Арестуваха педофил, бивш полицай

Мъжът имал 50 хил. педофилски изображения на компютъра си
12 фев 2016 10:11,
25
Арестуваха педофил, бивш полицай
Снимка: Bulphoto, архив

Педофил, който е разпространявал изображения с детска порнография в интернет, е бил задържан в малък град вчера, съобщи началникът на отдел "Трансгранична престъпност" в ГДБОП комисар Явор Колев пред BTV.

Арестуваният е бивш полицай, каза още Колев, но отказа да даде повече подробности за личността на задържания, аргументирайки се с течащото разследване.

На компютъра на мъжа обаче е имало над 50 хил. педофилски изображения.

При тези случаи само 10% са онези, които разпространяват подобни материали за получат материална облага, другите се възползват от тях, за да утоляват наклонностите си, коментира Колев.

Попитан за профила на педофилите, Колев заяви, че често те изглеждат съвсем нормални и дори имат семейства. Имало и такива обаче, които са изцяло погълнати от престъпните си занимания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: педофилполицай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо изобщо съществуват тези снимки. Така ли никой не може да ги изтрие.На кого са сайтове които ги разпространяват. На тази страница в момента която пишем много често ни изтриват коментарите ако превишават някои норми.
18
3
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
До Анонимен 11 2 -пак по закон-всичко под 18г се води педофилия (я всеки да си пегледа колекцията на ПС-то си да не се изненадат после) 3 -ако случайно имаш голи снимки на детето си от море - това директо отива в категорията П. сорри такъв е закона!-------------- На компа си нямам и една порно снимка, а на телевизора даже не знам къде са порно каналите. Не е вярно, че не можеш да си снимаш собствените деца на плажа.
17
4
 
11
 
! Отговори
@18 преди 8 години
До АнонименАко на този торент има секс с деца е нормално да има арестуване да , даже не само арест ами трябва да се режат и пръстчета и пишлета , така че да не си помисля повече *** за такива неща.
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 1 АнтиПедофил ти педофил ли си че ги защитаваш така болест или не посегателството над дете трява да се наказва жестоко. още малко ще кажеш че на оня кмет тряда да му държим рачичката и да му съчустваме
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Арестувайте Варели белградския ритнитопковец , той нали с някакви "котенца" е занимаа в чатовете ...ех Варели Николетков ...никога нема се опраиш селянче елементарно.
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашата полиция ни пази !
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КИНГ 6Пич разбира се , че изказвам мнение за неща , за които съм 100 % сигурен , защото живея в малък град където се знае всеки полицай с какво образование е. Нещо повече в къщата до мен син на полицай си оглеждаше наркотици достигащи до 2 метра. Патрулките спират на 10 метра от дома ми където има барче. И да те светна за още нещо. Няма полицай, чиято съпруга да не е вишистка и да е безработна. Все пак живеем в полицейско- мутренска държава с премиер мутра. Колкото до млякото го обожавам .
12
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е на тоя вярно ще му хареса в затвора, хем полицай хем педофил. А приятно изкарване!
11
2
 
37
 
! Отговори
Чок Гюзел преди 8 години
МВР е най-голямата организирана престъпна група в тая територия...
10
5
 
18
 
! Отговори
5176 преди 8 години
До АнтиПедофилДецката порнография е престъпление и тоя си е чист педофил.
9
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без и намек да го защитавам, НО по закон поне 20% от населението ни на милата ни родина са педофили: визирам ВСИЧКИ роми и не малко от разни други малцинства.2 -пак по закон-всичко под 18г се води педофилия (я всеки да си пегледа колекцията на ПС-то си да не се изненадат после)3 -ако случайно имаш голи снимки на детето си от море - това директо отива в категорията П. сорри такъв е закона!А педофилия,за кавато всеки вденага се сеща, ми аз не мисля,че в нета изобщо има 50хил. снимки,но знам ли?
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицейската професия е много по-малко стресова отколкото учителската и работата на лекарите -хирурзи. Да видиш патрулка пред бар е традиция.
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 8Абе тази наша родна полиция освен да прикрива педофили, наркобарони и убийци нищо друго не прави. Полицаи са и част от автокрадците .
6
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От 25 г. руските *** разправят, че в Америка щели да узаконяват педофилията, ама още не са я узаконили.
5
9
 
12
 
! Отговори
иван преди 8 години
спокойно в америка го озаконяват това, като болест или резлигозно виждане според новите закони . няма да е дълго незаконно.
4
7
 
23
 
! Отговори
до АнтиПедофил преди 8 години
рано или късно тези със снимките и посягат на деца. педофила си е педофил и лечението е само бой и затвор
3
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако беше ром и беше забременил 11 годишна, нищо нямаше да му направят.
2
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тази наша родна полиция освен да прикрива педофили, наркобарони и убийци нищо друго не прави. Полицаи са и част от автокрадците . Затова и винаги се търсят неизвестни извършители. В полицията се влиза по родствена връзка и с големи подкупи. 90 % от полицаите са без порицейско образование. Нещо повече в полицията влизат най-големите панти от училищата. Полицейската професия е много по-малко стресова отколкото учителската и работата на лекарите -хирурзи. Да видиш патрулка пред бар е традиция.
1
12
 
19
 
! Отговори
АнтиПедофил преди 8 години
Това са много гнусни хора, които трябва да бъдат лекувани, а не съдени и да лежат в затворите от което полза няма. Няма педофил, който да е лежал в панделата и след като е излязъл да не е продължил същото. Пълни откачалници са.В случая обаче има нещо друго. Педофил в случая не виждам да има. Имал на компа си снимки с подобни неща. Гнусно е ОК, но това прави ли го педофил, ако в реалността не е посягал на деца? Нима ще почнат да ни казват какви снимки може да имаме по комповете ли. Смешно е това

Спонсорирани публикации