Джигитите с 250 км/ч: Скоро ще забравят за нас!

Бащата на "героя" от клипа бил полицай и им пазил гърба
Обновена: 22 апр 2015 10:04 | 22 апр 2015 09:45,
133
Джигитите с 250 км/ч: Скоро ще забравят за нас!
Снимка: Facebook

Преди два дни ви показахме видео по сигнал на наш читател, в което "баш" шофьори карат безнаказано с бясна скорост от София за Пловдив.

След като се оказа, че всъщност водачът няма как да бъде глобен за превишена скорост, тъй като не може да се докаже автентичността на скоростта, която е записана в клипа, джигитите се успокоиха, че тях закон не ги лови и безцеремонно започнаха да се хвалят с постъпката си.

Нашият читател Иван Пеликански обаче, отново ги е изловил и е дочул как "героите" от видеото дори парадират с постъпката си, обяснявайки, че бащата на единия - Даниел Мечката, е полицай и им пази гърба.

Бащата ги посъветвал да си изтрият Facebook профилите за кратко, защото медиите и полицията скоро щели да забравят за случая.

Още по темата

Разговорът се случил във фитнес клуб в столичния квартал "Люлин" 3.

"Нека да покажем на Даниел, който е 22 годишен и си мисли, че може да прави каквото си иска и да няма последствия за него, само защото баща му е полицай, че не е така!", завършва сигнала си до нас Иван Пеликански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
14
 
! Отговори
бeammer преди 9 години
че от къде 22 годишен има възможности и пари да си позволи такова скъпо БМВ
24
0
 
24
 
! Отговори
киликанзер преди 9 години
Хубаво не може да се докаже, ама дейността на таткото може да се докаже, а също така може да се докаже че не може да се докаже произхода на парите за колата. И тогава возилото конфискувано, а татето *** изхвърлен.
23
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това пък отново доказва,че няма престъпление без участието на кияк на държавна хранилка.
22
1
 
26
 
! Отговори
-- преди 9 години
do 2Какъв имидж на КАТ? Отдавна са го изгубили особено след случая със малката перука на Цариградско, когато лично шефа на КАТ излезе и каза, че имало инцидент със "приличащ" на малката перука човек, но не е бил той ... и после се оказа, че точно той е участвал ... е как да вярваш на КАТ?
21
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не рядбирате ли, всичко зависи от културата е манталитета на един народ. При гнусния комунизъм имаше една милиция която не си поплюваше. Над 20 000 лева откраднати и смъртна присъда. Тошара не се шегуваше. Образование, учители, училище, лекари, университет си беше престиж и респект. Дойде демокрацията, забогатяването започна за сметка на натрупаното, разграби се и започна трупането на милиони. Примиери, президенти, министри узакониха безнаказаността и офшорки. Младите не вярват на нищо.
20
1
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Е, като няма правосъдие се очертават доста донори.
19
1
 
33
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Лошо няма да карат и с 300, ама да идат в Германия или на някое платено-обособено за това място, където няма да са заплаха за други хора (т.е. дали *** ще стане на катма си е негов проблем, големи хора са, имат право на избор), лошото е ако убият някой човек или каквото и да е животинче дори ...
18
2
 
24
 
! Отговори
Ст преди 9 години
То си енаправо издевателство за колите, да караш с такава скорост в онези траншеи между Пловдив и София! Българинът обаче е богат човек! може да си плаща ремонтите! Повече не ми се слуша как някой ровил по казаните и не можели да си плащат тока!!!
17
1
 
37
 
! Отговори
ogalb преди 9 години
Ако продължават да карат така рано или по-късно наистина всички ще забравят за тях.
16
1
 
32
 
! Отговори
Джигитаец преди 9 години
За едно са прави - не може да бъде докажено, че видеото е автентично, а и едва ли ще издържи като доказателство в съда.Обаче има нещо друго много по-фрапиращо - бащата на единия е полицай и им пазил гърба! Кажете ми как държавата очаква да се спазват законите, когато тези, които би трябвало да съблюдават за тяхното прилагане, се подиграват с тях?!В нормална държава този баща ще бъде веднага дисциплинарно уволнен за уронване на престижа!Въпросът е дали България е нормална (риторичен разбира се)
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ени *** се фалят, че моат си праат квот си искат, щот бащите им били най-бикновени полицаи - стожери на законносттаДруи *** им завиждат и им праат куркапани за отмъщение.На тва му се вика баш селтащина
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя а кое син на полицаи с какви пари на 22 години е купил нова кола на снимката с 280 километра километраж
13
1
 
31
 
! Отговори
Хирурга преди 9 години
Тия пикльовци и за донори не стават !
12
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за държави от третия свят като българия и за население от петия свят като българското, трябва да монтират чипове на колите, ограничаващи скоростта до 130км/ч. спасение няма! много е героично да се размажеш с колата, а още по-гот е да си снимаш размазването в тубата. ***!
11
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, докато не ни напомните за себе си, с новината "младежи се пребиха с кола карали с превишена скорост"! Така, че споко, рано или късно пак ще пишат за вас в новините!
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Англия има6е подобен случаи,водач кара6е със 150 км без ръцете дае сложил на волана.Но веднага бе6е разпознат по рацете и бе6е арестуван.И ли6ен до живот.И 2 години затвор.В ареста сие признал всичко.
9
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
то и ония с мотора в люлин бил полицай, ама бил
8
0
 
35
 
! Отговори
tuzarya преди 9 години
Няма ли в МВР вътрешен отдел?! Бащата на тези джигити няма ли началници, които да се сизират?! Неможе ли да се извърши вътрешна проверка и да му се потърси административна отговорност, а защо не и от военна прокуратура?!
7
0
 
48
 
! Отговори
slavi mihaylov преди 9 години
Полицая, не им помагаш изобщо. Защото 'профилите' в гробищните паркове не се трият...
6
0
 
63
 
! Отговори
Мони преди 9 години
Цялата ни държава е прогнила. Самозабравили се синчета, корумпирани копои, овластени хищници и шепа възмутени за кратко граждани.