21-и ден глад: Децата ми ме молят, но няма да спра!

Не знам докога ще издържа, промълви Едвин Сугарев
Обновена: 16 юли 2013 10:29 | 16 юли 2013 10:06,
198
21-и ден глад: Децата ми ме молят, но няма да спра!
Едвин Сугарев. Снимка: Булфото

Не бих казал че съм добре, имам кетоацедоза, но се търпи, успявам да устискам, заяви на 21-ия ден от гладната си стачка видимо изтощеният Едвин Сугарев.

Още по темата
"Не мога да прекратя стачката, тъй като тя е важна - прокарва се граница на нетърпимост и това е знак на тази нетърпимост на всички хора. Тя е свързана с 23 г. извратен и сбъркан преход. Разбира се, че животът е най-важен, но понякога в историята са необходими такива драстични актове", убеден е той.

Сугарев сподели пред bTV, че децата му го молят да прекрати стачката, че им е нужен жив и всеки ден са на протестите.

Той обаче е категоричен, че кабинетът се опитва да откъсне България от ЕС и да я присъедини към проекта Евразия на Владимир Путин.

"Не знам докога ще издържа. От един момент нататък организмът започва да изяжда сам себе си", отговори Сугарев на въпрос кога възнамерява да прекрати гладната стачка.

"Ние подкрепяме гладната стачка и този жест, но е по-важно да се живее и да се продължи напред. Хора като Едвин Сугарев са страшно важни в подобни времена", настоя писателят Георги Господинов.

"Един човешки живот е много по-ценен от живота на едно правителство. Това е доказателство, че протестът не е на ситите", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
26
 
! Отговори
Bob преди 10 години
А сега да каже, къде се*ат гладните... "Еди, върни сеее" хехе, така припяваха едно време ***...За 20 дни , ако наистина гладува и е диабетик тип 2- досега да е ритнал камбаната.Предлагам да направим подкрепящо- протестно литературно четене на бестселъра "Откачалката пърди и си похапва киселец" :D
28
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва ли да ни занимавате с всеки откачалник, който в пристъп на някакво душевно заболяване иска да се самоубива? то не бяха интервюта, статии репортажи. Това някакво геройство ли е или е признак на това, че трябва да се консултира с психиатъра си. Този човек вече 2 пъти е правил подобни шоуизпълнения, без никакъв резултат. Други пък искат да скачат от комини, но нещо не им стиска, п росто искат да дойде някоя медия да ги снима. В цял свят на такива не се обръча внимание
27
10
 
30
 
! Отговори
Go преди 10 години
Циркаджия!
26
6
 
25
 
! Отговори
Фотосинтез преди 10 години
Той гладува за кабинетна оставка, ЛЪЖЕ МРЪСНИКЪТ, ПРЕЯЖДА С ЛУКАНКА!
25
2
 
28
 
! Отговори
Jerry преди 10 години
На евреи не трябва да се вярва.
24
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ибасии мъченик на народа ще става евреин, ай не ,благодарим
23
36
 
19
 
! Отговори
Мародер преди 10 години
Във всяка нормална държава това правителство щеше да си иде достойно с оставка. Здрвият разум не проумява как може тия мафиоти, които се *** с л...а до козирката, мразени са от всички, вършат безумия, подиграват се с протестиращите, имат очи да стоят. Ще ги изритат с камъни, това заслужават, и то скоро!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22
5
 
27
 
! Отговори
Ър преди 10 години
Ако трябва да бъде коректен трябва да го заключат, например в следствието без храна. Иначе няма как да сме сигурни че не яде тайно. И така 300 дни.
21
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Блажиш ли, блажиш ли дедо попе?
20
50
 
16
 
! Отговори
Виирджиния преди 10 години
Драскачите, нормални ли сте? Едвин е заприличал на ходещ скелет докато вие се тъпчете с кренвирши. Едвин е един достоен човек с ясна кауза.
19
20
 
8
 
! Отговори
българин преди 10 години
Трябва ни лост и опорна точка,както е казал Архимед.За съжаление обаче управляващите са тооолкова нагли,че са се окопали и нито чуват нито виждат.Та мисля,че идеята на Сугарев не е успешна.Обаче той е прав.Това правителство е за ***!Не искаме Жан Виденов 2.Затова всички на протест!
18
15
 
6
 
! Отговори
един от всички преди 10 години
Нали преди време олигарски се беше обадил по телефона на една дето гладуваше в негово име? Защо сега не се обади на Сугарев, или да се срещне с него, да го разубеди да не гладува? Или Сугарев не му е нужен като електорална единица, така ли?
17
1
 
24
 
! Отговори
хах преди 10 години
В България нещата стоят така - След дъжд качулка ! Когато България имаше и можеше ,а тогава я огабваха ,никой не стачкува и гладува ! Като я ОДРАХА тогава се сетиха -- Бреййй отиваме по дяволите ,дай да правим нещо ...
16
3
 
37
 
! Отговори
Край преди 10 години
Всичко разбирам ама този маняк до преди десетина години беше посланник в Монголия. Това му беше наградата за покрепата към синята идея. Добре си е поживял с послонническата заплата без грам да вдява от задълженията на посланник. Дето вика Гриша Ганчев къщичка за птички не е сковал през живота си а дава мнение и то от позициите на ментор. Голям поет. Сега е решил че му е време да става мъченик и да влезе в читанките. Голям морал. Шамари и вън от медиите че иначе верно ще вземе да направи беля.
15
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хапни си бе човек,хапни си и продължавай.
14
5
 
43
 
! Отговори
Иди Амин преди 10 години
"Децата ми ме молят, но няма да спра!"Ми изяж ги.
13
4
 
37
 
! Отговори
Някой си... преди 10 години
Абсолютно съгласен. Взимат хората за мезе. 21 дена без храна и вода.... вече да беше жител на едно друго измерение! Взимат вече хората за мезе. Всеки се опитва да си докара дивиденти от наивноста на народа!
12
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При предишното "гладуване" ги хванаха да нагъват банички през нощта.Сега си е в къщи и хич не ми прилича на човек ,който не е ял 21 дена.Мухлясъл син *** ,който си мисли ,че някой го интересува,яде ли или не .Ако иска да продължи да се прави на интересен си е негов избор .Какво ни занимавате с него
11
5
 
23
 
! Отговори
Ър преди 10 години
Един изкарал 300 дни без да яде, така че няма проблем давай смело
10
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нашия Едвинчо- гладуващ еврейчо. Ще гладува човека- 365 дни поне, после може още 10-тина дни докато свърши мандата на правителството, ха, ха.