Двама от похитителите на Адрияна в ареста за 72 часа

Искат постоянно задържане на Найден Тачев и Венко Иванов
Обновена: 3 окт 2013 17:20 | 3 окт 2013 17:19,
20
Двама от похитителите на Адрияна в ареста за 72 часа
15-годишната Адрияна Снимка: МВР

Двама от похитителите на 15-годишно момиче от Троян остават в ареста за 72 часа, съобщи Валентин Вълков от Окръжната прокуратура в Ловеч.

Той допълни, че ще им бъде внесено искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража". Другият участник в престъплението все още се укрива и продължава издирването му.

Адрияна Горанова бе отвлечена от дома си на 28 септември и открита вчера следобед в къща в град Тръстеник, след което върната на родителите й в Троян.

В ареста остават 18-годишният Найден Тачев и 39-годишният Венко Иванов, на които ще бъде повдигнато обвинение за отвличане. За това престъпление законът предвижда наказание лишаване от свобода за срок от 7 до 15 години, каза още Вълков, цитиран от БТА.

Както Dnes.bg вече ви информира, Адрияна беше отвлечена от дома си на 28 септември в ранните часове на деня, когато в къщата нахлули трима мъже, сред тях и съпругът й Найден, пребили родителите й, а нея отвели с кола на неизвестно място.

Още по темата
Ден по-късно майката на момичето обяви, че дъщеря й се е омъжила на 14 септември, но се прибрала при тях дни по-късно, защото при новото й семейство в Тръстеник била малтретирана и изнасилвана.

Затова и ромското семейството от Троян, което имало роднински връзки със сватовете си от Тръстеник, си взели булката обратно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Адрияна Горанова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
М0ЪУ789П преди 10 години
Явно някой от родителите не е ***,ами да речем някой бял турист, така цената на булката се е вдигнала , ама явно не е била платена както е уговорено, та и затова цялата патардия....
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скъсали и д-то а сега трябва да направят същото с майка и и баща и дето са я продали за пари.....
9
4
 
22
 
! Отговори
Maртин преди 10 години
След 15 години ако отвлечат щерката на Станишев гея, и приложат същата процедура дали ще са само гореописаните обвинения?
8
5
 
34
 
! Отговори
Естет преди 10 години
Много е красива и усмихната.
7
7
 
26
 
! Отговори
Стамена преди 10 години
Културни особенности на цигано-турският етнос.
6
4
 
50
 
! Отговори
попа преди 10 години
Докато издържаме *** които да се плодят безразборно и да гласуват срещу пари за турци и комунисти,ще четем подобни статии.
5
1
 
73
 
! Отговори
Бо преди 10 години
Само за отвличане ли ще бъде повдигнато обвинение? А за секс с непълнолетна /демек педофилия/,побой и опит за убийство? Това е закона, всички да го спазват , повечето ***- младоженци са за затвора. Родителите й също са за затвора, какво е това 12-13год. и хайде сватба. Хайде стига с това минаване м/у капките за ''радчедите'', ток ,вода,парно,кражби...Писнало ми е. Яд ме е само за това хубаво момиче в каква среда е израснало.
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При нас си има и лаф - ,,Изгинааме като пи.ка у циганье,,
3
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малко ми е странно, по тази снимка не прилича това момиче да е ***.Толкова ли няма нормални хора, че се е помъкнала с ***.Ами то си е стара *** традиция, че с младоженката в първата брачна нощ преспива първо бащата на младоженеца.В по-модерните (ако може така да ги кажа) *** семейства, тази традиция я няма. Но в повечето райони предимно населени с роми тази традиция я има.После да не се чуди, че се е омъжила за един, а трябва да "обслужва" цялата рода до 9то коляно
2
8
 
9
 
! Отговори
Невен преди 10 години
До предишния. Какво визираш с циганотатарски? Ти какъв си междудругото, тоест като какъв се оприличаваш?
1
11
 
33
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
ЦИГАНОТАТАРСКИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ...