Децата на Сугарев също започват гладна стачка

Не можем да те оставим сам, заявяват те в отворено писмо
Обновена: 17 юли 2013 09:21 | 17 юли 2013 09:21,
141
Децата на Сугарев също започват гладна стачка
Едвин Сугарев продължава да гладува. Снимка: архив, Булфото

Четирите от децата на Едвин Сугарев започват гладна стачка в подкрепа на баща си.

Преди 22 дни Едвин Сугарев, който е някогашен активен десен политик и дипломат, обяви, че започва гладна стачка и няма да я прекрати, докато Пламен Орешарски и неговото правителство не напуснат политическата сцена.

В отворено писмо, разпространено до медиите, децата му днес заявяват, че не могат да го оставят сам.

"Ние, Борис, Ела, Йоан, Кристиан, Стефан и Тея, се обръщаме към теб като твои деца с желанието да заявим своята съпричастност към безкористния ти жест и решителност. Въпреки молбите, които отправиха към тебе интелектуалци, общественици и граждани чрез множество писма, решението ти да продължиш беше твърдо.

Още по темата
Въпреки загрижеността и съветите на семейството ти и всички твои приятели решението да продължиш беше твърдо. Въпреки влошаващото ти се здраве, решението да продължиш беше твърдо. Разбираме тежестта на твоята дума, но отказваме да приемем факта, че тя остава нечута. Затова днес, на двадесет и втория ден от началото на протеста ти, ние, Йоан, Кристиан, Стефан и Тея, започваме гладна стачка в знак на съучастие в твоя граждански жест.

Не приемаме да живеем в общество, в което той – както и протестът на хилядите българи – не осъществява своето предназначение. Въпреки съвета ти никой да не те следва в това гладуване решихме, че не можем да те оставим сам, и се присъединяваме".

Писмото е подписано от Борис Сугарев, Ела Сугарева-Макгий, Йоан Сугарев, Кристиан Сугарев, Стефан Сугарев, Тея Сугарева.

Вчера Сугарев заяви, че не знае докога ще издържи, тъй като „от един момент нататък организмът започва да изяжда сам себе си“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
3
 
14
 
! Отговори
Yako преди 10 години
Ех тия евреи, ще се погубят за пустата власт, ама от друга страна има какво да научим, жертват се за благото на еврейските планове за региона и света, де да бяхме и ние с такава готовност да се жертваме за родните интереси
100
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех Суги, 23 години плюскане и развъждане не могат да се компенсират 23 дена глад, не мислиш ли?А сега и целия си джинс да събереш - файда няма! Тея твоите отрочета на колко години са, а?Къде са учили? Какво работят? Колко от тях имат семейства? Къде учат децата им?Колко от тях знаят за какво протестират? Колко от тях са водили сънателен живот преди 89г.?***, последните 20 години къде беше и с какво се занимава? Като не ти се живее тук и така, не е това начина да се правиш на герой!
99
4
 
16
 
! Отговори
jorko преди 10 години
tozi covek e sme6en i ima psihicni otklonenia-s dve dumi iska da bade licnost v dne6nite dni.
98
5
 
20
 
! Отговори
Непознат преди 10 години
Абе погледнете само как гледа???Нормален - Не разбира се!Хората по света от глад умират не го е срам,толкова деца превърнали са се в призраци от глад, кости и кожа са останали защото няма какво да ядат
97
5
 
14
 
! Отговори
oro преди 10 години
А така! давайте цялата рода. Може пък да успеете.
96
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българите не сме расисти! Аз лично мразя половината нескопосно маргинално ганьовско население, от което държавата и света нямат никаква полза и които само хабят държавния ресурс! Всичките мои познати споделят тези виждания и скоро ще стане много неприятно за злобните ***!
95
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За какво ли се хаби да гладува този хубав човек? За светлото бъдеще на злобната и нескопосна лумпенска маса ли??? Долупишещите не заслужават такива жестове! Да се ровят в копторите и да се надяват държавата да им отпусне някой лев, изкарани от избягалите зад граница, протестиращите, или стачкуващите с глад! Айде къш!
94
5
 
21
 
! Отговори
въпрос? преди 10 години
докога българия ще се занима с шут като този? хора искат да ядат но нямат пари , а този омиткоса света като ,,дипломат,,. ***.
93
9
 
19
 
! Отговори
Непознат преди 10 години
Този е психично болен като всички останали на площада
92
5
 
25
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
КОЛЕГИ , ТОЗИ СУГАРЕВ ЗАЕДНО С ИВАН КОСТОВ НЕ СЪСИПАХАЛИ ,ЗЕМЕДЕЛИЕТО , ЖИВОТНОВЪДСТВОТО , БЪЛГАРСКИТЕ ФАБРИКИ , КОНСЕРВИНИТЕ КОМБИНАТИ ,ЗАВОДИТЕ , ИЛИ НЕЩО БЪРКАМ ??????
91
4
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
И защо му пишат писмо, не можаха ли да му го кажат? Да не са скарани нещо?
90
7
 
7
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
А, бе не им се подигравайте на хората... Тъпо е... Според мен не си струва да вземе да си умре човек, нито от гладна стачка, нито от самозапалване, или каквото и да било друго, заради тези политици... Не го плюйте Сугарев той поне не е, като тия в парламента...
89
4
 
14
 
! Отговори
@#$% преди 10 години
Добре де, какво направи тоя *** като беше депутат, в комисията по корупция и т.н. едно голямо нищо!!! Очевидно е мошеник и ако вземе, че се спомине само ще отърве Света от безполезната си същност..
88
2
 
4
 
! Отговори
Ели преди 10 години
До АнонименАбе толкова си *** , че чак не вярвам че може да има такава простотия като твоята. И защо по дяволите си анонимен ? Дай името на тази простотия ?
87
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дреме ми на сайдера и за тоя и за оня коминочистача да се трепят като искат
86
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
само тва ни трябваше цялата тайфа сугареви да измършавеят
85
7
 
16
 
! Отговори
СиДянков преди 10 години
Кой е тоя пич ? На снимката се вижда, че има следи по мустаците му от д-пето на Буда !
84
11
 
9
 
! Отговори
??????? преди 10 години
Сугарев е в реанимация не трябва да се самоубива заради тези
83
10
 
12
 
! Отговори
@#$% преди 10 години
Този е един от многото тумори на прехода.. безполезни личности, които с нищо не допринасят, ами само и единстевно се възползват :( ако имаше по-малко такива циркаджии в България щеше да е по-добре сега...
82
6
 
14
 
! Отговори
Кирил преди 10 години
Бай ви Тъпчо пак ви го каза,че да си тормозиш организма си е твой избор,но е недопустимо по този начин да сваляш правителство.Това правителство е нелегитимно,сглобено на принципа на "шир-потреба" и не отговаря на вота на болшинството от гласувалите.Изборите бяха грубо манипулирани в деня за размисъл и в деня на самите избори,което доведе до сегашната ситуация.Правителството няма да падне с кафета,танци,гладни стачки и топлес изпълнения а с твърди действия които нямат общо със сегашните...