Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза

Тя е от Средец и е от ромски произход
Обновена: 2 яну 2015 12:58 | 2 яну 2015 12:54, Елка Василева
243
Майката на първото за годината бебе в Бургас го заряза
Снимка: архив, Булфото

Майката на първото за тази година бебе в Бургас избяга от болницата. Здравното заведение ще поеме административните грижи за детето, съобщиха от родилно отделение.

От МБАЛ Бургас съобщиха, че първото за тази година новородено е Иванка. То е проплакало на 1 януари в 4,45 сутринта. Бебето тежи 2,750 килограма.

Майката се казва Катя и е избягала от болницата няколко часа след раждането.

Тя е от Средец и е от ромски произход.

Лекарите се надяват, че майката ще размисли и ще се върне за рожбата си.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още по темата: Бургасбебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
34
 
3
 
! Отговори
Roman преди 9 години
българите се ибете един друг, ибете си жените и те да ви раждат ба
61
2
 
49
 
! Отговори
BG преди 9 години
Ха на бас че ония от БХК ще изкарат българите виновни ! - щото майката видите ли била неграмотна, не ходила на училище, нямала работа, не знаела какво е презерватив и противозачатъчни... и кой ще бъде виновен за това ... българите !!! Щото българите са расисти, ксенофоби, мразели и изолирали ромите..... Бога ми, убеден съм че точно това ще заприказват след някой друг ден - и хайде пак България очернена и българите сочени като варвари и ксенофоби !
60
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още двайсетина годинки й давам на нашата клета държава. Спасявайте се кой как може. Най вероятно тук Великите сили ще основат първата в света Ромска държава, както едно време направиха на израелците държава. Преди това ще ни разпарчетосат - Турция ще си вземе Родопите, сърбите - Западните покрайнини, Румъния - Добруджа, Гърция и Македония и те ще намажат... А ромите ще ги съберат в Северозапада. Всичко върви по план... Като нямаме политици с топки.
59
31
 
4
 
! Отговори
Тодор Дживков преди 9 години
В България няма роми, турци, помаци и т.н. Всеки роден в България е чистокръвен българин. Добре да ние е дошло първото българско бебче за 2015 г. и да ни е живо и здраво.
58
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
25 години "управляващите" създават условия чрез така наречените "помощи" за безконтролно размножаване на въпросните .............Докога ще сме във състояние да ги носим на гърба си????????
57
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
първото бебче за новата година винаги трябва да е от български произход.какво ми ги класирате тия *** като наша нация.
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
E nali uj za pari gi rajdali, za biznes, pak to qvno samo ot prostotiq
55
0
 
36
 
! Отговори
BG преди 9 години
Доколкото си спомням навремето Индира Ганди беше предложила насилствена кастрация при такива случей в Индия че да излезе на глава с тия проблеми. То май и за това я и претрепаха. Ама наистина трябва да се вземат някакви крути мерки, иначе тия от БХК да си вземат по няколко ромчета у тях и да си ги отлеждат с радост :))))
54
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бъдещите Българи така ли ще я карат?Новите българи
53
0
 
29
 
! Отговори
мери преди 9 години
Вчера,като прочетох,се зарадвах много,че е момичеи според поверието годината ще е плодовита и спокоина.Но днес-направо озлобях.Съгласна съм с 52-спомням си на село,котката ни като като родеше в съседската плевня,след ден два,ги захапваше за вратлето,прескача оградата и едно по едно у нас.Ако са 2-3 добре,ама 5-6котета цял ден ги влачи.А ние децата пищим и плачем,че щяла да ги удуши.Баба ни се смееше и казваше:коя маика ще си удуши детето?Сега ако беше жива щеше да плаче с кървави сълзи.О,време!
52
5
 
1
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
Чи от де да знам къде те боли и къде те сърби.То там дето те сърби мога да ти го начеша и 1 месец де ти изкарам болнични и це ходиш като понгвин хахахаххаха шматарок
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 63Както казах" в момента" имах предвид, че в тия времена когато е шеф с толкова много работници, той си кара буса.***, когато не гледаш повърхностно на всичко написано, а вникнеш в написаното може и да не ме питаш друг път този *** въпрос.
50
2
 
2
 
! Отговори
Гошу дето та... лошу преди 9 години
До АнонименАй ся последно, ся с буса ли разнася из цяла България или надига чашката у Банско...Поне като пишеш помни какво си писал...***
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 60Мецо, какво да му помагам на моя шеф? Да му помагам да надига чашата си с уиски на Банско в момента?
48
4
 
3
 
! Отговори
baba Meca преди 9 години
До Анонимен"шефът ми че и в момента разнася стока по цяла България с един бус"Той бачка а вие бичете всички коментари в нета и w фейса!Не ви ли е малко неудобно,помогнете му на човека!
47
0
 
34
 
! Отговори
Щъркел преди 9 години
Час по-скоро трябва да се гласува закон за криминализиране на родителската безотговорност.Родител който не полага грижи в затвора и да отработва там издръжката на детето.Да видим тогава по колко ще правят братята.Да се спрат и паричните помощи за всички.Нека да има данъчни облекчения и безплатно образование и помагала за децата от началните класове.
46
0
 
35
 
! Отговори
желязна коупция преди 9 години
Познавам един 39 годишен ром с 8 законни деца и 6 незаконни. Днес говори че има 27 внучета, и 11 правнуци тези които знае. Никой от неговия род никога не е работил. Той обикаля с каруцата, децата му крадяха от къщите а той след тях прибираше краденото На ден са обирали по 4-5 къщи. Разправя че по селата най лесно ставало обириИмал 4 внчки без мъже с по 5-6 деца. Дали му апартамент още през комунистическо защото носил 3 агнета на отговорничката по настаняване от съвета. Корупцията не е от днес
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 56 Само дето във фирмата ни всички почиваме от 24 декември до 5-ти януари. ***!
44
1
 
5
 
! Отговори
baba Meca преди 9 години
до 55 Аз ако съм на шефа ти досега да съм те изгонилаз ще ръзнасям с бус из цяла българия а нашия ши бичи коментари у сайта! Айде отивай да помагаш на шефа скатавке
43
1
 
27
 
! Отговори
BG преди 9 години
Нали според БХК тия бяха "хора" :)))) Според Андрей Райчев - "етнос със самочувствие" :)))) Прав е 52, дори най - мърлявата улична котка се грижи за малките си !Значи, от болницата и съответно домовете за изоставени деца да пратят сметката по грижите и образованието на детето на БХК! Не после непрекъснато да плюят България че била "бедна държава"