Законът за едни е майка, за други - мащеха!

Петното: Ако ми дадат власт, ще арестувам хората, които раздават пари
Обновена: 23 авг 2013 14:22 | 23 авг 2013 10:11,
129
Законът за едни е майка, за други - мащеха!
Бисер Миланов Снимка: архив, Булфото

Която власт не работи за благото на народа, естествено, че ще бъдем срещу нея. Ние сме за народа, никой не мисли за него. Това каза пред Нова телевизия Бисер Миланов, известен като Петното, от Национално движение „Свобода" .

Той влезе в общественото полезрение с предложението си да съдейства на полицията срещу платени протестиращи,

Бил е осъждан седем пъти, но не смята, че присъдите му са правилни. 

„Тези присъди са следствие на това, че аз се борех с хората, които продават наркотици в държавата. Накрая мен ме изкараха наркобос, която въобще не отговаря на истината“, посочи той.  Според него присъдите му са факт „именно заради хората, които продаваха наркотици и ги закриляха разни полицейски органи“.

Още по темата
В момента не работя нищо, призна Миланов. Водещият Сашо Диков обаче подчерта, че Миланов пристигнал за гостуването си в телевизията с луксозен джип.

„Мой е джипът, едно момче ме беше наело да му върша услуги, за което ми го прехвърли“, поясни Петното.

Така наречените "интелигентни" протестиращи какво са страдали в този живот, че да протестират, запита още той.

„Може ли законът за едни да е майка, а за други да е мащеха. Не може аз да бъда задържан под стража за един шамар, а Цветан Цветанов да не получи същото за всичките си тежки престъпления. Искам арест за Цветанов”, подчерта Миланов. Той призна, че е получавал заплахи в социалните мрежи, но отрече самият той да е отправял такива.

„Ако получа властта, веднага ще арестувам хората, които раздават пари. Ще извадя снимки и доказателства”, отсече Миланов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това ли е връщането на държавността, за която *** тръбяха преди изборите??? Това е по-скоро начало на гражданската война!
68
1
 
36
 
! Отговори
чичо Гошо преди 10 години
Това е нивото на Държавата за съжаление....Петна,***,Барековци,Руменовци,Цуцита,Тигри,Тъщи,Тъстове,Апартаменти,Фотоволтаици,Банкя,Маи,Бат Салита........
67
1
 
31
 
! Отговори
лекечистител преди 10 години
Този е за затвора, а не в телевизията.
66
2
 
35
 
! Отговори
Хоп шоп преди 10 години
"Бил е осъждан седем пъти, но не смята, че присъдите му са правилни."Добре де,един път разбирам да не правилно, два пъти - може, ама седем пъти и то се неправилно! Ай сиктер бе. Обаче и това *** ще го видим някой ден в парламента като оня престъпник бай Сали. Те там всички са такива.
65
2
 
30
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Слушах тази твар. Нагъл престъпник. Искаше обяснение от журналистите от къде знаят за присъдите му след като имало давност и вече съдът не ги обявявал. Седем криминални деяния. Рецидивист някога да си е признал, че е виновен. И това е лицето на БСП. Гнусна работа.То и Областния на София е същия.
64
1
 
33
 
! Отговори
KeepWalking преди 10 години
Просто много съм потресен,човек лежал няколко пъти ,осъждан се среща с премиера.....и го дават по телевизията...След което по медиите се самопровъзгласява за някакъв борец,че щял да арестува платени протестиращи.....Това какво е бе? Каква е тая държава? Що за Абурд?Движение Свобода?? Кой го измисли....Защо и от къде на къде се дава трибуна на някъв олиг*френ ???
63
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Днес.бг - Предполагам колко ще ви навредя...но ако продължавате по този "Жълт" абсурден начин на правите журналистика и да давате трибуна на такива хора няма да вляза във вашия сайт повече..прилошава ми :)
62
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е кафяво петно върху медиите!
61
2
 
34
 
! Отговори
681 преди 10 години
И защо този получава трибуна по националните телевизии?И като какъв се явява?
60
2
 
28
 
! Отговори
пипс преди 10 години
До Анонимензащо плюем петното? истината може да бъде чута от много други - свестни, без присъди, до там ли стигнахме, петното да ми обяснява нещата? медиите са виновни, че дават трибуна на криминали.
59
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
г-н Орехчо дотам ли стигнахте че крими *** със 7 присъди да ви защитават?!? електората хич го няма!! Защо не докарате някои друг автобус затворници да ви подкрепят? Остава Митьо Очите , Маргините и , братя Галеви да излязат да ви защитават и ще ви се дигне много рейтинга ...май.а ви ***... ЗАТРИВАТЕ ДЪРЖАВАТА ***!!!
58
2
 
31
 
! Отговори
munroe преди 10 години
Ако получа властта, веднага ще арестувам хората, които раздават пари. Ще извадя снимки и доказателства, отсече Миланов.Значи ще арестува Волен Сидеров, защото той раздава пари?
57
0
 
37
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Този беше от антуража на *** като обикаляше България. Та да ви е ясно от къде му идват парите.
56
0
 
25
 
! Отговори
DeDe преди 10 години
Седем присъди ...той е достоен за премиер,сигурно това са обсъждали с Орешарски .Като падне правителството тоя да го замести.Васил Божков (черепа ) не губи нищо.Цяло едно правителство ,една държава,един народ работят като роби за ЧЕРЕПА .Най богатия българин через хилядите си фирми смуче народа и държавата .Един свестен няма ,като политик,роботодател ,все са ПЕТНО или *** от които няма отърване .
55
1
 
40
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Милия той! Безработен с Q7! A Стига бе!
54
1
 
29
 
! Отговори
akud преди 10 години
някой ако не знае какво е ПРОПАДНАЛА мутра да погледне добре снимката на петното и тоя ГОлапа на доган
53
2
 
46
 
! Отговори
542 преди 10 години
Петното, Л_йното, Шамара, ***.Е, ВЕЧЕ УДАРИХМЕ ДЪНОТО.Беше смешно, вече е страшно
52
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И после медийте не били платени, а Петното ни го давате навсякъде. До там ли я докарахме , че петна да ни дават ум ?!
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой правил ли е секс с Петно ?
50
0
 
38
 
! Отговори
georgi.ishkitiev преди 10 години
Още един луд, на всичкото отгоре и престъпник, който БСП смята да вкара във власта :-). Срам ме е, че тези неща ги четът и от европа.Другарите ние си ги знаем, че са безмозъчни и нагли. Сега обаче лепнаха този етикет на цялата държава пред европейците. Според мен с това управляние българия е просто обречена да е най-скапаната държава в Европа.