Мечтая да уча, рече омъжената и отвлечена Адрияна

"Заплашваха, че ще изнасилят майка ми, че ще ми отрежат носа"
Обновена: 4 окт 2013 09:43 | 4 окт 2013 09:33,
51
Мечтая да уча, рече омъжената и отвлечена Адрияна
Адрияна Горанова. Снимка: МВР

Омъжената и отвлечена от близки на съпруга си 15-годишна Адрияна Горанова от Троян мечтае да продължи да учи.

"В 9-ти клас съм, ще продължа да уча, мечтая да си уча, да съм до семейството ми, да сме добре", каза тинейджърката след преживения кошмар.

Деветокласничката беше обявена за общодържавно издирване на 30 септември и беше открита невредима в Тръстеник.

Адрияна обясни пред bTV, че три дни след сватбата си на 14 септември поискала да се върне при семейството си, защото в дома на съпруга й Найден била бита и тормозена.

"Реших да се прибера заедно с него в Троян. Той обаче поиска да си ходи, но аз казах, че от тука не мърдам. Вечерта ни нападнаха, влязоха на горния етаж и ме откраднаха", спомня си Адрияна.

"Неговите хора пребиха баща ми, биха и леля. Заведоха ме в Тръстеник в къщата на братовчеда Габриел. Заплашваха, че ще изнасилят майка ми, че ще ми отрежат носа", допълни момичето.

"Като ме отвлякоха, се държаха добре, не са ме удряли, не са ме връзвали, но не ми даваха да ходя до тоалетна сама", допълни 15-годишното момиче.

Още по темата
Майката на Адрияна пък сподели, че е преживяла случилото се много тежко.

"Само аз си знам как съм преживяла тия дни – безсъние, рев. Ние тука тъй сме, обичаите са ни такива, не сме само ние, ама не сме очаквали, че така ще стане", обясни жената. И двете с дъщеря й сега се надяват "всеки да си понесе наказанието" за случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
2
 
! Отговори
бял циганин преди 10 години
До АнонименНе всички *** са черни!!! Имаме погрешно схващане,защото в България повечето са черни,но например в Румъния и Унгария голяма част от тях са съвсем бели като това момиче. Поразровете се в И-нет.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За ромите държавата и нейните закони важат, когато става въпрос за придобивки. Тогава нека и важат, когато "продават-купуват" малолетни момичета. Когато правят секс с малолетни и когато лъжат държавата. Хайде да си поговорим... Да започнем с говоренето, та поне да стигнем до кота- ЦЕЛ. Законите да са на всички! За всички, които решат да живеят сред нас да спазват законите ни! Защото цялото ни общество страда. И финансово, и морално. И нека случаят не приключва с прибирането на Адрияна у дома, колкото и щастлива развръзка да е. Момичето е пострадало доста, спор няма. А е малка, малка.
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така както Бети Махмуди не е взела "Конституцията" на САЩ под мишница в арабската държава. Така би трябвало да бъде и за малцинствата. Невръстните момичета раждат, непълнолетни. По техния закон женени/документално никъде/, с установен баща на детето, който не се вписва като такъв. Майката е самотна, дърпа социални помощи. Докато живее с бащата на детето, тя е самотна майка, според закона на ДЪРЖАВАТА, която отпуска помощите. А това е нейното ТРЕТО ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ. И раждат деца, които живеят по същия начин. Кръвопийци на данъкоплатците. Необразовани, ненужна вещ на обществото, което се з
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да си поговорим... За етносите. За техния бит и какъв бил техния закон. И да се замислим, дали случаят трябва да бъде решен само с решението на Адрияна, която вече си е у дома. У дома в момента са доста ромски деца. Момиченца, които се "продават", като стока. Това се наказва от Закон на всяка цивилизована държава. Т.е. ПЪРВО закононарушение. Касаещо родителите.Плащането става за невръстни момичета. Т.е. ВТОРО закононарушение. Този път от страна на "купувача". Секс с малолетна. По техния закон- дрън, дрън... Техен закон няма. Има закон на държавата, която населяват. Така както Бети Махмуд
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много хора смятаме, че това дете не е ***, но едва ли някой ще се задейства да разнищи случая. Жалко за този похабен живот! Преди години имах съученичка ***. Вярно тъмничка беше, но много красива и пълна отличничка. Мислех си че ще стане лекар или адвокат, но и нея горката я измъкнаха от училище в 8ми клас и я продадоха. Немога да си намеря място от гняв, че в нашата страна се случват такива неща! До кога?????
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мисля, че това момиче е *** ! Обзалагам се, че тия *** са я откраднали от истинските й родители.
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимендо 39 не объркано много объркано и гнило....
38
0
 
16
 
! Отговори
Жан преди 10 години
Очакваме ДНК-тест и да се проверят стари случаи от 1997-1999г. на изчезване на дете или след това. Показаха още 2 дъщери от черни-по черни ***, а самите "родители" не. Не могат да имат 3 дъщери за 2,5год ! А на момичето да се съдейства за аборт и защитено жилище. Иначе ще я продават още 5-6 пъти, докато стане развалина.
37
1
 
13
 
! Отговори
цигански глупости преди 10 години
Майка им преживяла тежко случилото се, ама продала дъщеря си за 1500 лева на жених, въпреки, че е на 15 години?!? А тази булка иска да учи, за да получи майка им детски надбавки. Това е!!!
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има нещо сбъркано в системата.
35
0
 
22
 
! Отговори
100 преди 10 години
Какви обичаи, бе! Такива им били обичаите... В кой век живеем?
34
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цацаров къде си? Нещо хич не искаш да се изкажеш по темата ... има 15 годишно момиче отвлечено, пребити хора, майката говори за изнасилвания, бой, тормоз.... никой ли няма да се намеси и да ги покаже тези хубостници ... стига сте се прикривали зад разни права и малцинствени обичаи. Те утре ще те хванат Цацаров и ще те запознаят от първа ръка с техните ритуали и тогава какво ... пак ли ще с трайкаш. Мамка ви продажна ... седите в прокоратурата само за да си въртите далавери.
33
1
 
20
 
! Отговори
до онбашията преди 10 години
И преди 50 години българките не са се омъжвали на по 15 и българите не са имали по 7 деца!!! Българина винаги е гледал първо да ги изучи , по селата са се омъжвали понякога 16 годишни... Не сме насърчавали никога ранните бракове, през цялата си история! Педофилството е привилегия на едни други хора за които 8 годишно момиченце може да стане "булка"и живеят на югоизток.
32
2
 
9
 
! Отговори
Винету Буда преди 10 години
*** демокрация !
31
4
 
28
 
! Отговори
Дядо Йоцо какво глед преди 10 години
Пускаш телевизора и какво виждаш: Една *** учи 2 деца да пушат и се хили като ***, друга и се дое---ло на 15 г, /оженила се, ама по *** начин без подпис, за да е "самотна" майка след това/ и ни разиграват някакъв цирк с отвличания и побой / което си е част от обичая по "крадене" на булка. Трета бие млад меринджей...За капак прииждат техни събратя от Африка на талази. Абе мани мани...
30
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма ли ПРОКУРАТУРА, която да се намеси... какво е това на 15 г. да се жени ! ! ! Позле деца раждат деца......
29
2
 
6
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Щях да кажа , да им вземат детето , ама като се сетя че домовете за деца без родители са по лоши и от затвора , а обитателите им са на разположение на местните педофили ... ми се вижда по-добра оферта да те отвличат ... няма държава.
28
13
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
28ми, до преди 50 години и българите са се женели на 15, и са имали по 7 деца. какво сега, твоя прадядо е мръсен педофил, и семката ти е педофилска?
27
1
 
18
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Ако наш български обичай е да варим *** във варели , означава ли че трябва да си практикуваме обичаите !?????
26
0
 
25
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Това държава основана на правото ли е или основана на традициите на всяка *** *** , която се навърта тук !? Законно ли е в България да се продават и купуват булки (и то непълнолетни) , къде са закрила на детето , не трябва ли едно 15 годишно момиче , вместо да бъде бито , насилвано , отвличано и заплашване с РЯЗАНЕ НА НОСА !? да ходи на училище и да има нормален живот , докога ще им се позволява на тия биологични отпадъци *** да си циганеят против писани и неписани закони !???????