Полфрийман твърд, заслужил си бил номинацията

Смъртни заплахи и натиск накарали БХК да го оттегли
12 ное 2015 10:52,
26
Полфрийман твърд, заслужил си бил номинацията
Кадър: Нова ТВ

Само няколко дни след оттеглянето на скандалната номинация за "Човек на годината" на осъдения за убийство Джок Полфрийман, той разказа пред Нова тв своите версии за негативните реакции срещу него.

"Това че си в затвора не означава, че не си българин. Номинацията и гласовете за моята номинация идват от хора, които са извън Българския хелзински комитет", настоя Полфрийман.

Още по темата

Той смята, че смъртни заплахи и натиск са накарали БХК да оттегли номинацията му за "Човек на годината".

"Абсурдно е твърдението, че моите роднини плащат на БХК. Ако говорим за плащане, аз питам кой плаща на левскарите, на агитките, които ходят на протести. Не мога да докажа, че им се плаща, но мой приятел ми разказа, че им давали по 50 лева, за да ходят на протести срещу моята номинация", продължи той.

"БХК изтегли моята номинация за "Човек на годината" не заради някакви принципи, а от страх. Срещу тях е имало смъртни заплахи от страна на футболни хулигани", разкри още Джок Полфрийман.

Той излежава 20-годишна присъда за смъртоносното нараняване с нож на Андрей Монов през 2007-ма. В затвора е от осем години, а от три представлява затворническото сдружение.

Именно заради това смята номинацията си за заслужена, а вълната от недоволство обяснява с опит да се погазят правата на затворниците, които сдружението му защитава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а не бе.ще им козирува на българските келеменца,щото така сме свикнали,РЕД трябва да има в тая държава,стига всеки си е правил каквото иска,в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА самоотбраната не е за затвор
13
1
 
0
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
ТОВА КОСМАТОТО ОТ СНИМКАТА СТИГА ВЕЧЕ СТЕ ГО ВЕЛИЧАЛИ. СТИГА СТЕ ПРОЩАВАЛИ НА ЧУЖДЕНЦИТЕ ДА ИЗБИВАТ БЪЛГАРИ. СМЪРТ ЗА СМЪРТ. ХАН КРУМ ДА БЯХТЕ ИЗБРАЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ТОЙ ПОНЕ НЯМАШЕ ДА ГИ ПОМИЛВА И ДА НИ ПРЕДАВА КАКТО СЕГА ПРАВЯТ ВЛАСТИМАЩИТЕ. НА ВСЕКИ ЧУЖДЕНЕЦ СЕ ДУПИМ , НО ЖИВОТА НЕ Е ВЕЧЕН . НЯКОЙ ДЕН ИМА И КРАЙ.
12
0
 
0
 
! Отговори
Статистик на трупове преди 8 години
До ОЧЕВИДЕЦСчитам доста неуместен хумора ти ако това е така!Защо "аджиба" както убиеца от Горубляне,касапина на бармана,педофила изнасилващ по селата,защо "аджиба" всички са от расата на господарите на света?Защо няма италианци,французи,германци и прочие?Тоя Полфрийман дори го има на карикатура в "Шарли ебдо" държащ 30 сантиметров окървавен нож като отдолу пише:"България,добре дошла в Европа"
11
0
 
1
 
! Отговори
ОЧЕВИДЕЦ преди 8 години
До Капа ви ЙотаБраво на австралийчето-право в десятката !Абе,хора не знаете ли че тоз австралиец уби не човек а ***-скинар-фашист,който с бандата си скинари-*** беше нападнал семейство с дете ?*** ритаха беззащитните хора на земята,детето пищеше а минувачите-българи гледаха като телета и бягаха.Срам и позор-намери се един чужденец да скочи и да спаси хората с риск на живота си !Вбесените ***-скинари го подгониха и нападнаха с павета,при борбата единия изверг се набучи на собствения си нож а австралиеца го вкараха за 20 години,защото скинара се оказа син на ДЕПУТАТ-МАФИОЗ
10
0
 
2
 
! Отговори
Капа ви Йота преди 8 години
Полуфриймън ще е твърд,но до 50-60 години: после нищо се не знае! :))
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не забравяите peticiq/129340
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте го споменавали този..... той е убил един а един определен президент хиляди и му дадоха нобелова награда за МИР.. Човешкият живот не е това което беше и което трябва да е.
7
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доказан убиец е номириран за човек на годината от БХК.БХК е против всякакви български ценности и го е доказва всеки ден с действията си.
6
0
 
26
 
! Отговори
Shark преди 8 години
БХК трябва да бъдат дадени под съд за подстрекаване към престъпления. Това да предлагаш убиец за човек на годината си е равносилно на неговото престъпление и означава, че косвено го одобряваш и подстрекаваш и други да правят така, ами да , и те ще бъдат номинирани, нали??? БХК в затвора и забрана. Същото важи за Америка за България.
5
2
 
22
 
! Отговори
иЯ преди 8 години
Тоя не го забавляват достатъчно в гей кошарата.
4
1
 
24
 
! Отговори
лол преди 8 години
Ама и фамилията му каква иронична за човек зад решетките - Полфрийман
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една статия за това австралийско *** е предостатъ4на , дори му е много. Ина4е ... какви хора работят в БХК и защо не излязат да обяснят поради коя заслуга за българския народ или общество е номиниран за 4овек на годината ? А футболните хулигани да не заплашват , а да действат.
2
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
убиец !човек на годината !това само болният мозък на неговият адвокат може да го измисли ,като начин да го извади от затвора .
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Готина брада си е пуснал- талибанска радост.