"Армеец" удължава срока за завеждане на щети от градушката

Застрахователят ще приема документи до 15 август
Обновена: 31 юли 2014 14:11 | 31 юли 2014 12:03, Екип на Dnes.bg
1
"Армеец" удължава срока за завеждане на щети от градушката
Снимка: "Армеец"

„Армеец“ удължи срока за завеждане на щети в следствие на градушката в района на София се удължава до 15 август 2014 г. включително.

На 24 юли 2014 г. компанията преустанови приемането на уведомления за щети на МПС по електронен път. Претенциите вече се заявяват в центровете за регистрация на щети в София с адреси ул. „Жолио Кюри“ № 20, бул. „Сливница“ № 425 и ул. „Бяло поле“ № 8Д или в ликвидационните центрове в страната – Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Перник, Благоевград, Казанлък, Плевен, Хасково, Габрово и Ловеч.

При регистриране на щета на МПС е необходимо да се представят попълнен формуляр „Уведомление за щета“, който може да бъде изтеглен сайта на дружеството www.armeec.bg, в секцията „Помощ при щета“, документ за собственост и действащата по време на събитието застрахователна полица.

Клиентите на дружеството могат да получат информация и съдействие от денонощният контактен център на телефон 0700 1 39 390700 1 39 39, да пишат на електронната поща office@armeec.bg, както и да ползват онлайн услугите за проверка състояние на щета в корпоративния сайт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Камен преди 9 години
Нормално, все пак има много пострадали коли.По чудното е, че много от софийските коли са със застраховка.

Спонсорирани публикации