"Селска" драма в мол: Ще ви наритам, ще ви счупя телефона...

Рускиня изтърпя тирада на собственичка на бутик
Обновена: 1 юли 2015 15:11 | 1 юли 2015 15:07, Александър Попов
394
"Селска" драма в мол: Ще ви наритам, ще ви счупя телефона...
Снимка: YouTube

Пореден грозен случай по оста магазин-клиент се разигра в бургаски мол.

Руска туристка влязла в бутик "Ira Maxima" и си закупила панталони за 210 лв. На следващия ден, след като установила, че размерът е неподходящ, жената, дъщеря й и внучето хванали такси от Созопол до Бургас, за да върнат покупката с надеждата, че им бъдат върнати парите.

Продавачката отказала и извикала на "помощ" собственичката на бутика.

И последвал екшънът, в който доброто възпитание изцяло отсъства.

Собственичката, вече на висок тон, започва да бута рускинята. "Излизай веднага от магазина, взимай си дрехите", подвиква "бизнес дамата".

В същото време рускинята записвала на телефона цялата ситуация, което още повече изнервило обстановката. "Ще ти счупя телефона. Махай се, че ще те наритам", реди ядосаната управителка. И дори не се притеснява, че може да бъде извикана полиция.

На въпроса на клиентката дали у нас важат законите, започва обяснителният режим.

"Ако всички като вас решат да си върнат дрехите какво става, аз имам малък бутик. Не мога да се разправям с такива като вас. Затова и няма да ти върна парите. Ще се научите, че в бутик не се взима и не се връща. Няма закон, който може да ме задължи", убедена е магазинерката.

След което рускините с бебето са изтласкани от магазина със заплахата, че ще извикат охраната на мола.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


394
Още по темата: молбутик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ни е трябват.
225
5
 
15
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Бат' Бойко,хайде сега ги призови да дойдат на нашето Черноморие. :-)
224
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей затова съм фен на някои вериги магазини, които няма да ги назовавам, за да не ме обвините в реклама. Купуваш нещо - ***, панталони, риза, няма значение. След два-три дни ги носиш обратно. Никой не пита "защо". Взимат си хората стоката, давата ти обратно парите, не те гледат накриво и всичко е наред.
223
4
 
43
 
! Отговори
бг франсе преди 8 години
Манталитета Български няма да се промени.....никога ...затова и БГ отива на майната си ....не е заради политиците , заради хората и тяхното мислене е...тук във Франция случайно на касата счупих един ден буркан с кисели краставички в Лидъл. Не само не го платих но ми донесоха друг и ми се извиниха ... просто ние сме много далеч от кълтурата в Европа господа...мноооого далеко смеее
222
3
 
17
 
! Отговори
FBI преди 8 години
Арабаконашките БАНДИТЕ след 100 години , няма промяна в Манталитета
221
6
 
23
 
! Отговори
преди 8 години
Аз искам да кажа само че от 10г.не сам ходил в бг. на море в турция на летиштето сам виждал руснаци буквално изкупуват freeshop На безбожни цени. В бг идват вай бедните туристи но не повтарят !!!! В бг сме толкова далече от туризам. В турция такситата и старите хора знаят. Немски англ.. рускии наистина там ти си цар!!!!
220
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тая *** явно има малък "бучик", а мъжът й - още по-малък "бутилк".
219
9
 
5
 
! Отговори
тв на истината преди 8 години
Трябваше да се обърне към щаба на ПП Атака...Даже щеше да накарат продавачката да се извини...
218
3
 
44
 
! Отговори
Българин от Германия преди 8 години
ТУК всеки имма право в 14 дневен срок да върне дрехите и си получава парите след представянето на фактурата. Тази бургазлийка, за жалост моя съгражданичка, няма ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ, много жалко.
217
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
продавачката е ***
216
20
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди всичко клипът е едитнат - не се вижда в какво състояние е стоката която иска да върне рускинята. Вижда се предимно това което рускинята иска да се види от ситуацията, а не цялата ситуация. Второ продавачката е в такава степен ядосана едва ли само поради желанието на рускинята да върне панталон.. има и нещо друго което е спестено в клипчето. Самата идея, че клипът е скрепен от избрани моменти, а не е в цял вид ми говори, че нещо нещата не са така както ги представя рускинята ;)
215
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами Патки.
214
26
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стари руски номера, плащаш с карта, после си искаш парите в брой, дори и при негативно стечение на осбтоятелствата, си спестяваш таксите за трназакция, теглене в брой и преавлутиране, които в случая са към 20 лв :)))
213
20
 
16
 
! Отговори
Иванова преди 8 години
преди да го купи този исторически панталон,не го ли пробва? Или и порасна *** за два дни?Дреха се връща заради скрит дефект,но когато сам си купил дрехата/а не ти е подарък напр./,пробвал си я преди да я купиш-тогава зад желанието да я върнеш заради номера стои друг НОМЕР
212
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 304Рускинята е платила с кредитна карта, снощи в предаването на Милен Цветков нищиха случая, а искала да си взима парите в брой
211
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 302Ами не само в България или Финландия бе :))) ти защо мислиш ще плати с карта, а после ще иска връщането на парите КЕШ ??? а не анулиране на плащането, то и без това за 1 ден няма да мине :) пък и си купила панталон и не го пробвала, айде бе като знам по колко се оглеждат жените преди да си вземат дрешка .... тая пък даже незаеблязала, че не и е подходяшия размер:) и ако не и пасва рамера що е отказала замяна ?такава рекламация по закон НЯМА)айде малко по-сериозно вижадл съм ги
210
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Реакцията на нашенката е отвратителна, срамна и "бугарска". То само тя да е, по цялото ни черноморие цари някаква дива вакханлия, а водещи принципи на алчните, вечно онеправдани и ревящи наши търговци - парвенюта са: ден година храни, кръв повръщам-пари не, кой ти е виновен, че си се ***...ал, аре бегай и пр. байганьовщини. Затова омерзените българи отказват да играят ролята на ходещи касички ходят на почивка в чужбина, където ги посрещат като гости.
209
5
 
31
 
! Отговори
В преди 8 години
Тази озверяла госпожа - търговец е пълен срам за вида си! Не бива да се толерират такива простакеси. Надявам се хората добре да запомнят бутика й и да послушат съвета й - да отиват в ЗАРА.
208
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 298То този клип е доста по орязан :) от него реална представа за спора неможеш да получиш, иначе из руските сайтове можеш да намериш множество съвети за това "как да изкараш почивката без пари" едни от тях са именно в тази насока - влизаш по-престижен магазин, пазаруваш с кредитна карта, след това връщаш стоката, взимаш си парите КЕШ, снимаш връщането, анулираш плащането с кредитната карта :))) Стари руски номера, във Финландия преди 2-3 години изпищяха сумати търговци
207
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 269Ами отиди ти в русия да си говориш с руснаците на български, да видим какъв *** ще изглеждаш!

Спонсорирани публикации