Акушерката удряла бебето, защото плачело и я дразнело

Майката на новороденото е в шок, разследването продължава
Обновена: 24 апр 2015 12:45 | 24 апр 2015 12:30, Веселина Йорданова
183
Акушерката удряла бебето, защото плачело и я дразнело
Снимка: Нова тв

Акушерката Емилия Ковачева е удряла 7-дневното бебе, защото то е плачело повече от другите деца в стаята. Това е обяснила при разпитите в полицията 40-годишната жена, съобщи БНР.

Според близки до разследването акушерката е удряла детето с юмрук и шише, докато е преминавала покрай него. Единствените обяснения, които до момента е дала, са, че битото бебе е плакало много и това я е изнервило.

На записите от камерите се вижда, че жената минава покрай кошчето и удря детето с юмрук.

Минута по-късно тя започва да повива съседното новородено. Действията й са се повторили на няколко пъти във въпросната нощ, обясняват криминалисти.

Още по темата

Акушерката се е държала нормално с останалите бебета и е проявявала агресия единствено към това дете.

В стаята, в която е било битото дете, е имало общо 4 или 5 бебета, според източници от СДВР, гледали записите от камерите в помещението.

Ще се изяснява и какво се е случило от момента на побоя до вечерта, когато новороденото е откарано в болница "Токуда" с мозъчен отток, мозъчен кръвоизлив и черепно-мозъчна травма.

Близки до разследването твърдят, че решението за преместване на детето е на млада лекарка от болница "София Мед", която е видяла тежкото състояние на новороденото.

От полицията първо са разговаряли с майката на бебето, която е изпаднала в шок от случилото се.

Първоначално се е смятало, че проблемите на детето са вследствие на раждането. Едва ден по-късно става ясно, че състоянието му е резултат от побой.

За момента състоянието на новороденото дете е стабилно и няма опасност за живота му.

Чуйте какво още казаха от болница Токуда за състоянието на малката Никол във видеото:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
21
 
! Отговори
=== преди 9 години
А на мен друго ми хрумна? АБЕ какви са тези камери в болницата при положение, че се твърди, че жената е минавала покрай бебето МНОГОКРАТНО и го е удряла? Нямат ли охрана, която да следи какво става там или ОХРАНАТА Спи? За какво са им теи камери? За да установят кой е убил бебе?!! След като го е убил?
54
12
 
5
 
! Отговори
MBMD преди 9 години
Статия-проверка и коментари- индикатори за за степента на зомбиране на народонаселението в настоящия етап и дали сме вече готови да преминем в следващия , по-висш етап- абсолютната дебилизация !Къде са доказателствата на "фактите", изнесени в статията ?!
53
4
 
23
 
! Отговори
Глоби огромни преди 9 години
Та: - за болницата съдебен иск и обезщетение в огромен размер (щом не могат да си контролират персонала..);- персонално към жената съд, ако трябва доживотен и плащане на огромни обезщетения към майката на детето; - и да се съди и министерството че още не е реагирало .! Отново огромни глоби на преки ръководители до министър!!!
52
10
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
70, акушерката е вдовица от 14 години и се грижи съвсем сама за двете си дъщери. Едната е студентка.
51
4
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
65, не. Ям нормална храна. Същото, каквото ядеш и пиеш ти.Да допълня. На огромно количество хора им "личи", че не правят секс, защото неудоволетвореността им, тоест силноконцентрираната енергия в долните чакри се е закотвила там и те не могат и не умеят да я насочат към по-горните чакри така, че да я извадят от себе си и тя да протича нагоре.Това, което достига до главите им е слаба енергия, която води до умопомрачение негативно.Затва търсят да олабят по-лесно-със секс -долни чакри, ниско.
50
1
 
5
 
! Отговори
15 преди 9 години
До 28. Вярно е, че в цивилизованите държави никога показват подобни кадри (както и в нецивилизованите, от рода на БГ). Само че, в цивилизованите държави се казва нещо от рода "... e обвинена в опит за убийство ...", при това след официално изявление на прокоратурата. А тук НТ и подобни решават предварително нещата. Била "... направила пълни самопризнания ...".След това: "... възползвала се от правото си да мълчи..."
49
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прав е FRАко съпругът и си има любовница, а тази жена работи ден и нощ за да поддържа семейство и това е крайният резултат, жалко не трябваше да си го изкара на това ангелче. Между другото повечето семейства в България така се разпадат, единият от семейството се трепе да работи до психясване, докато другият/жената или мъжът/ тариката си угажда на страстите някъде другаде и ей ви резултата
48
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВелекаНали се сещаш, че на никой не му дреме ти какво мислиш по въпроса. Явно цялата й самоковска рода на тая откачалка се е изсипала тук да я защити.
47
3
 
14
 
! Отговори
сравнение преди 9 години
И пилотът на немският самолет е имал психически отклонения но никой не го е отстранил от работа.Нощта в която е гръмнал реакторът в Чернобил началник на смяната е бил възрастен инженер и той е взел погрешно решение което е било изпълнено и така се е стигнало до взрива.Имало е няколко млади и несъгласни с него инженери,но той не ги е послушал.Би трябвало обществото да не е толкова либерално към хората с психични отклонения.Защото заради постъпките на един страдат хиляди!
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 52Aбсолютно невярно колкото и да спамиш с главни букви. Продължителността на агресията не е никакъв аргумент за нищо. Всичко зависи от как и къде са нанесени ударите. А за душенето ако тази ненормалница го е направила за кратко и на много интервали би следвало бебето да оцелее, но с увреждания. А доколкото за "всичко живо е ревало"... ами в отделението като е била само тая психопатка с ревящи бебета кой очакваш да идва на помощ? Някой от другите новородени може би?
45
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
цялата история е турбо скалъпена. не вярвам на нито една дума.
44
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако луд човек те убие не носи отговорност,но ако аз защитавайки се от луд човек го убия ще ме вкарат до живот в пандиза.Даже ще ме изкарат *** и какъв ли не. народа,баси системата.
43
2
 
6
 
! Отговори
=== преди 9 години
51, като живи организми сме съставени от светлина и енергия. Тя тече по собствени закони. Ако успееш по някакъв начин да я контролираш и да я регулираш по каналите, по които тече, дали правиш секс или не няма значение. Осъзнатостта ти да владееш себе си и това, от което си съставен няма нищо общо със секса. Неосъзнатостта води до концентриране и задържане на енергия в ниските чакри, а една от тях е пряко свързана със секса и ако не правят секс, много хора, не знаят как да я ...преработят.
42
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе вие нормални ли сте да го вярвате това..........Първо ,бебетата реват на поразия и никой не им обръща внимание,масово ги остават наакани, по време на къпане и повиване не е истина как ги въртят между ръцете си, и най-важното акушерка ,няма какво да прави в неонатално отделение ,нейното място е в родилно отделение.При бебетата има педиатри.Тази майка не е ли видяла детето си веднага след раждането или 6-12 часа след това.Ако него е видяла ,то нещо
41
0
 
16
 
! Отговори
до 43 преди 9 години
Няма значение каква е-щом като камерите са я записали,че гое удряла с юмрук и стъклено шише значи е виновна.
40
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Алооо,бащата,дядото на бебето...спите ли.Идете и и нацепете кофата на тази лудата.Сега ще я изкарат бушон,ще я настанят в лудницата и след месеци ще е на вънка.А детето ще страда цял живот а с него и неговите близки.
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моля държавата да се вземе в ръце!!!!Всички психично болни в лудниците, които са празни и ги закрива. Не може така да продължават нещата.КАДЕ СА ИНСТИТУЦИИТЕ????- лЮБОВ Е ОТГОВОРА ВСЕКИ ВТОРИ ИСКА ЛЮБОВНИК И НЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО Е ДОШЪЛ НА РАБОТА
38
9
 
7
 
! Отговори
=== преди 9 години
Защото хвърлянето на камънаци е най-лесното, ама да влезеш в главата на примерната, отличен като професионалист акушер и жена и майка и отговорна...жена..е трудно. И ти трябват няколко минути, за да превъртиш. Няколко минути само, в които са концентрирани цялото напрежение, цялата мъка, цялата самота и цялата безобич и дори да не успееш да схванеш с твоя, майчински мозък, какво всъщност извършваш и че това нещо в ръцете ти диша... то е като загуба на здрав разум. ... На кой му пука? Стреляйте.
37
10
 
10
 
! Отговори
FR преди 9 години
До ===Също и липсата на редовен полов живот води до психически и физически увреждания. Това е тема табу за нашия народ и оттам ни идват много проблеми на главите. Тялото ни е машина, която се регулира и работи при нормални нива на съответните хормони. Много от тях се поддържат и балансират с извършване на полови актове, което е основната функция на живия организъм. Огледайте се около себе си и ще познаете хората, които отдавна не са имали полов контакт.
36
0
 
13
 
! Отговори
=== преди 9 години
Това е един идеален случай за размисъл. За ценностите, за психарите, за парите, за сигурността в уж...частното, за обичащата майка на 40 години, която е загубила съпруга си на 26 и е отглеждала сама двете си дъщери. За родителите на бебето, за това колко струват ...едни пари...да дадеш да родиш на...сигурно място... Никой, никога и никъде не е застрахован от законите на Вселената и за всяко нещо си има причина. За всяко нещо.