21-и ден глад: Децата ми ме молят, но няма да спра!

Не знам докога ще издържа, промълви Едвин Сугарев
Обновена: 16 юли 2013 10:29 | 16 юли 2013 10:06,
198
21-и ден глад: Децата ми ме молят, но няма да спра!
Едвин Сугарев. Снимка: Булфото

Не бих казал че съм добре, имам кетоацедоза, но се търпи, успявам да устискам, заяви на 21-ия ден от гладната си стачка видимо изтощеният Едвин Сугарев.

Още по темата
"Не мога да прекратя стачката, тъй като тя е важна - прокарва се граница на нетърпимост и това е знак на тази нетърпимост на всички хора. Тя е свързана с 23 г. извратен и сбъркан преход. Разбира се, че животът е най-важен, но понякога в историята са необходими такива драстични актове", убеден е той.

Сугарев сподели пред bTV, че децата му го молят да прекрати стачката, че им е нужен жив и всеки ден са на протестите.

Той обаче е категоричен, че кабинетът се опитва да откъсне България от ЕС и да я присъедини към проекта Евразия на Владимир Путин.

"Не знам докога ще издържа. От един момент нататък организмът започва да изяжда сам себе си", отговори Сугарев на въпрос кога възнамерява да прекрати гладната стачка.

"Ние подкрепяме гладната стачка и този жест, но е по-важно да се живее и да се продължи напред. Хора като Едвин Сугарев са страшно важни в подобни времена", настоя писателят Георги Господинов.

"Един човешки живот е много по-ценен от живота на едно правителство. Това е доказателство, че протестът не е на ситите", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
12
 
5
 
! Отговори
daliValibg преди 10 години
Та в заключение, простото стадо овце защитаващо едно престъпно правителство си заслужава произлизащите от самото това правителство "ползи". Един глупав народ заслужава да му се случат много по-отвратителни неща от това смешно правителство и те вече се случват. Народа изпростя духовно, финансово и загуби всякъкъв човешки облик. В БГ болшинството хора са заприличали на *** от собствената си интелектуална ограниченост!!
8
13
 
9
 
! Отговори
До 1. преди 10 години
Човешкият организъм издържа спокойно до 30 дни без храна. Така, че не философствай кратуно!
7
3
 
24
 
! Отговори
Men преди 10 години
Много *** народ в България,за това сме на това положение!Колко *** трябва да си,че да се самоубиеш с глад???
6
35
 
7
 
! Отговори
daliValibg преди 10 години
Само мога да кажа, че простотията и духовната нищета е обхванала 98 % от населението в БГ. Отношението на простаците към този достоен акт на Сугарев е видно и от коментарите на родните корифеи. Преди няколко месеца на "Организаторите" на февруарските протести им дойде като "шест" от тотото самозапалването на Пламен вв Варна, сега този акт на гладуване е не по-малко потресаващ, но същите хора, които ревяха в захлас предпролетно-сега са министри и депутати, членове на комисии в НС
5
7
 
47
 
! Отговори
no name преди 10 години
Тоя нафталин изтупа прахта от себе си и реши да напомни за себе си и да яхне протеста. Едвине, на никой не му пука за теб. Дори на протестиращите. На кабинета Орешарски - съвсем. Ти твоя мазаляк го направи преди години, когато беше вашето време. И синята идея се провали и разочарова многобройните си привържаници. Връщай се обратно в мишата си дупка, от където изпълзя, и не ни занимавай с особата си. Сегашните протестиращи сме друго поколение. Не се опитвайте да се намърдвате обратно. Не ви щем.
4
1
 
11
 
! Отговори
канибал преди 10 години
Жив изяден от своя собствен организъм,не е добре!
3
5
 
19
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
За националните предатели има само едно решение:Смърт!!!
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва критична маса г-н Сугарев, да се случат нещата. Левски Велики го е написал кратко и ясно: Народее ? ? ? ?
1
23
 
57
 
! Отговори
cc преди 10 години
Тоя какво се прави на мъченик? Ако искаш яж, ако искаш мри. Изборът е лично твой!!!Аз ко седна да гладувам докато не ми подарят един милион дали ще мине?