Мнение: Нападат ли мигранти – народно опълчение!

Това трябвало да са организирани, а не агресивни сили
Обновена: 12 яну 2016 09:34 | 12 яну 2016 09:22,
57
Мнение: Нападат ли мигранти – народно опълчение!
Снимка: Нова тв

Във връзка с бежанците моментално трябва да се укрепи българската армия, да се види с какви сили разполага полицията и дали не трябва да се премине към някакъв вид народно опълчение, ако бъдем нападнати тази година. Това заяви за пред Нова тв проф. Михаил Константинов, председател на "Информационно обслужване".

Той уточни, че има предвид организирани сили, които да пазят българите, а не агресивни групи, които да се саморазправят с чужденците.

"През последните 2-3 години ръководителите на Европа направиха толкова много глупави грешки. Те продължават да правят тези грешки и отказват да назоват проблема. Оплели са се в политически коректното говорене и чакат техните народи да изригнат, но тогава ще стане страшно", коментира Константинов.

"Ако започнат погроми на Запад, те ще се пренесат и тук", предупреди той.

"Трябва на висок глас българското държавно ръководство да заеме някаква позиция. Нашите политици мълчат по въпроса", призова ги социологът Кънчо Стойчев.

По думите му трябва да се увеличи бюджета на българското разузнаване. "В Европа няма лидерство. Наблюдаваме едностранно действие от страна на Меркел, което е против интересите на Европа", настоя той.

"Току що един германски министър заяви, че към Европа идват 10 милиона мигранти. Това означава, че всички неща, които виждаме, ще бъдат умножени по 10", предупреди проф. Константинов.

Той допълни, че няма как това преселение да не засегне и нас, тъй като в Европа всичко вече е запълнено.

"Българското държавно ръководство трябва да вземе позиция на висок глас. В Чехия, Полша, Словакия се изказаха. А България мълчи. Политиците са задължени нашето мнение да се чуе в Европа. Не можем да стоим на колене. България няма началници в Европа, ние сме развнопоставени", категоричен бе Кънчо Стойчев.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
5
 
! Отговори
факти преди 8 години
1. Силна и способна на много неща армия се разпилява лесно чрез съкращения и други глупости, но трудно се възстановява. Иска се време, средства и промени в закона.2. Гражданска гвардия може да се формира и обучи най-много за 6 месеца, а в случай на остра нужда - и за няколко месеца само.3. Такава гвардия отдавна ни е нужна, защото ние си имаме вътрешни проблеми с едни други емигранти, напуснали Индия преди векове. Днешните пришълци гледат да заминат колкото е възможно по-бързо от Бг на Запад.
36
0
 
12
 
! Отговори
йес преди 8 години
До bobrСамо така! Стига робство и тиранство на узурпиралите властта партии!
35
1
 
10
 
! Отговори
bobr преди 8 години
Самоорганизиране в гражданско опълчение - това е пътят към свободата - издухване на гутницата горе и ПРЯКА ГРАЖДАНСКА ВЛАСТ - с най-силни права във всички власти, вкл. "четвъртата".
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
RAKOVODSTVOTO NA MAFIATA.
33
0
 
11
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Само че в България политици няма.Има Организирана престъпна група.. която се нарича Правителство парламент и тн.Без значение от коя партия е правителството.
32
0
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
България политици няма, има политикани.Те се интересуват единствено от своите интереси. А държавници?! Tърсете ги само в митологията!
31
1
 
14
 
! Отговори
ОПАСНОСТ! преди 8 години
Българските държавници, 240 от НС да ОБСЪДЯТ СПЕШНО какво ще бъде ако МИГРАНТИТЕ и РОМИТЕ се "съединят", защото имат ЕДНАКЪВ "АКЪЛ" и започнат погроми.( особено по селата!НИКАКВО СЪЖАЛЕНИЕ и ШИКАЛКАВЕНЕ! Първите присъди трябва да бъдат:1 ЕКСПУЛСИРАНЕ независимо от престъпното деяние, никакъв съд!2.За нашият етнос- най-строгото наказание! ( ако имаше възможност за експулсация...)И да се мисли КАК да ги накараме да не се РАЗМНОЖАВАТ!
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ще зaмоля всички ведомствa ,които до скоро бяхa по улиците дa пушaт цигaри ,пият кaфетa и други културно мaсови мероприятия с които си зaщитaвaхa социaлните придобивки сегa пaк дa излязaт нa улицaтa и по грaниците ни и поне веднъж дa свaршaт нещо полезно ..
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
затваряй, затваряй! затваряй граници, държава, църкви, джамии, и се изнасяй към северния полюс, българино! това, което идва насам, никой нормален не иска да го преживее.
28
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алчността на шепа хора ще срине Европа. Не стига, че разбихте структурата на общества с друга култура, ами вие ги и каните да ви бъдат роби. И Рим не се е сринал за два дни, но упадъка е започнал с разширяването на империята.
27
1
 
20
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Еврейскоамериканските интереси в Близкият Изток -събориха редица държави и направиха милиони емигранти - Евролидерите се оказаха с еврейски корени и широко отвориха вратата на Европа за тези нецивилизовани агресивни и мързеливи араби -Явно САЩ и Израел искат да видят края на Евросъюзът-защото на тях Силна Европа не им трябва- Европа която поглежда все повече към Русия- Ще има етнически бунтове и омраза претапяне на расите и страх от тероризъм---Еврейското ежедневие -ще стане и европейско- страх
26
0
 
41
 
! Отговори
Бате от село. преди 8 години
Сега е наложително да започнем да се въоръжаваме. Досега роми трепеха и грабиха. Сега след тях идват афганистанци, мароканци, араби и нигра. Така, както нападаха в Кьолн жените - вкупом по 15-20, така ще нападат и къщите ни. А да разчиташ на полицията - все едно "от умрел писмо". Ние си немаме държава...Да ме простят Ботев и Левски.
25
0
 
41
 
! Отговори
Оказа се Прав преди 8 години
Ех, Полковник Муамар Кадафи Светла Ти Памет... Ти защитнико на Европа от ислямската инвазия...
24
10
 
21
 
! Отговори
бг преди 8 години
До АнонименАко Сидеров се държеше ,като сериозен политик, щеше да има огромен електорат, но с неговите циркови и неадекватни реакции изпадна в безтегловост.Явно е ,че и на него му дърпат конците.
23
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако вземете интервю с комшията ми пенсионер със сигурност ще излезе на по-високо ниво.
22
40
 
3
 
! Отговори
Мюслим преди 8 години
Над всичко е волята на Аллаха
21
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 8 години
До Анонимен 8Имате сериозни психични проблеми!
20
2
 
8
 
! Отговори
тт преди 8 години
До бг--за единия процент беше ирония.Мен ако питаш-обратно всички...
19
0
 
41
 
! Отговори
:( преди 8 години
А предателя ББ целенасочено бави изграждането на оградата по турската граница. Унгарците изградиха загражденията за по-малко от седмица. В България "не могат" да я завършат вече 5 години.
18
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой ги пуска тия имигранти в страната? Кой контролира, заедно с турците каналите за имигранти и печели пари от тях? С 1 млрд бюджет МВР не знае кой влиза и кой излиза от страната. Имигрантите ли са виновни, че 70 години ни управляват олиго-френи???