Трима отвлякоха 15-годишна от дома й

Момичето е обявено за общодържавно издирване
Обновена: 30 сеп 2013 14:05 | 30 сеп 2013 11:12,
70
Трима отвлякоха 15-годишна от дома й
Издирваната Адрияна Ангелова Горанова. Снимка: МВР

Петнайсетгодишно момиче е отвлечено от дома й в Троян, съобщиха от полицията в Ловеч. Сигналът е подаден на 28 септември в 4.25 часа.

Родителите разказали, че трима мъже влезли в къщата им и след като им нанесли побой, отвлекли дъщеря им.
След издирване е установено, че нападателите са от Тръстеник.

Момичето, чието име е Адрияна Ангелова Горанова, е обявено за общодържавно издирване. Образувано е досъдебно производство и полицията продължава да работи по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
53, има и армия и полиция. За пример полицаите са над 60 000 броя. А какво правят вече е съвсем друг въпрос.
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
55, правосъдието си го раздавате сами, не треперите. А пипне, а съм му отсякъл ръката. А направи нещо повече - получава 2 куршума. И ще се моли да го уцеля в сърцето или главата, че в корема пак се умира (от кръвоизлив), но ще го боли до края и то ще са адски болки.
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
56, то и сега може. ПРосто трябва да имаш заглушител, да ги изпозастреляш всички и после те чака... здраво копане някъде в планината. Ако си умен, ще си купиш повечко цеви и ударници, т.е. всеки път като използваш едните, ги сменяш с други, а старите претопяваш. Така и после не може да се докаже, че от твоя пистолет е даден изстрел, ако някой го намерят закопан в планината - балистиката на куршума няма да има същите нарези като от старата цев.
53
0
 
0
 
! Отговори
7 преди 10 години
Не е задължително да е крадено бебе, пък и *** едва ли имат такива възможности. По-скоро бащата е бял. Ставало е и преди - мисля че като строяха Цанков Камък с работници от Австрия, на околните *** се родиха доста деца с руси коси и сини очи.
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ДудуковскаПърво, ти вероятно си невръстен онанист с хомосексуална ориентация. Иначе такава рошава простотия едно нормално съзнание не може да роди, камо ли да напише.Бегай да душиш кюлотите на майка си и не се вписвай с умозаключенията си по сайтовете, че ако някой те добара ще ти спука *** от бой.Второ - явно си орапляк от 5-6-ти клас, дето се опитва да пие по 50 гр. бира, щото от ракията припадаш за 2 седмици и *** трябва да ти сменя памперсите.Айде - изчезвай шнеле!
51
0
 
4
 
! Отговори
gfran преди 10 години
И тримката при Цигулката в Централния. Там да станат булки и да свирянт и чайки да хвърлят...Между другото има ли осъден в БГ за отвличане?
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лично на мен ми е странно МЕДИЙНОТО затъмнение по този случай в место да дават глупости по новините и да ни зомбират може да се разпространи тази новина все ще е някаква помощ но явно никой няма изгода!
49
2
 
22
 
! Отговори
читател преди 10 години
Има просто решение - свободно притежание на оръжие на територията на дом, къща.Свободно използване на същото срещу всеки влезнал без разрешение.И да видим колко ***, *** и навлеци ще останат.
48
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Девойчето е живяло един месец с един от хммм????нападателите на семейни начала,май май на интензивн0-тъмни бие случката а иначе пълно е с *** по улиците,онзи ден моят син и негов приятел за малко да ступат една гнусна твар в Борисовата градина и то посред бял ден,приискало му се на гадината млади момченца затова съм в паника всеки ден докато не се прибере,в това отношение преди 89г.беше рай,а сега треперим за децата си и точно защото няма правосъдие а иначе на такова му режа главата от раз.
47
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Държава означава да имаш армия и полиция, такова нещо в България няма.Фактически от години държава България не съществува. По инерция я изобразяват все още по географските карти.
46
1
 
14
 
! Отговори
р преди 10 години
еб.си цирка ние в дивия запад ли сме,в европа ли сме, комунизъм ли е , феодализъм ли е,кои господ знае какво е в тая бг, тая полиция за какво е ,знаят че похитителитте са от тръстеник знаят може би кои са ,а незнаят къде е момичето, бой на тая зган и ще кажат и майчиното си мляко, ама да не би случаино некои полицаи да е позамесен та се ослушват няма да се очудя ако има нещо такова
45
6
 
23
 
! Отговори
културни особености преди 10 години
Историята се оказала битова драма с криминален привкус, съобщиха източници на Фрогнюз от Троян. 15 годишната Адрианка се водела вече прецъфтяла, стара мома според стандартите на *** бит. Все пак и за нея се намерил пристан в Тръстеник, но нахаканата мадама не харесала новата рода и избягала при своите в Троян. Това било кръвна обида за зарязания жених, който заедно с баща си и брат си, се отправил да мъсти за погазената си чест.
44
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ПротестантТова дете е на 15 годи няма дори лична карта за каква невеста коментираш че и продадена ? Що за православна държава сме ?
43
2
 
29
 
! Отговори
46 преди 10 години
Не пич. Законът за изтребление на разбойниците приет след освобождението от турско робство и е в основата на огромния възход на България спрян от некадърните политици след Стамболов с Балканските войни
42
0
 
28
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Родителите да обяснят как 15 годишната им дъщеря живее един месец в "гаджето" си. ??????
41
0
 
10
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
одителите й разказват, че тя е живяла близо месец с единия от похитителите си. После се е прибрала сама у дома си.До момента е установено само, че нападателите са от град Тръстеник. Вече е образувано досъдебно производство. Жертващата и похитителите й са обявени за общонационално издирване.Умоляват се гражданите, които имат информация, която може да е полезна за разследването, да сигнализират на тел. 112 или във всяко поделение на МВР.
40
0
 
37
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Реално *** , които са го извършили това (и в случай , че не са ***) трябва да получат по 20 години всеки при положение , че не са докосвали момичето. И подобен род престъпления ще утихнат , тоест не вкарваш някой да лежи за 1 кокошка 10 години , вкарват повече такива , дето влизат по къщите на хората и ги пребиват и им взимат децата и проблем с препълване на затворите няма да има. Дано се намери момичето и дано се накажат адекватно тия ***.
39
0
 
13
 
! Отговори
До 41 преди 10 години
Законите на хан Крум ли визираш ?
38
9
 
15
 
! Отговори
Протестант преди 10 години
"На 27 септември вечерта той и двама негови познати нахлули в дома им, нападнали и били родителите и отново си взели невестата". "Ясна е работата, бащата я е продал
37
5
 
23
 
! Отговори
prof.Solomon преди 10 години
Според мен вече е изминало достатъчно време за да бъде изнесена дори зад граница . Така че ако полицейските чиновници с чиста съвест могат да я обявят за международно издирване . Аз лично съм помагал на украинска фондация с която сме вадили момичета закарани принудително да проституират в Полша и Чехия . Доста опасно занимание особено когато се знае че около сводниците се въртят и наркотици . Моля се да бъде изнесена за *** а не за органи което също е много вероятно .