21-и ден глад: Децата ми ме молят, но няма да спра!

Не знам докога ще издържа, промълви Едвин Сугарев
Обновена: 16 юли 2013 10:29 | 16 юли 2013 10:06,
198
21-и ден глад: Децата ми ме молят, но няма да спра!
Едвин Сугарев. Снимка: Булфото

Не бих казал че съм добре, имам кетоацедоза, но се търпи, успявам да устискам, заяви на 21-ия ден от гладната си стачка видимо изтощеният Едвин Сугарев.

Още по темата
"Не мога да прекратя стачката, тъй като тя е важна - прокарва се граница на нетърпимост и това е знак на тази нетърпимост на всички хора. Тя е свързана с 23 г. извратен и сбъркан преход. Разбира се, че животът е най-важен, но понякога в историята са необходими такива драстични актове", убеден е той.

Сугарев сподели пред bTV, че децата му го молят да прекрати стачката, че им е нужен жив и всеки ден са на протестите.

Той обаче е категоричен, че кабинетът се опитва да откъсне България от ЕС и да я присъедини към проекта Евразия на Владимир Путин.

"Не знам докога ще издържа. От един момент нататък организмът започва да изяжда сам себе си", отговори Сугарев на въпрос кога възнамерява да прекрати гладната стачка.

"Ние подкрепяме гладната стачка и този жест, но е по-важно да се живее и да се продължи напред. Хора като Едвин Сугарев са страшно важни в подобни времена", настоя писателят Георги Господинов.

"Един човешки живот е много по-ценен от живота на едно правителство. Това е доказателство, че протестът не е на ситите", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
7
 
7
 
! Отговори
ss преди 10 години
запали се бе ахмак.така всеки ще ти повярва.май те е страх.подъл ***.и като го правиш с чистата съвест че очакваш да се върне тиквата на власт.запали се сам щото некой може да ти драсне клечката защото почваш да дразниш
168
0
 
5
 
! Отговори
Гражданин на РБ преди 10 години
Държава с гладна стачка не се оправя. По-скоро една активна гражданска позиция, ангажираща хора, които да следват дадена КОНКРЕТНА политическа визия и идеология, би била много по-полезна. Нито бюджет, нито държавни ангажименти, нито макроикономическа рамка, нито вредна олигархическа система се оправят с гладна стачка. Гладната стачка, след всичките 25 години преход, се възприема вече само като автонегативен акт с цел някакъв PR.Нищо конструктивно и полезно.;-)
167
2
 
5
 
! Отговори
миньор преди 10 години
Писна ми да слушам за всякакви ненормалници, психопати и мизантропи намразили живота и себе си и решили да се самоубиват по един или друг начин като публично демонстрират,че го правят в знак на протест и за оставката на правителството!Как все още някой не се е сетил, да обяви че и петима младежи загинали в адска катастрофа тази нощ край Елин Пелин е било протест срещу правителството!
166
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съчувствам на хора, които не искат да ядят, а има какво .Съчувствам на тия, които искат да ядат, но няма какво. Като гладуваш ще си разплета чорапа. Животът си е твой и както искаш така можеш да си го загубиш Един *** помалко. Мине не мине 5 години и този изкочи от нафталина. За 4 или 5 път му е. Стига вече.Много поважни неща стават в държавата. С този и без него все тая. Кой нормален човек ще му се върже?
165
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако наистина беше гладувал 21 дни - отдавна да е умрял. Евтин ПР на един забравен политик, който пак иска да краде!
164
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До минерваBog da go pazi, - mi da si go pribere togava, che da si go pazi........... Shtom smiatate che mu e tolkova cenen, na nas tuk na zemiata ne ni triabva...........
163
5
 
12
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
Добре де, кой им обръща още внимание на лудите. Защо и с какво право някакъв си луд ще ми налага мнение. А защо никой не обърна внимание на запалилите се. Тоя смахнат и преди години лъга ... и когато видяха, че е луд го забравиха. Ама ето сега пак изкочи гнидата.
162
9
 
10
 
! Отговори
Шопа преди 10 години
Я сега че си метнем една плескавица на скарата , па ти се отгладувай - да ти е сладко , мазен седесарски недоправен червей !
161
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига вече г-н Сугарев. Омръзна ми от такива като вас, които искат отново да се хванат за някой пост. Като имате гражданска позиция къде бяхте, когато правителството на ГЕРБ подложи на геноцид българския народ? Защо тогава не гладувахте? Нали ви е мил българският народ?
160
8
 
11
 
! Отговори
damata преди 10 години
***, още ли не си гушнал букета?Значи пак лъжеш нагло в очите народа!
159
3
 
16
 
! Отговори
Изида преди 10 години
До минерваМного свят и много честен. Но въпреки това този път няма да му се вържат и да го направят посланник.Баламите свършиха.И нека си гладува,проблема си е негов.
158
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая *** преди години пак ги прави тия циркове, лично съм виждал "помагачи" на гладуващите през 91 г как купуваха по 30-40 баници от една лавка на "Аксаков"
157
9
 
17
 
! Отговори
гладник преди 10 години
Души на жена си п.......!Един ненормалник.Не знам закакво му се обръща внимание.И аз гладувам.Елате да видите........
156
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сугарев нямало да спре...ама то си е твоя работа бе,стой гладен ! ще ти се молим да хапнеш нещо ли ? само едни и същи ни занимават със себе си всеки ден ! в България има сериозен недостиг на психиатри.
155
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сугарев, прави каквото искаш и каквото акъл те учи. Но имай предвид, че на ужасно много хора ще има стане густо, когато някоя сутрин на последна страница, някъде между судокото и рецептите за пълнени чушки, се появи малко каре с инфо за твоята безславна кончина.
154
9
 
10
 
! Отговори
Диебетик преди 10 години
Кетоацидоза си имал, а? Значи ядеш за световно и не си биеш инсулина, кетоацидозата става, когато инсулиновата терапия е сбъркана, а не като правиш гладна стачка. Питай диабетиците, половината поне веднъж са били в болница заради сбъркана доза с кетоацидоза.
153
14
 
26
 
! Отговори
илко преди 10 години
Като чета долните коментари си мисля само едно. Да, ние не заслужаваме нищо, с толкова злобни и глупави хора просто не сме за никъде. Живеем на едното самочувствие, което ни внушаваха комунистите някога.... Най интелигентни сме били в света, еди какви си сме били.... Това е болно общество.
152
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сугарев, пак ли ни занимаваш със себе си?Да беше свършил нещо, и ти и тези около теб - можеше и да не правиш сега смешните си гладни стачки!Още помним когато гладувахте срещу конституцията, а после се подредихте на държавната ясла, заклевайки се в същата тази конституция!Смехурко!
151
21
 
29
 
! Отговори
Смешни сте! преди 10 години
Не мога да повярвам колко много и гадни червени драскачи има по сайтовете, явно затова комунистите теглят заеми за да могат да плащат на *** гласоподаватели и на платените си драскачи! Човекът на снимката е поне 1000 пъти повече човек от съсела - .т тъпо комунистическо отроче без грам работен ден на което му е дадено всичко на готово с милиони извън граница!
150
2
 
6
 
! Отговори
До ЗЪЛ преди 10 години
Посланик беше в Монголи я и Индия, моля!