Мъж се самозапали в Дупница

Той е с 25% изгаряния
Обновена: 28 окт 2013 09:46 | 28 окт 2013 09:18,
22
Мъж се самозапали в Дупница
Снимка: архив Булфото

Мъж се е самозапалил снощи в Дупница, съобщиха от пресцентъра на МВР за Dnes.bg. Сигналът за инцидента е получен около 19.30 часа.

Става въпроса за инцидент от битов характер. Мъжът е взел решението да се самозапали след семеен скандал. Той е настанен в болница с 25% изгаряния. Първоначално той е бил Спешния център – Кюстендил, а по-късно е бил преместен в Клиниката по изгаряния в „Пирогов”, където е настанен за лечение, съобщава „Фокус“.

Обгорели са дрехите и долните крайници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
4
 
! Отговори
Kitodar преди 10 години
До Бай ИванИ границата се отвори и нови работници прииждат на талази по-тъмни от катран. Цветуща картинка.
16
3
 
5
 
! Отговори
Бай Хасан преди 10 години
малко е много малко - поне едно 250 000 хиляди трябва да изгорят ,че да се изпълни обещанието за 250 000 работни места - пито -платено
15
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой управлява, че се палят тия хора бе??? Червените ***, които са на власт от 69 години... Опустошарски - подай оставка, не погубвай България...
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредната откачалка...
13
3
 
14
 
! Отговори
мм преди 10 години
Всъщност сега като се замислих и ми се изясниха нещата. Сега хората не са под полицейската кубинка на Цвъко и в страната има свобода и демокрация, преди от ГЕРБ позволяваха само на партийните им лакеи да се палят на нормалните хора им отнемаха тубите с бензин. Сега след като се отървахме от диктатурата и отново сме свободни, можем да се палим и самодпопалваме колкото си искаме.
12
2
 
14
 
! Отговори
mm преди 10 години
Каква наглост, как може тоя голтак да посмее да се самозапали при условие че лично СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ обеща 250 000 РАБОТНИ МЕСТА само за тази година. Какво повече искат ***, Сергей лично да им отиде на крака и да им омаже селските рунтави палки със скъпото си червило ? Да не говорим че и пенсиите увеличиха и майчинските...ай сиктир и селски тарикати, ще се самозапалват.
11
1
 
17
 
! Отговори
Станишев преди 10 години
Абре пичове как да изкараме пак, че ГЕРБ са виновни? Даите идеи, че нашите ги свършихме още по-миналата година!
10
1
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 10 години
преди месеци от всяко самозапалване се извличаха политически дивиденти, и се обвиняваха предишните управляващи за отчаянието на хората. Ами сега след като вече живота ни е цветущ, отвориха се хиляди работни места кой е виновен ?
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станало е докато си е варил поредната порция червен бахур
8
8
 
16
 
! Отговори
Stealth преди 10 години
Ако питаме Станишев - сигурно ще се оправдае, че това е последица от тежкото наследство от управлението на ГЕРБ... Също както Борисов се оправдаваше над 3 години с тройната коалиция... Жалка червена ***!
7
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Запалил се от хубавото управление на семейство Моника и Сергей Станишеви.Докато те си купуват маркови бижута за десетки хиляди, всяка вечер са по луксозни ресторанти обикновените българи тънат в мизерия и слушат празни обещния.
6
3
 
20
 
! Отговори
до пчеличката Мая преди 10 години
Майче, кажи нещо по въпроса. Кажи колко е виновен Бойко. Все пак това е твоят избирателен район.А ти знаеш всичко.
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** се самозапали в Дупница от любовна мъка39-годишен мъж се самозапали тази сутрин в Дупница
4
4
 
15
 
! Отговори
brankoood преди 10 години
Лъжа!!! В рая на земята създаден от Гея, Бея и Злодея такива неща не могат да се случат
3
4
 
12
 
! Отговори
другар преди 10 години
Вече самозапалванията са от "битов характер"...Тия червени лисици всичко изопачават. Зад студентските протести стоели еди кои са, хайде да им спретнем антипротести от внуци на "активни борци", да пуснем статийки от рода на онова педи Волгин, че това са деца на фондации , или на новоизпечения ректор на търновския университет и др.п. измишльотини, които много допадат на т.н. обикновен българин, ще рече на простия българин.
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигурно Бойко е виновен...
1
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Що един *** не се самозапали бе? Те да не живеят охолно и всичката да им е наред?Слаби психики ето това са тия дето се палят.