Малоброен #ДАНСwithme вика "оставка" пред парламента

Митингът на управляващите беше нелеп, възмутиха се "Ранобудни"
Обновена: 16 ное 2013 21:37 | 16 ное 2013 21:37,
166
Малоброен #ДАНСwithme вика "оставка" пред парламента
Снимка: Булфото

Протестиращи срещу правителството се събраха за поредна вечер в столицата. Те скандираха „оставка” пред Народното събрание. Днешният антиправителствен протест обаче беше доста рехав.

Движението около парламента се извършваше свободно, преминаването не беше затруднено. Днешният протест беше доста малоброен, но отново шумен. Освен скандиранията, насъбралите се надуваха свирки и биеха барабани. Част от тях носеха български знамена.

Около парламента има полицейско присъствие, сградата е отново оградена с метални заграждения.

По-рано днес  „Ранобудните студенти” определиха провелите се днес митинг на БСП и ДПС като „нелеп”.
„Това е поредната част от декора на нашата фасадна демокрация”, Константин Голев. По негови думи митингът е бил отговор на студентските вълнения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
5
 
25
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
нелепо е да се приемат кандидат-студенти с двойки но при 50 университета е неизбежно, нали;) а после е нелепо същите двойкаджии да се определят като цвета на нацията и да ми свиркат и дюдюкат за нещо ,което не ги касае защото те така или иначе са решили да се разкарат от страната....всички студенти трябва да бъдат обвързани с договори за работа...иначе какъв е смисълът пък и необходимостта от тях
70
8
 
30
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Оставка на мутро-олигарха Плевнелиев.
69
8
 
13
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
КОЛКО ЧОВЕКА БИХА НАТИСНАЛИ СПУСЪКА НА ЗАРЕДЕНОТО ОРЪЖИЕ - НАСОЧЕНО ТОЧНО СРЕЩУ СЪРЦЕТО ИЛИ ГЛАВАТА НА БОЙКО БОРИСОВ, ИЛИ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ, ИЛИ АХМЕД ДОГАН, ИЛИ ВОЛЕН СИДЕРОВ ? ЗЕЛЕНИЯ ПАЛЕЦ НАГОРЕ - ДА, БИХ ГИ ГРЪМНАЛ АКО ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТТА ЧЕРВЕНИЯ ПАЛЕЦ НАДОЛУ - НЕ, НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ ТОВА
68
3
 
12
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
ПАПАТА - ГРЪМНАХА ЧАУШЕСКУ - ГРЪМНАХА АХМАД КАДИРОВ - ГРЪМНАХА ШАМИЛ БАСАЕВ - ГРЪМНАХА КЕНЕДИ - ГРЪМНАХА БОЙКО, ДОГАН И СТАНИШЕВ НЯМА КОЙ ДА ГИ ИЗПАТКА ГОЛЯМО НАКАЗАНИЕ ИМАМЕ ОТ СЪДБАТА И НЕВИДИМИТЕ ЗА ЧОВЕШКОТО ОКО СИЛИ !
67
22
 
5
 
! Отговори
Папазова,къде видя преди 10 години
малоброен,. Защо пишете само глупости. Какво целите да внушите. Цял свят вижда. Хората в Бг също. Защо веднъж не написа едно " Браво" Поне със сигурност да употребиш дума без правописни грешки и от сърце. Аз не допусках, че така лесно ще се приключи с държавата бЪлгария, дори по-рано от 2050. като се замисля и тя нее далече. Тогава, ако доживея, че съм горда, че съм от последното коренно население на Европа. Уникален екземпляр, съчетал сила, разум, гениалност, креативност, човечност и ОЦЕЛЯЛ!!!!
66
7
 
38
 
! Отговори
борческо поведение преди 10 години
Благодарим ви, другари протестиращи студенти! С вашето борческо поведение танцуване по пингвински, мазане на физиономиите с кетчуп и блокиране на СУ, вие ще оставите на власт правителството на Орешарски, не още четири години, а още четиридесет!
65
8
 
31
 
! Отговори
На снимката преди 10 години
На снимката: девойки от хоризонталния занаят!
64
1
 
18
 
! Отговори
_anonimen_ преди 10 години
всички тези на снимката скоро няма да са в България ... Завинаги !
63
0
 
1
 
! Отговори
nuki преди 10 години
mai USA 6te pratqt samoleti za Bulgarskata prolet.Ama moje i po miren na4in s edno obajdane ot Rusiq :)
62
7
 
32
 
! Отговори
за БУДИСТИ преди 10 години
Нито сте много, нито сте силни, само сте кресливи и гръмогласни !!! Никой не ви обръща внимание освен продажните медии !!!Лошото е, че не сме европейци ... а и далече сме от братята от Америка ..... иначе нещата да са си у ред много отдавна.Действително да беха изшербани по закон ... 100-тината гаргамело-гейбъри и да се живиее вече мирно, тихо и спокойно.Това, че крадливите гаргамел-костоваци не са в парламента си е техен проблем....
61
5
 
25
 
! Отговори
простата истина е .. преди 10 години
А простата истина е ......Писателят Марко Ганчев за протестите:Имаме чисто и просто едно непризнаване на изборни резултати. Толкова ли голяма интелигентност се иска, за да се сетиш, че го правят едновременно ГЕРБ и невлезлите в парламента с надежда за нова конфигурация. Още по-нищожна интелигентност е необходима пък да проумееш, че конфигурацията ще бъде същата и че ако пък се измени в полза на ГЕРБ, безредиците ще са още по-непредсказуеми.
60
4
 
24
 
! Отговори
Абе ЛУД УМОРА НЕМА!! преди 10 години
Здравейте ЦИРКАДЖИИ ...... И ВСЕ ПАК ...остават още 1304 дена.....Ееееех как лети времето, как бързо минаха 156 дена.... и 24 деня от новото летоброене.... ОГЪН СЛУЖБА НЕМА.........И КАТО СЕ СЪБУДИШ........... ей го изтекли 4 годинки...... станало лето 2017 -то. ..... и мандата на правителството "Орешарски" привършва....Децата протестиращи са станали юноши, а организаторите на протеста са станали дедовци и доста по-бедни... протестиращите са с набъбнали банкови сметки, блазя им.... Студентите протестъри са сериозно брадясали, народа не може да им насмогне с ядене, пиене и презерват
59
3
 
11
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До АнонименЕ кой ще ги вкара в затвора бе? Бившия сикаджия Борисов ли? Или Реформаторите? Кои ще ги вкарат в затвора? Хайде стига с подобни смели изказвания ,че всички знаем,че няма как да станат. Бъдете малко реалисти.Ама уви,твърде малко останаха в тая държава. Ще ги махнете сега,че после да правят отново подобни коалиции Вие протестиращите,щом сте толкоз нахъсани,извадете парите за избори ,кампании и т.н. от вашия джоб, ОК,сваляите ги тия.Ко ще и през месец го правете,не ми пука
58
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
98 гЪрда, сори за грешката.
57
6
 
17
 
! Отговори
Командировани са преди 10 години
Малоброен ще е протеста - главните активисти днес бяха в Пловдив. Айде утре пак ще са пред парламента.
56
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
96Остави боя, това което ти казва Куроландес е, че тези уж "умни" протестиращи нямат никакви аргументи с които да привлекат вниманието на българите, а единственно се бият в гардите, че са млади и "студенти". Не могат да измислят нищо градивно с което да осмислят този протест. Нямат идеи за бъдещето, нямат програми, нямат предложения. Имат само крещене и реване. Студентите в България са жалки и нищожни в сравнение с тези от другите страни, където протестите са богати на съдаржание и градивност.
55
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До are_kulataтурците и *** си тръгнаха, те така се топлят постоянно, особено от както им вдигнаха майчинските.
54
6
 
16
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Тез девойки вместо да седят на студените неудобни паветазащо не седнат по на един топъл и удобен ...
53
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-големият абсурд са законите,които са създадени от няколко поредни парламента за да се заобикалят.
52
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно вие *** и депесари сте платени: и то с какво? С кебапчета! Бахахахахахаха!