Ценоразпис за протеста: 30 лв. за пенсионер, 100 лв. за семейство

„Много хора така си обезпечиха лятната почивка“, твърди Мая Манолова
Обновена: 13 сеп 2013 14:08 | 13 сеп 2013 09:48, Камелия Цветанова
409
Ценоразпис за протеста: 30 лв. за пенсионер, 100 лв. за семейство
Зам.- председателят на НС Мая Манолова. Снимка: Булфото, архив

Хората, които участват в протестите, са платени, убедена е Мая Манолова, заместник-председател на Народното събрание от БСП.

„Сумите през лятото са 30 лв. за пенсионер, 50 лв. за гражданин, за семейство с дете цифрата е над 100 лева и много хора се хвалиха, че така са си обезпечили лятната почивка“, заяви тя по Нова телевизия.

Според нея този ценоразпис е публично известен и има много свидетелства, че протестиращите са платени.

Освен това тя твърди, че много от хората, които са дошли с автобуси от страната, за да се включат в протестите в София, са организирани.

Като пример тя посочи Дупница, където кметът е от ГЕРБ.

Още по темата
„От община Дупница до София пътуват протестиращи, в случаите когато има подкрепа на протеста от хора с автобуси от страната. Протестният туризъм е стимулиран и организиран“, отсече тя.

В същото време Манолова категорично отрече участниците в контрапротеста да са стимулирани по какъвто и да било начин.

„Нито преди, нито сега някой от БСП си е позволявал да използва зависимост от работа или да плаща за контрапротестите“, увери тя.

По думите й на контрапротестите никой не получава пари от БСП, защото това са хора, които стоят зад собствена кауза.

„Защо да има кауза оставка на правителството, а да няма кауза подкрепа на кабинета“, риторично попита тя, но все пак тя призна, че структури на левицата са помагали за организацията на контрапротестите.

Попитана кой предложи Делян Пеевски за председател на ДАНС, Манолова отговори, че е тя.

„Ако това ще внесе спокойствие, приемете, че аз съм предложила Делян Пеевски за председател на ДАНС. Изненадвам се от повтарянето на темата, това стана преди 3 месеца, оттогава изтече много вода, за това действие беше поета политическа отговорност от партиите, които подкрепят правителството“, обясни депутатът. 

Относно промените в Изборния кодекс, Манолова разясни, че с тях трябва да се предотврати злоупотребата с бюлетини.

"Според мен трябва да се опитаме, това е предизвикателство пред мен, да убедя хората, че трябва да се предотвратят манипулациите по време на избори. За да не се случва повече случаят в "Костинброд", бюлетините ще имат уникален номер”, съобщи Мая Манолова.
 
Тя смята още, че трябва да бъде възприето и машинното гласуване.

„Това ще помогне и при преброяването на бюлетините. Ние залагаме на промени, които да осигурят една равнопоставеност на всички партии. Така и повече партии ще могат да се възползват от държавната субсидия за партиите”, добави още тя.

Манолова похвали правителството и настоя, че то е първото, което работи за интересите на хората.

„За 100 дни направихме за хората толкова, колкото Борисов не свърши за четири години”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
2
 
11
 
! Отговори
Кн преди 10 години
До ПЛАМЕН ГАЛЕВМного си прав!Аз съм от Кюстендил и там всички го знаят това. Казват, че е градът е нейният бастион, но аз ще уточня - от *** квартал Изток идат гласовете и.
232
19
 
9
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Браво мая! Бой по канчето на ГЕРБ докато клекнат. Колкото и да се напъват, лъжат и циркаджийстват ГЕРБ няма да види власт. Народа не ги иска, затова ги отстрани фино и завинаги.
231
2
 
30
 
! Отговори
петко преди 10 години
ако беше верно за 3000 лв месечна заплата за 4 часов работен ден цяла България щеше да е на площада
230
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дори и да допуснем че е вярно, мислите ли че "платените протестиращи" са станали такива понеже живота им е много добър?Човек с високи доходи и спокоен живот няма да иде да се продаде за 30 лева, и определено няма да разчита на тези пари за да "иде на почивка".Така че, и платени, и "безплатни" протестиращи - все тая. Все са свидетелство на това че хората са бедни и искат по-добър живот.Абе... абсолютни комунистически безсмислици...
229
4
 
23
 
! Отговори
мария преди 10 години
глупости, платени били протестите. три месеца ходя на протести и как пък никой не се намери да ми даде един лев. и не е като да не съм питала. протестираме защото не ви искаме другарке манолова.
228
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе че може и да е имало платени "протестиращи" - възможно е.Но определено е невъзможно всичките онези ХИЛЯДИ които излизаха всеки ден, да са били платени.Нито една партия не разполага с такъв логистичен ресурс. Как се организира плащането на 10000 протестиращи в продължение на много дни?!Просто е нелепо да вярваш в такова нещо.
227
1
 
14
 
! Отговори
тя преди 10 години
Тя с вирната глава,колко жалко присъщо на *** от кварталите-гетата,ще обори всеки,а да не говорим за морала на тая както *** казват *вра,нова звезда на бсп,грейнала с министъра ангел върти ако се може любов ,а и те всички комунисти демонстрират начели с сер-гей народна любов,но не е платена,с кражби и далавери въртят любов,верни на народа си,убивайко го бавно ,но славно,т.е кой на кого дава само вие се знаете бе майо,важното е повече време да сте на общата софра и да си до любимия
226
5
 
22
 
! Отговори
Андрей преди 10 години
До ДанаилАбе как всички знаете, че са платени тия протести мама му стара, как на всички все познати са ви казвали и разказвали...*** му майката. На мене за три месеца един лев не са ми дали, че протестирам!!! Аз ли съм балък или дрънкате пълни глупости??? Не се излгайте бе тия хора на улицата са там искащи промяна дори и заради *** като вас, но вие сте се зарекли на станишката все едно ви плаща месечните заплати. Без ГЕРБ, БСП, ДПС и тн.., ново начало, това е пътя бе балъци (драскачи)!!!
225
2
 
16
 
! Отговори
ПЛАМЕН ГАЛЕВ преди 10 години
ДРУГАРКО МАНОЛОВА-НАЙДЕНОВА, СЕСТРО ГАЛЕВА,НА КОЛКО *** В *** МАХАЛИ НА КЮСТЕНДИЛ И ДУПНИЦА, ПО КОЛКО ЗАПЛАТИ НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ, ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА КОМУНИСТИТЕ? ДЕМОНСТРИРАШ САМОЧУВСТВИЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА СТРАХА, КОЙТО ИМА ОТ ВАС НАСЕЛЕНИЕТО НА СЕЛАТА В КЮСТЕНДИЛСКИЯ РЕГИОН. БОГ ДА ВИ НАКАЖЕ КОМУНИСТИТЕ!!
224
9
 
10
 
! Отговори
Гого преди 10 години
Това е вярно, аз бях един от тъпанджиите, но се скарах с един от организаторите/ гербаджий/искаше да ни мине с по 50 лв. и му набих канчето и се отказах. Организатора се казва Иван Тенев - ГЕРБ Люлин.
223
11
 
8
 
! Отговори
Вероника преди 10 години
Публична тайна е че протестите са платени. Колкото по-бързо го разберат ГЕРБ и Реформаторския блок, толкова по-скоро ще спрат това безсмислено изразходване на срадства. Вече никой не вярва на "гражданската позиция" на организаторите им....
222
7
 
15
 
! Отговори
коментар преди 10 години
Ама признайте си , че номерът й с Костинброд ,беше знаменит . За един ден изхвърли Борисов от политиката,направи ГЕРБ *** партия,а като гледам измъчената усмивка и престорения оптимизъмна Борисов , немога да не и дам оценка-ШЕСТИЦА.
221
8
 
12
 
! Отговори
коментар преди 10 години
Ама признайте си , че номерът й с Костинброд ,беше знаменит . За един ден изхвърли Борисов от политиката,направи ГЕРБ *** партия,а като гледам измъчената усмивка и престорения оптимизъмна Борисов , немога да не и дам оценка-ШЕСТИЦА.
220
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДОБРУТРО АЗ ТОВА ГО ПИСАХ ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ СА ПЛАТЕНИ ОТ ГЕРБЕРПЕДЕ.АСТИТЕ.
219
8
 
20
 
! Отговори
Александър преди 10 години
Ей, колко е противна тая!!!Всеки път като като я видя ми се повдига. Сякаш жлъчката й е в устата....
218
9
 
7
 
! Отговори
Данаил преди 10 години
До kreativeГоркият човек, а бе питай бре момко! Аз от позната разбрах, че давали по 30 лева(още рпеди месец беше някъде). Тя изкарала около 280 лв и наистина с тях ходи до на море.То се знаят тези неща.И едните дават и другите дават-а банката е една
217
7
 
8
 
! Отговори
Маджаров преди 10 години
Бойко е пич ,цака не е скръндза като гадните комунисти
216
7
 
20
 
! Отговори
Бисерка преди 10 години
гледам по телевизията контрапротестите. В началото- върастни хора , очевидно привърженици на БСП. В последните три седмици се появиха едни такива 20-23 год. момчетии, неиздаващи особен интелект, за които убеждението, че са платени е неминуемо. Наред с тях се появиха едни самоуврени млади, добре облече мъже, добре образовани, добре говорещи, тип скъп офис, които явно идват, поради икономическата си обвързаност с олигарфията на ДПС и БСП. На тях няма защо да им се плаща.
215
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другарката Мая Матросова застана на амбразурата и отсече "Аз предложих Пеевски"Заслужи си избора за зам.председател на парламента с "геройската си постъпка" да прикрие простотиите на Станишев ,Местан и Сидеров (разбирай Доган)След Костинбродската афера другарката Манолова отново пое върху себе си тежеста на отговорността пред българските граждани за далаверите на столетницата.Остава от БСП да и вдигнат мавзолей:)
214
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До DqkovТочно така!