Динко от Ямбол: БХК са "мишки"! Не се чувствам виновен!

Прочетох в някакъв арабски сайт, че дават $4000 за главата ми
25 мар 2016 12:03,
267
Динко от Ямбол: БХК са "мишки"! Не се чувствам виновен!
Снимка: Булфото, архив

Грам не се чувствам виновен, даже се нахъсвам още повече, заяви придобилият популярност Динко Вълев от Ямбол в коментар на образуваното дело срещу него.

"Голяма излагация. Непоносимо е това, което става – мен да ме обвиняват, че съм задържал някакви потенциални терористи", коментира Вълев.

Динко се определя като човек, който се опитва да направи добро за държавата. "И сега да се случи, пак бих го направил", допълни той.

След случая с мигрантите Динко ходил до границата още два пъти. Там видял отъпкани пътеки, по които според него минават бежанци.

Още по темата

"Местните хора от населените места по границата не могат да спят спокойно – дали ще им късат от градината или ще прескачат за вода, няма значение", смята Динко Вълев.

Попитан какво мисли за заведеното срещу него обвинение от БХК, той обяви обвинителите си за "мишки" и "пълни отрепки", за които "не му пука".

"Аз съм се защитил, а те ме обвиняват", оплака се той пред bTV.

Според Динко границата има нужда от частна охранителна фирма, а хората, които стоят на пост да получават по 3-4 хил. лв на месец. По думите му граничарите ни нямат стимул, защото работят много, а не получават адекватно заплащане.

Динко разказа още, че наскоро видял във Facebook статия от някакъв арабски сайт, в който давали 4000 долара за главата му. Достоверността на написаното все още не е потвърдена.

"Хиляди хора  ме подкрепят, не съм очаквал, очарован съм", каза Динко Вълев.

Той призова всички негови съмишленици да го подкрепят в 12:30 днес, когато е призован на разпит в полицията в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още по темата: мигрантиДинко от Ямбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
21
 
! Отговори
Shark преди 8 години
БХК СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕН СЪС ЗАКОН! ТЕ ЗАЩИТАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ ПОД ПРЕДЛОГ ЧЕ ИМАЛИ НЯКАКВИ ПРАВА. ЗА КОЕТО ВЕРОЯТНО ПОЛУЧАВАТ КУП ПАРИ. ЗАТОВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ И СЪДЕНИ! КАКТО И ВСИЧКИ НПО-та СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ, ТЕ ТОЧАТ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВА, ОТ ПРОЕКТИ, СЪЩО И ПЕРАТ ПАРИ. НО НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА ЗАЩОТО СИ ПЛАЩАТ КЪДЕТО ТРЯБВА!!!
61
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 67 Никак не е просто момчето,а отговорно,будно,родолюбиво момче.Истински българин,каквито за жалост много не останаха!С будна съвест трябва да сме и с нетърпимост към безаконието и неспражедливостта!Не на думи,а на дела трябва повече да гледаме,на МОРАЛА!
60
1
 
26
 
! Отговори
истината преди 8 години
"родоотстъпникБХК последно преди да започнат акция в подкрепа на прииждащите талибани , бяха се опитали да обявят за човек на годината в България, англичанин , който в момент на амок от алкохолния туризъм уби българче с камък без причина. Оказа се че председателя на БХК му е адвокат и гони лични интереси. Тези трябва да бъдат изправени на военен съд за национално предателство, при това серийно, ако не народа трябва да вземе властта и публичен линч за назидание !!! "
59
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БХК, АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ, ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО И ОЩЕ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ СОРОСКИ ОРГАНИЗАЦИИ НИ ДОКАРАХА ДО ТУК!!ПУТИН ОТДАВНА ГИ ИЗГОНИ!!
58
16
 
2
 
! Отговори
tim преди 8 години
личи си от километри кой не ходил във казармата и кой си няма понятие от нещата този го тресе манията за величие защо се обръща внимание на хора дето се правят на велики ако това беше едно време този нямаше и да померише браздата държават трябва да бъде малко по твърда със такива дето се правят на полицай или воеени ако тези бежанци бяха от онези нямаше да рабере какво го е сполетяло спрете да давате трибуна на хора дето ги тресе някакъв вид мания
57
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПОДЛОГАТА НА СОРОС, КРАСИМИР КЪНЕВ, СКОРО ГО ВИДЯХ В МЕТРОТО ДО МЕНЫ ГОВОРЕШЕ НА ИНГЛИШ МЕКЕРЕТО СОРОСКО И СЕ УСМЕХВАШЕ, КАТО *** АЛ! ЕДВАМ СЕ СДЪРЖАХ ДА НЕ МУ ВКАРАМ ЕДИН ДЕСЕН ПРАВ В ГНУСНАТА МУТРА!!!
56
1
 
14
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Човек трябва да е пълно мекотело за да работи за БХК; като да си продадеш душата на дявола. Не случайно никога не им споменават имената, а все БХК това, БХК онова. Всичките са ***, които нападат този Българин, но се надявам карамата да ги застигне по-скоро.
55
1
 
14
 
! Отговори
bxk преди 8 години
ТОВА БХК ИЗМИСЛЕНО ЗА МУТРЕНСКИТЕ СРЕДИ,СТОИШ И ВЗЕМАШ КОЛКОТО МОЖЕ И СЕ БИЕШ В ГЪРДИТЕ "РАБОТЯ ЗА НАРОДА" ЕВАЛА НА ДИНКО,ЧЕ ИСТЕНСКИ БЪЛГАРИН,ХОРИЦАТА НА ГРАНИЦАТА НАПЪЛНО СА В НЕИЗВЕСТНОСТ:КОЙ ЩЕ ПЕСКОЧИ Я ЗА ВОДА,ЗА ХЛЯБ ДА ГИ ДЪРЖИ В НАПРЕЖЕНИЕ ДОКАТО ОТ УПЛАХА ЩЕ УМАТ,А НА КОЙ МУ ПУКА,ДА НЕ ДАВА ГОСПОД НА НИКОЙ ДА ЖИВЕЕ В СТРАХ ВСЕКИ ДЕН.ДИНКО ОТ КАКВИ ПОДБУДИ,АМИ СЕГА СВЕСНИЯ ГО СЧИТАТ ЗА ЛУД,А ЛУДИЯ НА НЕГО МУ Е ПОЗВОЛЕНО ВСИЧКО,ВСЕКИ ДЕН *** УБИВАТ,КРАДАТ.
54
1
 
13
 
! Отговори
бг преди 8 години
До БХКГледай ти те били с български имена?Такава антибългарска,предателска,провокативна,деградирала кампания водят от БХК,че мислих главно,че членуват някакви турци и роми.Ей това са днешните ПОП КРЪСТЬОВЦИ!Срам за българския народ,защото извършват АНТИбългарска политика! Всички сме равноправни или би трябвало да сме граждани,но не не знам да са проявили активност от бхк-нарочно с малки букви относно ромските престъпления и далавери!Българите трябва да ги държим отговорни за антибългарската...
53
0
 
18
 
! Отговори
Анализатор преди 8 години
Много интересно как всички защитници на БХК и противници на Динко използват в речника си доста турцизми и *** иза справка от послените коментари : СУС БРЕ; аман ; ай сиктир и други ... сами си правете изводи за профила , манталитета и може би националността на гореспоменатите !!!!
52
11
 
4
 
! Отговори
mda преди 8 години
Липсата на държавата води до такива "национални" герои... Човека вече чете и по рабските сайтове, интересува се.. да се смееш ли да плачеш ли...
51
20
 
5
 
! Отговори
Grammar nazi преди 8 години
Очевидно Динко след "перфектния" английски, набързо е научил и арабски... Очаквам в скоро време да разреши и израелско-палестинския конфликт.
50
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много просто момче, ама много! Какви терористи бълнува че бил задържал?! ***!
49
1
 
13
 
! Отговори
БХК преди 8 години
ПРОГРАМА ЗА ПРАВНА ЗАЩИТА НА БЕЖАНЦИ И МИГРАНТИИлиана Савова, директорПламен ЖелевМариана АндрееваЕлица СекуловаГеорги ТошевВалентина НилсенАнтоанета ДедиковаСчетоводна кантора "Желкова Станева и Георгиев"bghelsinki.org/bg/za-nas/raboteshti/На този сайт ги има със снимкиАз когото срещна минимум ще го заплюя в лицето
48
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя го тресе простотията със страшна сила.Това ли ви е "патриотизма"?
47
0
 
5
 
! Отговори
БХК преди 8 години
Елица Гергинова, изследователАнтоанета Ненкова, координатор детски проекти и старши изследователСлавка Кукова, координатор, старши изследователадв. Даниела Фъртунова, юристкаКалоян Станев, изследователадв. Адела Качаунова, юристкаЖеня Иванова, социологДиляна Ангелова, юрист и изследователСветла Баева, Директор "Комуникации и кампании"Радослав СтояновЯна Бюрер Тавание, съветникАндрей Гетов, мултимедия продуцент
46
3
 
0
 
! Отговори
TUR4İN преди 8 години
))))))))))))))))))))))) tova li samedite v BG
45
0
 
7
 
! Отговори
БХК преди 8 години
Десислава Симеонова, директор на програма Програмиране и администрацияСеверина Петкова, касиер-счетоводителАся Колева, технически сътрудникадв. Маргарита Илиева, директорка на програматаЕлена Кръстева, юристБлаговеста Ламбрева, юристМирела Заричинова, юристБорислав ДимитровСтанимир Петров, проектен координатор, координатор Общ надзор върху местата за лишаване от свободад-р Георги Банков, старши изследовател, координатор Специализиран надзор върху местата за лишаване от свобода
44
1
 
5
 
! Отговори
БХК преди 8 години
Преедседател и учредител на БХК : Красимир КъневЦентрален офисул. "Върбица" 7София 1504понеделник - петък, 10:00 - 18:00 ч.Тел.: 02 943 4876, 02 944 0670, 02 943 4405Мобилни : 0884 152 641, 0884 156 726, 0884 149 354Факс: 0884 185 968Ел. поща: bhc***bghelsinki.orgПрограма за правна защита на бежанци и мигрантиул. "Узунджовска" 1 София 1000понеделник - петък, 09:00 - 17:00 ч.Обедна почивка: 12:00 - 13:00 ч.Тел./факс: 02 981 3318, 02 988 0057Ел. поща: refunit***bghelsinki.org
43
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко е нашата гордост. Той разби тези полицай които пускат мигрантите за пари а той ги лови..