Джигитите с 250 км/ч: Скоро ще забравят за нас!

Бащата на "героя" от клипа бил полицай и им пазил гърба
Обновена: 22 апр 2015 10:04 | 22 апр 2015 09:45,
133
Джигитите с 250 км/ч: Скоро ще забравят за нас!
Снимка: Facebook

Преди два дни ви показахме видео по сигнал на наш читател, в което "баш" шофьори карат безнаказано с бясна скорост от София за Пловдив.

След като се оказа, че всъщност водачът няма как да бъде глобен за превишена скорост, тъй като не може да се докаже автентичността на скоростта, която е записана в клипа, джигитите се успокоиха, че тях закон не ги лови и безцеремонно започнаха да се хвалят с постъпката си.

Нашият читател Иван Пеликански обаче, отново ги е изловил и е дочул как "героите" от видеото дори парадират с постъпката си, обяснявайки, че бащата на единия - Даниел Мечката, е полицай и им пази гърба.

Бащата ги посъветвал да си изтрият Facebook профилите за кратко, защото медиите и полицията скоро щели да забравят за случая.

Още по темата

Разговорът се случил във фитнес клуб в столичния квартал "Люлин" 3.

"Нека да покажем на Даниел, който е 22 годишен и си мисли, че може да прави каквото си иска и да няма последствия за него, само защото баща му е полицай, че не е така!", завършва сигнала си до нас Иван Пеликански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
38
 
! Отговори
Чикън преди 9 години
До TulskiДа "натопиш" значи да обвиниш някой невинен.В този случай човекът е за медал, а тия плачат за малко "налят" морал.Когато *** не спазват законите, нека и наказателите им да не спазват законите!
64
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
в бг е така работата, законът е врата в полето и балъците само се редят на опашка пред нея, а по-усетените заобикалят и забравят, а пък мишоците да си църкат колкото искатписнало ми е от възмутени коментиращи в интернет, пълни мишки сте!
63
1
 
8
 
! Отговори
. преди 9 години
Kogato sednete da premqtate v uma si zashto BG stigna dunoto si spomnete chastni i malki sluchai kato tozi
62
20
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
На мене вуйчо ми е владика, затова паркирам на инвалидни места. Айде сега псувайте през мустаците увиснали. Вчера карах с 380 по булевард България.
61
23
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Не си представям как нормален човек може да се казва Иван Пеликански. Баба му и дедо му пеликани ли са били? Или е подхвърлено дете, отгледано от пеликани в езерото Сребърна? Не усещате ли, че некой ви будалка и с един фалшив клип в ютюб ви настройват срещу държавата?
60
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Утре като се отрепе, баща му ще реве, че няма контрол. Дано поне няма други жертви - невинни за разлика от него.
59
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За този тунингован таралясник баща му 2 мес. е киснел в храстите. Господ да им даде заслуженото.
58
3
 
18
 
! Отговори
дсдс преди 9 години
При Господ няма връзки.Отиваш пред него.Ако не си вярвал в Исус и не съ вършил глупости-отиваш в рая а за такива като тези-в ада.Това е
57
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На другия бащата сигурно е поп, дето ще ги опява, а пък чичо му е гробар дето ще ги погребва. То и за Свети Петър трябва с връзки да те уредят - туй връзки с полицай, поп и гробар са си важни при 250км/ч по магистрала в България.
56
1
 
7
 
! Отговори
Х преди 9 години
До Наблюдение Много си прав,това се отнася не само за КАТ.И данъчни и разни здравни, еко -инспекции,строителни и всичко което е на държавна заплата не си върши работата.
55
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ореваха, че паркирали неправилно и вдигнаха 10 пъти глобата, пък ако караш с 250, трябвало скоростомера да е лицензиран, па тестван, па не можело само с видео и не знам си какво. Е, нормално, като паркираш, не убиваш никого, а нали се знае, че имат план за изпълняване. Трябва да паднем на 2 млн до няколко години.Пък и друго си е да се скриеш в храстите и да се заяждаш за фарче, за мигач и да изкараш лесни пари. Па оня върви го гони с 250 за 20лв - не си струва, като можеш да се чешеш с палка
54
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕКА СИ КАРА С 300 АКО ИСКА САМО ДАНО НЕ УБИЕ НЯКОИ НЕВИННИ. А В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ БАЩА МУ ЩЕ МУ СТЪРЖЕ ОСТАТЪЦИТЕ ОТ НЯКОЯ МАНТИНЕЛА СТЪЛБ ИЛИ АСВАЛТ.
53
0
 
20
 
! Отговори
Чикън преди 9 години
до всички подпалвачи на коли:Запалете го тва бмв, че ми писна да чета за безмозъчни мутренца
52
0
 
14
 
! Отговори
Наблюдение преди 9 години
Както всички държавни служби, така и катаджиите не си вършат работата! А е толкова лесно! Поставят мобилни камери по магистралата в немаркирани автомобили и ги засичат тия "състезатели"! После по сегашния закон, 300 лева глоба за превишаване с над 50 км/ч, 3 месеца без книжка, 16 контролни точки от талона, и после ако иска пак да хвърчи по магистралата! При второ нарушение остава без книжка и въпроса е решен! Ама това при положение, че КАТ си вършат работата!
51
0
 
23
 
! Отговори
до 63 преди 9 години
Ти ходил/а ли си в турция. Отдавна са по-европейска страна от нас. Може да е диктатура, но пак имат къде по-ефективна съдебна система.Дори известни личности не са пощадени от затвора и то не говоря за политически затворници. Заплатите им са 3-4 пъти по-високи. Може би само в Диарбекир е по-зле от тук (все още).
50
1
 
21
 
! Отговори
Даниел преди 9 години
Абе ДНЕС БГ толкова ли сте умни, че написахте името на човека, който е пуснал жалбата...
49
1
 
17
 
! Отговори
pepe преди 9 години
Ако това се беше случило в развития Свят, щехя да го разкатаят него и таткото. Примери бол, като оня в Българин в Испания.Просто сме трагедия от всякъде. Държавните институции са с две ръце в г*за и не им дреме. Сигурен съм, че дори по българското законодателство има начин да се санкционира тази невероятна тъпота да караш с 250. Всеки ден съм на пътя и от ден на ден става все по-зле. Трябват камери през 100м и яко глоби и санкции, иначе ще се самозатрием в колите си.
48
0
 
17
 
! Отговори
:) преди 9 години
В Мутрафония всичко е позволено. Браво, братя българи, ударихме дъното и в момента копаем надолу ! Още 2-3 години и дори Турция ще стане по-европейска страна от България. БРАВО !
47
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи ако баща ти е полицай, няма проблем да пометеш 10-20 на някоя спирка. Ако пък си кмет, се смята за достойно да си построиш къща 1 млн и най-нагло да показваш среден пръст на хората, от които си крал и на които си обещавал да работиш за техните интереси като граждани. Държавните институции отдавна са абдикирали и си мародерстват заедно с бандитите. И питам до кога така? Хубаво си чешем езиците и се възмущаваме, но това 25 г. вече очевидно не дава резултат.На такива *** само ***
46
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 60Предложението ти щеше да е добро ако не се блъскаха по спирки и невинни граждани.