Законът за едни е майка, за други - мащеха!

Петното: Ако ми дадат власт, ще арестувам хората, които раздават пари
Обновена: 23 авг 2013 14:22 | 23 авг 2013 10:11,
129
Законът за едни е майка, за други - мащеха!
Бисер Миланов Снимка: архив, Булфото

Която власт не работи за благото на народа, естествено, че ще бъдем срещу нея. Ние сме за народа, никой не мисли за него. Това каза пред Нова телевизия Бисер Миланов, известен като Петното, от Национално движение „Свобода" .

Той влезе в общественото полезрение с предложението си да съдейства на полицията срещу платени протестиращи,

Бил е осъждан седем пъти, но не смята, че присъдите му са правилни. 

„Тези присъди са следствие на това, че аз се борех с хората, които продават наркотици в държавата. Накрая мен ме изкараха наркобос, която въобще не отговаря на истината“, посочи той.  Според него присъдите му са факт „именно заради хората, които продаваха наркотици и ги закриляха разни полицейски органи“.

Още по темата
В момента не работя нищо, призна Миланов. Водещият Сашо Диков обаче подчерта, че Миланов пристигнал за гостуването си в телевизията с луксозен джип.

„Мой е джипът, едно момче ме беше наело да му върша услуги, за което ми го прехвърли“, поясни Петното.

Така наречените "интелигентни" протестиращи какво са страдали в този живот, че да протестират, запита още той.

„Може ли законът за едни да е майка, а за други да е мащеха. Не може аз да бъда задържан под стража за един шамар, а Цветан Цветанов да не получи същото за всичките си тежки престъпления. Искам арест за Цветанов”, подчерта Миланов. Той призна, че е получавал заплахи в социалните мрежи, но отрече самият той да е отправял такива.

„Ако получа властта, веднага ще арестувам хората, които раздават пари. Ще извадя снимки и доказателства”, отсече Миланов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
3
 
! Отговори
Мислещ преди 10 години
Добре,да речем ,че веднъж са сгрешили и са го осъдили. Ама СЕДЕМ пъти!!!!! Този пък съвсем за балъци ни мисли
108
1
 
3
 
! Отговори
Дан-55 преди 10 години
Ако съдебната система не беше толкова корумпирана,нямаше да се стигне до тука,на това дередже което е държавата ни.Да дават акъл престъпници-????? ,а и такива да управляват държавата?БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕЙ ТАКИВА,КАТО ТОЗИ ОБРАЗ, ПРЕДИ 60 ГОДИНИ ВЗЕХА ВЛАСТТА,ИЗБИХА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НА НАЦИЯТА,НАЦИОНАЛИЗИРАХА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ,СЛЕД ТОВА НАПРАВИХА ПРЕХОДА И ФАЛИРАХА ТРИ ПЪТИ ДЪРЖАВАТА, СЕГА НЕ САМО Я ФАЛИРАТ НО И ЩЕ Я ПРОДАДАТ ЗА 1 ДОЛАР НА ПУТИНОВИТЕ ОЛИГАРСИ. ЗАТОВА ГОРИ ДЪРЖАВАТА,ЗА ДА МОЖЕ ДА Я КУПЯТ ПО-ЕВТИНО ПОСЛЕ. А КОМИСИОННИТЕ СА ВЗЕТИ ОТДАВНА,И РУСНАЦИТЕ СИ ИСКАТ УСЛУГАТА.
106
1
 
3
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Само преди 4 дни рубладжиите убиха двама в катастрофата на магистралата и веднага омазаха паметника и отвързаха това гуйно, за да разсейват недоволството на хората.
105
2
 
8
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Другарю Станишев не се ли срамувате,че имате за поддръжници престъпници лежали 7 пъти в затвора?
104
1
 
7
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
така е ! Най- големите престъпници са тези в парламента и тези , които минаха през управлението на държавата , а *** да са осъдили някой!
103
4
 
6
 
! Отговори
акуд до 108 преди 10 години
ПРАВИЛНО ДЕ, престъпната тройна к00лиция дава власт на престъпници, та няма на право-защитниците и народа да я дадът
102
0
 
13
 
! Отговори
dddd преди 10 години
Ако получа властта, веднага ще арестувам хората, които раздават пари. Ще извадя снимки и доказателства, отсече Миланов. - ИЗКАРАЙ ГИ СЕГА , КАКВО ЧАКАШ ,ЩОМ ГИ ИМАШ
101
9
 
8
 
! Отговори
Boss преди 10 години
Това не е Петно, явно си е едно *** , но виж за Цветанов е прав!Подкрепям !Незабавно да го окаушат!!!
100
1
 
19
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
"Ако получа властта, веднага ще арестувам хората, които раздават пари. Ще извадя снимки и доказателства"-----------------------------------------------------------------------------И аз така - ако получа властта,веднага ще арестувам хората които карат прехвърлен джип срещу свършена "една работа" също Ще извадя снимки и доказателства.. искам арест за Бисер Миланов - Петното,който всъщност отдавна е ***!...а да и ще си говоря с Орешарски и Сашо Диков когато ми е кеф..а бе,по Пеевски да върви
99
5
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Защо давате трибуна на такива престъпни индивиди?! Такива *** нямат място в политиката! Това *** обаче е обнадеждено от факта, че в парламента има депутати като него, например бат Сали. Екоминистърката Искра Михайлова със съпруг разследван за престъпления и всички, които допуснаха това да се случи!
98
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всъщност много добър подход са предприели в телевизията - дали са му трибуна да си се изложи сам и сега ще е по-трудно да се подведат нормалните хора. За *** - винаги има и такива дето въпреки безумните изяви на *** като тоя пак ще му се вържат, но какво да се прави. Всички са го видели и могат да преценят, поне тези които си използват мозъка.
97
1
 
23
 
! Отговори
koko преди 10 години
Абе в телевизиите май съвсем са слънчасали - сега полуграмотни *** с политически амбиции ли ще ни показват?
96
0
 
10
 
! Отговори
мдаааааа преди 10 години
Тоя полу-човек е много хитър ход , след такива като него много по-лесно ще бъде лансирането на дипломирани новоразбойници !!!А иначе - комедия , Бисер (петното) личност с общественно значение хахаахахахахаха цирк ,,българия ,, и 5 - 6 мильона клоуна ...... кой би повярвал преди години кой ? само кукловодите отвъд океана може би ?
95
2
 
19
 
! Отговори
antubis преди 10 години
Е то ако арестуваш ВСИЧКИ, които дават пари .... значи ще арестуваш себе си. Вземи се арестувай поне първи, за да спреш да правиш глупости. После се осъди на поне 10 години затвор при содомистите.
94
1
 
36
 
! Отговори
Избягал преди 10 години
Чета и не мога да повярвам! До къде я докарахте сънарадници? Неграмотен , осъждан седем пъти, нагъл *** ***, който трябва да е в затвора се изявява като обединител на "нацията"
93
4
 
31
 
! Отговори
Stealth преди 10 години
Като гледам коментарите - нямам какво да добавя, освен че през 1944 90% от хората, които взеха властта, бяха точно като "Петното" - "корави, отрудени, народни, честни". Които освен това нямаха капчица акъл в главата, но пък ни поведоха към светли комунистически бъднини. Та е тоя индивид им е напълно производен елемент. Такива хора направиха и Национализацията и Възродителният процес. И за 45 години фалираха 3 пъти държавата. Толкова е зле положението, че вече се срамувам от това което се случва.
92
0
 
23
 
! Отговори
Лала преди 10 години
*а ти демокрацията. Крив и сакат може да прави партии!Осъждан толко много пъти и няма кои да го спре! Новият демократ психопат отменик на Сидеров. Не работи и кара луксозен джип!?!? Приятел му го дал? Как така стават тези неща. За каква услуга ту го даде? И на кои услуга правиш с тази партия , на скрити престъпни групировки ли????Не е за народа!
91
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
София не спирайте! 90% от интелигентните, можещите и обичащи България са в София! Няколко милиона други като тях са вече далече от България и сигурно никога няма да ги видим втори път! Другите 10% останали в останалата част от България трябва да се присъединим към тях! Окупация на Народното Събрание! Без кръв няма победа! Никакви Партии! Искаме България обратно!
90
0
 
18
 
! Отговори
denim58 преди 10 години
Всички осъдени,винaги се смятaт зa невинни.....