскова иска да бяга в Белград! Прокопи вика, че сме го разорили и сме некадърни и т.н. и т.н. Молим ти се бе, бъди човек!
187
5
 
6
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До Анонимен 207Искаш да те управлява ДПС и Пеевски ли :)) ?
186
8
 
8
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
до 206Аец Белене българско и родно ли е ?Аз съм българин и протестирам срещу това правителство. Защо от атака са против българите и подкрепят ДПС :))) ?
185
10
 
14
 
! Отговори
YYY преди 10 години
Естествено, че ще арестуват такъв подкупен провокатор. Напоследък много от платените провокатори се оказаха журналисти и медии. Герб и другите, които изценират протестите, влагат средства в това медии и медийни личности да нападат "Атака" и други политически партии. Такива платени и нагло държащи се журналисти, които са верните кученца на Герб, не заслужават нищо друго освен затвор!!!