Заради катастрофите – доматен обстрел на парламента

Босия протестира срещу бездействието на управляващите
26 май 2015 12:20,
32
Заради катастрофите – доматен обстрел на парламента
Снимка: Dnes.bg

Николай Колев - Босия заплаши, че ще обстрелва парламента с домати в петък заради войната по пътищата и бездействието на управляващите.

Дисидентът и чест участник в различни протести опъна сергия пред сградата на Народното събрание и така даде изява на недоволството си.

Босия протестира с плакати, на които иска оставката на транспортния министър Ивайло Московски и на премиера Бойко Борисов.  

"Ако не бъдат изпълнени исканията, в петък сутрин ще летят запъртъци и скапани домати по депутатите", предупреждава Босия.  

Той започна протеста си преди началото на извънредното заседание на парламента, което днес е посветено изцяло на парламентарен контрол. 

Преди време премиерът Бойко Борисов призова обществото да даде масов отпор на джигитите и обяви нулева търпимост към нарушителите на пътя. тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
3
 
! Отговори
Домат преди 8 години
За тези, които не знаят кой е Николай Колев-Босия, може да попрочетете блога му. Това е интелигентен човек, който единствен в тая държава прави адекватен протест. Напишете bosia точка blog точка bg и прочете негови статии преди да хулите. Човека не е комунист, напротив... Трябва всички да идем да хвърлим по един домат.
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво
18
1
 
1
 
! Отговори
Тъпаци, преди 8 години
като протестирате, вие изобщо знаете ли какво искате?!
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В неделя от 12 ч. пред президентството ще се проведе поредния протест срещу НАТО базите у нас-------------Какви са тези НАТО бази у нас.За 4-те бази на САЩ ли говорите?
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НАТОАз съм ЗА базите на НАТО у нас и ви с*ра на протеста!--------------Ти даже не знаеш какво искаш хахасмешникЗа какви бази на НАТО говориш ти?
15
3
 
2
 
! Отговори
НАТО преди 8 години
Аз съм ЗА базите на НАТО у нас и ви с*ра на протеста!
14
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този съм го виждал много пъти зад университета с една бяла лада 04-комби, пълна с какви ли не ***, събирайки ги от кофите, а не като продавач на домати/познат като клошар/, сега му платили! Айде поне като лъжете да мислите, пфуууууууу
13
3
 
12
 
! Отговори
До 15 преди 8 години
най-вероятно катаджиите да са му платили, че както ги оставиха без рушвети, свикнали на един друг аршин сега им е много тежко, горките...аз лично познавам един такъв дето не плаща кабелна, интернет, студена вода, басейн за плуване, дюнери...
12
8
 
10
 
! Отговори
морски преди 8 години
В неделя от 12 ч. пред президентството ще се проведе поредния протест срещу НАТО базите у нас и НАТО агресията по света.
11
9
 
21
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Човека е недоволен и изразява недоволството си ,на повечето българи не ни стиска да протестираме за каквото и да било,затова господина заслужава уважение
10
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз тоя не съм го виждал като активен шофьор пък за ТОВА ще протестира...хахахаххахаха...КОЙ му плати?!
9
6
 
15
 
! Отговори
Бацко преди 8 години
И този се бори за внимание и някой лев....
8
18
 
14
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 8 години
Босия пак огладня и от Позитано 20 му дадоха някой лв. Вижте му физиономията и си правете изводи . Просто в момента се активират последните *** от ДС .
7
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този човек ми прави впечатление, че протестира само когато ГЕРБ е на власт. Също ми прави впечатление, че когато ГЕРБ е на власт започват реални мерки в КАТ, а когато не са на власт по пътищата настава анархия. И не съм поддръжник на ГЕРБ. Не ги харесвам, но такива са фактите.
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
московски е корумпиран , сложи още по корумпирания цветелин цветанов на даи за да създава организирани престъпни групи по отделите , скоро ще има предаване по бтв с кадри за това в Монтана отново, с ръководителя на организирана група лъчезар кръстев иванов , пенсиониран полицай , лихвар , който върши това
5
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали тиквата ви накара да светите като гламави деня и нощя, какво ревете сега. Светлината спасява животи,а *** вземат бонуси.Оправия ще има когато се разтури седемдесет хилядната банда шуробадженакорушветчийски, нискоинтелигентни, младопенсиониращи се корумпирани некадърници.
4
4
 
46
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
За оставката съм съгласен. Този човек - Бойко Борисов води държавата ни към затриване, а народът ни към изчезване.За останалото - ние сами сме си виновни.Всеки като седне зад волана и става джигит.Не са дошли гърците да ни правят катастрофите. Не ни ги правят и извънземните.Сами си ги правим, защото сме *** и агресивен към себе си народ. Към чуждите обаче сме прекалено търпими и кротки. Факт !
3
7
 
33
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Какво искате да направят толкова за културата на шофиране? До всеки шофьор да прикрепят полицай ли?Той Бойко ви го каза преди време, но вие се обидихте. Спомняте ли си онова за лошия материал? Припомнете си го!Само с искане не става. Трябват и усилия!Българина все чака някой да дойде да му очисти около блока и да му оправи градинката отпред. Добре, че все се намира някоя бабичка от входа да сложи тук-там някое цвете, за да прошари сивия пейзаж.
2
21
 
18
 
! Отговори
Дракона преди 8 години
Аз съм Митю Голия и ако Босия не се изкъпе до петък ще атакувам с голия
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уникална статия... и кви са все пак исканията?