Мъже с токчета по "Витошка"! Може, може

"Извърви киолометър в нейните обувки" срещу домашното насилие
Обновена: 8 мар 2014 20:34 | 8 мар 2014 15:17,
132

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

Десетки мъже се надбягваха с обувки на високи токчета на столичния булевард "Витоша" във второто шествие против домашното насилие "Извърви киолометър в нейните обувки". 

Всяка година през март все по-голям брой мъже по света и техните семейства се присъединяват към инициативата.

По този начин месецът, в който празнуваме Международния ден на жената, се превръща в период от годината, когато мъжете показват подкрепата си към жертвите на домашно и сексуално насилие.

"Walk a mile in her shoes" (www.walkamileinhershoes.org) е международна инициатива, започнала през 2001 г. На тези демонстрации мъже, обути в дамски обувки, привличат общественото внимание върху насилието над жени, изнасилванията и сексуалния тормоз, и набират милиони долари в помощ на кризисните центрове за жертвите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
2
 
1
 
! Отговори
Лала преди 10 години
На мене пък мъже с токчета много ми харесват. Значи че имат чувство за хумор, не са задръстени , имат широк мироглед, те са мъже които могат да усетят, разберат и почувстват жената до себеси! Аз търся такъв мъж, а пък "мъжкарите" да го ду.ат!
85
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като гледам лицата на "инициативата" се замислям дали не е като гей-парадите, където американското посолство води платени чужденци, които да дефилират в страните от Източна Европа...иначе идеята е ясна - разрушаване на традиционните ценности в главите на биоорганизмите, наричащи се хора, и имплантиране на една единствена идея - либерализма!
84
2
 
6
 
! Отговори
жена преди 10 години
Ще ме прощавате, ама ако видя мъжа ми на такова място, обут с токчета, ще си имам сериозен разговор с него относно някои негови наклонности. Не мисля че нормален мъж ще сложи токчета, независимо по какъв повод.
83
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сякаш няма друг начин да се каже "Не на насилието!"***! Измамиха ви онези с флаговете на дъгата и лека-полека си прокрадват скапаната им натрапчивост към гейщината! Днес вместо за ненавист към насилието, независимо какво е то... се говори за насилие над жената. *** работа! Никакво насилие не трябва да има, не само над жената. Ама там са се събрали една купчина гейове които ми ги представяте като "мъже". И утре ще искате да ми ги пробутвате пак тия на митинги "за наличието на гейпаради".
82
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До година ........ по прашки .
81
0
 
2
 
! Отговори
А.С. преди 10 години
Шъ бягът ами - отзаде идът жените им с чеxъл в ръка !
80
0
 
6
 
! Отговори
армията преди 10 години
Само ге*ски изпълнения,те са на мода.
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А могат ли да вартът газолина и да дефилират...
78
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идииоте до един.
77
3
 
4
 
! Отговори
От една друга мацка преди 10 години
До Една мацкаАло, далтонистите! Не са само червени, има и бели. С всичко правите политически паралели!Много сериозно го давате, трябва малко по-свободно, като тези веселяци.И честит 8-и март на всички дами. :)
76
5
 
1
 
! Отговори
pepi преди 10 години
simpatiagi
75
3
 
3
 
! Отговори
Една мацка преди 10 години
Ама защо само червени обувки? Подозирам, че са им ги раздавали. Забележете, не само червени, ами и един и същи модел!
74
3
 
4
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
Ха! На снимки 4 и 5, в дясно от чичкото с очилата, се вижда един гнусен чалгар, ром с турско име и "нестандартна" сексуална ориентация!Пфу!
73
2
 
4
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
А жени-арматуристки кога ще видим?Пък и никой не кара жените да ходят с токчета...
72
2
 
1
 
! Отговори
chai преди 10 години
ami chorapi na dupki?! kratki rokli s tzepki? bluzi s goli garbove? mini jupi?
71
5
 
8
 
! Отговори
Гневен българин преди 10 години
8-ми март е изцяло женски празник.Точка.Това,което трябва да направим е да покажем на момичетата,че ги обичаме,ценим и уважаваме и то не само днес.Много българи се сещат,че имат жена до себе си само на 14 и 8,като първото дори не е български празник,а чужнопоклонничество.С едно цвете не можеш да измиеш целогодишната липса на присъствие и уважение.Ако искат да направят нещо ,то просто не трябва да вдигат ръка срещу жените си.Това е промяна.Снимките са евтина и прикрита пропаганда.
70
4
 
8
 
! Отговори
морски преди 10 години
Ето това са европейските и евроатлантически ценности - всеки мъж да обърне резбата.
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Силно ме заинтересува пасажа "и набират милиони долари ". Като как става тази работа-само с обувките ли или трябва и вазелин
68
3
 
8
 
! Отговори
Pedali ot Lovech преди 10 години
Честит осмми март бе, "мъжлета".
67
10
 
14
 
! Отговори
Таня преди 10 години
Няма да измислят нещо свястно ,ами само гейски простотии,ама нали членуваме в ЕС изпълняваме техните морални ценности ГЕОВЕТЕ НА ПОЧИТ!