Динко от Ямбол: БХК са "мишки"! Не се чувствам виновен!

Прочетох в някакъв арабски сайт, че дават $4000 за главата ми
25 мар 2016 12:03,
267
Динко от Ямбол: БХК са "мишки"! Не се чувствам виновен!
Снимка: Булфото, архив

Грам не се чувствам виновен, даже се нахъсвам още повече, заяви придобилият популярност Динко Вълев от Ямбол в коментар на образуваното дело срещу него.

"Голяма излагация. Непоносимо е това, което става – мен да ме обвиняват, че съм задържал някакви потенциални терористи", коментира Вълев.

Динко се определя като човек, който се опитва да направи добро за държавата. "И сега да се случи, пак бих го направил", допълни той.

След случая с мигрантите Динко ходил до границата още два пъти. Там видял отъпкани пътеки, по които според него минават бежанци.

Още по темата

"Местните хора от населените места по границата не могат да спят спокойно – дали ще им късат от градината или ще прескачат за вода, няма значение", смята Динко Вълев.

Попитан какво мисли за заведеното срещу него обвинение от БХК, той обяви обвинителите си за "мишки" и "пълни отрепки", за които "не му пука".

"Аз съм се защитил, а те ме обвиняват", оплака се той пред bTV.

Според Динко границата има нужда от частна охранителна фирма, а хората, които стоят на пост да получават по 3-4 хил. лв на месец. По думите му граничарите ни нямат стимул, защото работят много, а не получават адекватно заплащане.

Динко разказа още, че наскоро видял във Facebook статия от някакъв арабски сайт, в който давали 4000 долара за главата му. Достоверността на написаното все още не е потвърдена.

"Хиляди хора  ме подкрепят, не съм очаквал, очарован съм", каза Динко Вълев.

Той призова всички негови съмишленици да го подкрепят в 12:30 днес, когато е призован на разпит в полицията в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още по темата: мигрантиДинко от Ямбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
леле мале навъдиха се един куп "защитници" на тоя мутрьо, дето единственатаа му функция е да се бие по дискотеки и да дава интервюта, всички дето са против такива като него били антибългари разбииш ли. Айде избирайте си го там за президент или премиер там направо, жалки първосигнални тапири
121
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въобще не става въпрос дали този комитет е Български или не проблема е друг тук става въпрос дали този Динко е човек или е ***, защото нищо човешко няма в това да се държиш по този начин с други човешки същества, та дори и с животни не е редно
120
1
 
14
 
! Отговори
Кина преди 8 години
Много свидливи тези араби са станали ... Не харесвам хора, бръмчащи с подобни машини ... направо ми се гади от тях, но за Динко мога да кажа само БРАВООО !
119
1
 
22
 
! Отговори
до lumpenite po dolu преди 8 години
Този комитет трябва да се преименува на Хлзински комитет в България.Нищо българско няма в него освен некадърници на безумни заплати които само петнят България пред света.Там където държавата липсва народа взима решение.В крайна сметка държавата това сме ние.
118
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те тоя проруски мишoк поругаващ българския флаг ако няма бежанци да ги обира след като ги оставят каналджиите ще умре гладен. Такива като него и юнаците от околовръстното без господар не могат. Виж и лидера и картинката ще ти стане ясна.
117
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВИЖТЕ СА ВЪПРОСА Е МНОГО СЛОЖЕН И НЕПРИЯТЕН И НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ!!!НАЧИ ВИЖДАШ, ЧЕ СТАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!! ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ НАМЕСИШ ИЛИ НЕ ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ СМЕ ОТ МВР :DДОРИ СПАЙДЪРМЕН СЕ ПИТАШЕ ЩО НЕ Е СПРЯЛ КРАДЕЦА КОГАТО МОЖЕШЕ ЗА ДА НЕ УБИЕ ЧИЧО МУ ПОСЛЕ!ЧОВЕКА Е ПРЕДОТВРАТИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!АКО ТОВА ДА ВЛИЗАШ В ЕДНА ДЪРЖАВА ОТ КЪДЕТО СИ ИСКАШ НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЗНАЧИ ИМА НЕЩО СБЪРКАНО В ЗАКОНИТЕ НИ!
116
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЯМА НИЩО БЪЛГАРСКО В "БЪЛГАРСКИЯ" ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ!!!!!!! ТЯХ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ТЕЗИ КОИТО НЕ СА БЪЛГАРИ :D
115
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
заради случката с този *** ИДИЛ ще вземе да се сетят, че ни има на картата!
114
2
 
9
 
! Отговори
ksarax преди 8 години
За БХК е прав. За другото ...........
113
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко - кмет на Ямбол !
112
26
 
4
 
! Отговори
Маке преди 8 години
Е па тойа Динко патрЕота не си знае знамето, на бугарско знаме нема герб брее!
111
0
 
35
 
! Отговори
до двамата бхк-исти преди 8 години
бхк казват, че законите в Българи трябва да се спазват, но като се има предвид тяхната двулика природа ще преведа така: отнасят се за бълг. данъкоплатци и не се отнасят за тези, които правят деца на деца и вършат всякакви престъпления и само единици биват съдени с 'цялата тежест на закона'. Също така не се отнасят и за тези, които не са от ЕС, нямат паспорти, видимо проповядват друга религия, една точно определена друговерска религия, които пресичат нелегално българската граница, така ли е, бхк?
110
3
 
39
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Динко брат, тука които е напрвил добро за дъжавата го гонят с камъни. А такива дето крадът и лъжат са нац. герой. Справка батко ти Боко.
109
34
 
2
 
! Отговори
Да ,бе....ха,ха,хааа преди 8 години
......ИЗНАСИЛИЛИ, СЕСТРАТА , МАЙКАТ И ЖЕНАТА .....НА ДОНЧО КОЛЕВ.....ХА,ХА,ХАААААААААААААЙДЕ , НЕ СЕ ПРАВИ НА "СЪДНИК"... НА ЦЕЛА ЕВРОПА ,БЕ.---------.И БЕЗ ТАКИВЕ ГЕРЕСТИ ПЕТЛИ , КАТО ТЕБЕ ЩЕ СЪМНЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААА....ИМАО СИ ХОРА ЗА ОХРАНА НА ГРАНИЦИТЕ !!!!!ТАКОВА КАТО "ДИНКО" ----СА СИ ЧИСТИ "ХАЙДУЦИ".......ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ!!!!!!!!
108
0
 
19
 
! Отговори
фифи преди 8 години
До АнонименТези са чужди агенти на едни , които избирателно и когато им наредят, злословят и нападат неугодните. Когато наистина трябва да защитят човек или групи, ги няма. Има и други подобни българофоби или по-скора продали се на подобни "правозащитници". Когато гонят, тормозят и избиват християни в Африка и Близкия Изток, те си мълчат! Както и при избиването на Язидите в Ирак.
107
2
 
31
 
! Отговори
бг преди 8 години
Относно БХК това е дискредитирана организация с антибългарски действия,лицемерно подкрепяща малцинствените групи у нас без обаче с нещо да подкрепя ощетените от именно тези малцинствени грипи българи!Тази организация не се ползва с доверието на българските граждани видно от повечето мнения за нея!
106
14
 
6
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
До 139 Берлин Много се кефа,като гледам в нета 1945 руската армия как прегазва Берлин аххахах-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Да, тогава братушките изнасилват близо 1 000 000 цивилни, беззащитни немски жени. Хубави хора са това, а и ти очевидно, щом им се възхищаваш. Мисля, че ти си добър пример за това, което ме накара да напусна България.
105
2
 
11
 
! Отговори
до Берлин преди 8 години
Прочети "Пази боже ,сляпо да прогледа" от Алеко Константинов и ще се видиш що за стока си. Същия *** като главния герой си- Вчерашен *** ,помислил се за голяма работа в чужбина......
104
4
 
21
 
! Отговори
ист преди 8 години
Динко ти си пич. Тегли им една на БХК.
103
22
 
2
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
ЩОМ Е СЛОЖИЛ ЗНАМЕТО С ГЕРБА НА БКП------ЯСЕН МИ Е ....ТОЯ НЕЩАСТНЕН ИБРИК !АТАКИСТКИ " ХАЙДУК".......гдето обира хората бягащи от войната и майките с деца!НАГЛЕДАЛ СЪМ СЕ НА ....ТАКИВА "ПАТРИОТАРЧЕТА"......гдето все келепира си гледат ....ТЯХ---ВСЕ ПАРТИЯТА ГИ ВОДИ И НАСТАВЛЯВА......ХА,ХА,ХААААААААААААА-----ЗА ДА ИМ СЕ РАДВАТ ГЛУПАЦИТЕ!!!!!!!