Ценоразпис за протеста: 30 лв. за пенсионер, 100 лв. за семейство

„Много хора така си обезпечиха лятната почивка“, твърди Мая Манолова
Обновена: 13 сеп 2013 14:08 | 13 сеп 2013 09:48, Камелия Цветанова
409
Ценоразпис за протеста: 30 лв. за пенсионер, 100 лв. за семейство
Зам.- председателят на НС Мая Манолова. Снимка: Булфото, архив

Хората, които участват в протестите, са платени, убедена е Мая Манолова, заместник-председател на Народното събрание от БСП.

„Сумите през лятото са 30 лв. за пенсионер, 50 лв. за гражданин, за семейство с дете цифрата е над 100 лева и много хора се хвалиха, че така са си обезпечили лятната почивка“, заяви тя по Нова телевизия.

Според нея този ценоразпис е публично известен и има много свидетелства, че протестиращите са платени.

Освен това тя твърди, че много от хората, които са дошли с автобуси от страната, за да се включат в протестите в София, са организирани.

Като пример тя посочи Дупница, където кметът е от ГЕРБ.

Още по темата
„От община Дупница до София пътуват протестиращи, в случаите когато има подкрепа на протеста от хора с автобуси от страната. Протестният туризъм е стимулиран и организиран“, отсече тя.

В същото време Манолова категорично отрече участниците в контрапротеста да са стимулирани по какъвто и да било начин.

„Нито преди, нито сега някой от БСП си е позволявал да използва зависимост от работа или да плаща за контрапротестите“, увери тя.

По думите й на контрапротестите никой не получава пари от БСП, защото това са хора, които стоят зад собствена кауза.

„Защо да има кауза оставка на правителството, а да няма кауза подкрепа на кабинета“, риторично попита тя, но все пак тя призна, че структури на левицата са помагали за организацията на контрапротестите.

Попитана кой предложи Делян Пеевски за председател на ДАНС, Манолова отговори, че е тя.

„Ако това ще внесе спокойствие, приемете, че аз съм предложила Делян Пеевски за председател на ДАНС. Изненадвам се от повтарянето на темата, това стана преди 3 месеца, оттогава изтече много вода, за това действие беше поета политическа отговорност от партиите, които подкрепят правителството“, обясни депутатът. 

Относно промените в Изборния кодекс, Манолова разясни, че с тях трябва да се предотврати злоупотребата с бюлетини.

"Според мен трябва да се опитаме, това е предизвикателство пред мен, да убедя хората, че трябва да се предотвратят манипулациите по време на избори. За да не се случва повече случаят в "Костинброд", бюлетините ще имат уникален номер”, съобщи Мая Манолова.
 
Тя смята още, че трябва да бъде възприето и машинното гласуване.

„Това ще помогне и при преброяването на бюлетините. Ние залагаме на промени, които да осигурят една равнопоставеност на всички партии. Така и повече партии ще могат да се възползват от държавната субсидия за партиите”, добави още тя.

Манолова похвали правителството и настоя, че то е първото, което работи за интересите на хората.

„За 100 дни направихме за хората толкова, колкото Борисов не свърши за четири години”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Такава е тарифата на подкрепящите Орешарски. Оттам Майчето е взела данните.Другите могат и сами да си платят почивката, не са опрели до Местан
212
7
 
21
 
! Отговори
kreative преди 10 години
Тя сигурно говори за протестите в подкрепа на правителството. Аз лично съм бил там без някой да ми е плащал. А ***, които те докарват от провинцията - трайно безработни и всякакви други пропадняци какви са? ДА СИ ХОДЯТ ЗАВИНАГИ!
211
7
 
16
 
! Отговори
Von Stroem преди 10 години
Другарко, що пък на мен не ми обезпечихте лятото? Фингър!
210
16
 
11
 
! Отговори
Стария преди 10 години
Ентилигентните - стотина вече дни вдигат врява,исканията им - неясни интелектуална плява.Какво желаят?И те не знаят.. Но има нещо, което ентусиазма им подгрява:За 20 лева, каквото им се нареди, това и пискат,а може би очакват пак Тиква да ни управлява.Те са ентилигенти, но едва ли разбират,че са временно наети посредствени играчи,а зад тях стоят големите лапачи и техните водачи.Те се мислят юнаци,но определено са ***,защото поривът им за промянане идва от душата и сърцето, а минава през ракията, парите и месцето.
209
5
 
17
 
! Отговори
пфффф преди 10 години
тази червена радиоточка защо не каза колко им струва контра протеста,а се напъва да гадае защо хората протестират?
208
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички плащат и си прехвърлят топката. Морала в страната се е изпарил. В бедна страна каквато е България всичко се купува. Хората едвам свързват двата края. Целта на запада беше тази, да ни сринат. Сега като съсипят тотално енергетиката вече няма да има такава държава. Кой нормален човек ще позволи тази цена за зелена енергия ако не е лично облагодетелстван.
207
14
 
15
 
! Отговори
кк преди 10 години
Учудвам се какво толкова сте се завайкали дали е платен един протест и дали не. В края на краищата това е философията на пазарната икономика: Ако някой *** има излишни пари, винаги ще се намерят "умници" да му ги вземат... Какво сте се завайкали толкова? А не ли ви говори нещо и факта, че от дед на ден протестите залиняват, при все, че имаше призиви за голяма масовост през есента? Много просто - парите започнаха да свършват и потестите започнаха да стават по-рехави. Това е закономерност...
206
4
 
19
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Острието всъщност е много тъпо.
205
10
 
21
 
! Отговори
teo преди 10 години
Поредната нагла манипулация на Мая-осата!!! Хубавото е, че на тази гадна лъжа ще се хванат само заблудените и платени червени контрапротестиращи, ЗАЩОТО МАЯ-осата ГОВОРИ ЗА ТЯХ, КАТО ПЛАТЕНИ!!!
204
5
 
20
 
! Отговори
ЛЯВ преди 10 години
Публично известен факт е че ММ е взела 5000000 от ДП за да внесе "информацията" в прокуратурата за Костинброд, и пак от същия и се плаща по 250000 за всяка тв изява с изказване на определен набор от "публично известни факти"
203
5
 
35
 
! Отговори
Dqkov преди 10 години
"Комунистите винаги обвиняват жертвите си в това, което самите те им причиняват."Уинстън Чърчил
202
4
 
25
 
! Отговори
kkk преди 10 години
Това е ценоразписа от февруари на БСП-ДС -всеки съди според себе си. Но на предсрочните избори ще се види катастрофалния резултат за БСП-ДС като Атака ще е с 1% , а ДПС с 5%.
201
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мая манолова пак е била пияна и се е объркала - имала е предвид че пари са плащани на червените *** подкрепящи протеста... а те са само пенсионери, евтина псевдо-протестна ***...
200
4
 
28
 
! Отговори
Обикновен преди 10 години
Добре де, защо аз пак не съм успял да се вредя? Ходих, изразих си недоволството, протестирах, но не успях да намажа. Другият вариант е госпожата просто да си измисля. Докато не каже конкретно - няма да й вярвам. Може пък да има предвид друг протест - може би т.нар. контрапротест. Там видях хора под строй, с еднакви табели. Там ще да са плащали сигурно?
199
1
 
19
 
! Отговори
Мирослав преди 10 години
Всеки ден четем измислици и лъжи!Само ни отклоняват вниманието от истинските проблеми в страната.Като ги гледам нищо не правят, освен да си гласуват закони в тяхна полза.Скоро май единствения изход от това положение ще е Терминал 1 и 2.
198
1
 
36
 
! Отговори
До мая преди 10 години
Софиянец съм и мам вила в пернишка област, като пенсионер съз записан в местното кметсво за да мога да получа дърва за огрев необходими за камината ми. Получих обаждане да потвърдя списъка и да се ява на площада за "екскурзия" до София да участвам в протест организиран от социалистите. Комунистите не плащат само принуждават и лишават, и от живот, ако си против тях.
197
3
 
20
 
! Отговори
Протестиращ преди 10 години
Нагла Лъжкиня, как ще ми карадеш собственото мнение, това да не ти е Коминтерна! Всички с изкючение на 50 души около пилоните те мразят и протестират безплатно теб и демагогсктата ти ретроградна партия.
196
3
 
25
 
! Отговори
mirorim преди 10 години
Ужас, колко е отвратително! Виновните винят другите за собствените си гнусотии!!!
195
1
 
27
 
! Отговори
dida преди 10 години
Абе *** комунустически противен,нали една баба от контрапротеста без да иска се оплака че е ощетена от към пари, защото само 30 лв и давате на мъжете -50, а на майка с количка -100 лв.Това го гледах по телевизията, ама ти сигурно си била заета с оправяне на някой парттиен член че сега с тая коалицийка са бая(за оправяне де) та сигурно не насмогваш.
194
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Koi gi dava tiq pari, da vzema da go namerq nqkak si