"Селска" драма в мол: Ще ви наритам, ще ви счупя телефона...

Рускиня изтърпя тирада на собственичка на бутик
Обновена: 1 юли 2015 15:11 | 1 юли 2015 15:07, Александър Попов
394
"Селска" драма в мол: Ще ви наритам, ще ви счупя телефона...
Снимка: YouTube

Пореден грозен случай по оста магазин-клиент се разигра в бургаски мол.

Руска туристка влязла в бутик "Ira Maxima" и си закупила панталони за 210 лв. На следващия ден, след като установила, че размерът е неподходящ, жената, дъщеря й и внучето хванали такси от Созопол до Бургас, за да върнат покупката с надеждата, че им бъдат върнати парите.

Продавачката отказала и извикала на "помощ" собственичката на бутика.

И последвал екшънът, в който доброто възпитание изцяло отсъства.

Собственичката, вече на висок тон, започва да бута рускинята. "Излизай веднага от магазина, взимай си дрехите", подвиква "бизнес дамата".

В същото време рускинята записвала на телефона цялата ситуация, което още повече изнервило обстановката. "Ще ти счупя телефона. Махай се, че ще те наритам", реди ядосаната управителка. И дори не се притеснява, че може да бъде извикана полиция.

На въпроса на клиентката дали у нас важат законите, започва обяснителният режим.

"Ако всички като вас решат да си върнат дрехите какво става, аз имам малък бутик. Не мога да се разправям с такива като вас. Затова и няма да ти върна парите. Ще се научите, че в бутик не се взима и не се връща. Няма закон, който може да ме задължи", убедена е магазинерката.

След което рускините с бебето са изтласкани от магазина със заплахата, че ще извикат охраната на мола.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


394
Още по темата: молбутик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 293 - Da vurnesh drehata - da , no pari NE.
205
17
 
9
 
! Отговори
do 293 преди 8 години
Руснаците не харесват Еворпа значи за тях не важат европейски правила. Няма да връща нищо.
204
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 292Предложено и замяна с друг размер, въпреки че според "закона за защита на потребителите" няма такова нещо като рекламация "неподходящ размер", даже и е предложила и замяна с други дрехи, но рускинята е искала на всяка цена връщане на парите КЕШ :) аз иначе съм сигурен че там има и охранителни камери и ще е интересно да видим и безпристастния запис от тях, а не така орязан запис от едната страна в спора
203
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
във всяка еворопейска страна и не само, имаш право да върнеш дрехите до поне 28 дни, ако са с етикет и касова и същото състояние!!! дори аз съм връщал или заменял номер няколко пъти без НИНАКЪВ проблем. В БГ просто е селяния!!!
202
2
 
24
 
! Отговори
без боклуци преди 8 години
Тоя бутьик трябва да го затворят и на пундата да и забранят да отваря магазин!
201
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 283В конкретния случай няма как да върне парите КЕШ, платено е с карта, прави се анулация на плащането, и аз наистина не разбирам, ако проблема е бил в размера защо рускинята е отказала подмяна с друг размер? аз се сещам за една причина, рускинята не ще да тегли пари в брой заради таксите по кредитните карти изадедни в Русия и желнието и от друга страна да се изфука някоя вечер с по-скъпичка дрешка, белким забърше някой :)))
200
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРОСТО ПРИ ТЯХ ЗАКОНА Е ТАКЪВ ЧЕ В 14 ДНЕВЕН СРОК ИМАШ ПРАВО ДА СИ ВЪРНЕШ ДРЕХАТА.ИМА БРАК ИЛИ НЯМА -СЪДИИТЕ ВИНАГИ СА НА СТРАНАТА НА КУПУВАЧА АКО СЕ СТИГНЕ ДО СЪД. НЕ МИСЛЯ ЧЕ Е ПРАВИЛНО-ХАРЕСАХ СЕ А СЛЕД 10 ДНИ -НЕ. НО В ТОЗИ СЛУЧАЙ ДЕВОЙКАТА Е С БЕБЕТО МОЖЕ И ДА НЕ ГИ Е МЕРИЛА ЗАТОВА. СОБСТВЕНИЧКА СЪЩО БИ МОГЛА ДА НАМАЛИ ОБОРОТИТЕ
199
16
 
11
 
! Отговори
*** преди 8 години
Ако бяха нагрубили в мола българин никой нямаше да обърне внимание. Ама щом е скъпоценен жител на империята на злото форумните умници са до болка възмутени :D
198
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТАЗИ МИ НАПОМНЯ КУРИЕРИТЕ НА ЕВРОПЪТ ! 2 ПЪТИ СЕ СЛУЧИ ДА ГИ ПОЛЗВАМ, И НА ВТОРИЯТ ПЪТ КУРИЕРА МИ ВИКА ЩО НЕ ИЗПОЛЗВАМ ЕКОНТ, ЧЕ КОЛЕГАТА МУ МНОГО МЕ ПСУВАЛ ДО КАТО ВЪРВЯЛ ДА НОСИ ПРЕДНАТА ПРАТКА.
197
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да ходи да се оплачи на ***!
196
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
276 Лелката може да си измисли всякаква история сега, ама как да оправдае, че блъска, бута и другото не й се разбира от диалекта хаха
195
1
 
24
 
! Отговори
селска д(р)ама преди 8 години
Хахаха: "Аз имам малък бучик! Вън от моя бучик! Махай са, шта наритам. Вий шса научити, че в бучик ни съ зима и ни съ връща (а какво се прави тогава?). Твойто място е в Зара, не е в моя бучик!"Селска бизнес-д(р)ама.
194
6
 
3
 
! Отговори
да преди 8 години
Да истината ще излезе наяве а тролските Хейтъри наЛидеров и Комунята ще се посрамят завинаги!
193
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АКО ТОЗИ МОЛ НЕ РАЗКАРА ТАЗИ СЕЛСКА ТЕТКА, ДОСТА КОФТИ ЗА ИМИДЖА НА МОЛА !
192
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тъпата рускиня е била пияна, като си е взимала панталона. Никой не й е виновен.
191
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бас държа, че мякащата лелка се е облякла от Зара, ама иначе пробутва китайски ментета на туристите
190
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 265Гледах снощи предаването на Милен Цветков и имаше включване на продавачката, и тя изрично каза че е предложила да замени панталона с подходящ размер или дори с друга дреха, но рускинята на всяка цена си е искала парите кеш на всяка цена, и то при положение че покупката е направен с кредитна карта, интересно също беше че според думите на продавачката преди записаната случка, тая и е показавла средни пръсти, обиждала и заплашвала.
189
4
 
11
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 8 години
Това Лято не дойдоха миналогодишните рускоговорящи туристи! С такива изпълнения ще изгоним и малкото останали!
188
10
 
5
 
! Отговори
до 270 преди 8 години
Аз руснак който да научи добре български не съм виждал. и 20 години да живеят тука не могат и не могат да го научат. Особенно членуването на думите никога не успяват. Нещо бъгъво има в тях :D
187
10
 
4
 
! Отговори
... преди 8 години
Абе нали руснаците са против либералното, против западните ценности. Що тогава искат питично американско отношение тип "клиента винаги е прав" . След като не харесват западния стил на живот ще се отнасяме в магазините към тях по руски. Като соц продавачки.

Спонсорирани публикации