Марешки ще е кандидат-президент: Не преследвам власт

Бизнесменът купувал горива само от родни дистрибутори
Обновена: 27 мар 2016 21:44 | 27 мар 2016 21:41, Веселина Йорданова
113
Марешки ще е кандидат-президент: Не преследвам власт
Снимка: архив, БулФото

Кандидатирам се за президент, за да не могат да ме обвинят в преследване на власт. Представяйки президентската институция, мога единствено да защитавам интереса на българите. Това заяви бизнесменът Веселин Марешки в „120 минути” по bTV.

Още по темата
Той отрече твърдението, че се е захванал с продажбата на гориво, за да си спести пари от публична реклама преди президентските избори. "Инвестициите ми възлизат на около 10 млн. лв. Дали нямаше да ми е по-лесно да си платя за една нормална реклама в този случай", запита риторично бизнесменът.

"Не е вярно, че купувам горива от кюрди в Сирия, от молдовски или от руски източници. Купувам само от български дистрибутори, не знам от кои производители доставят те", коментира Марешки.

Той отрече да продава бензин на загуба, като разкри, че е на печалба от 1 ст. "Принуден съм да го правя, защото има нелоялна практика срещу нас, а и така печеля доверието на хората", поясни Марешки. 

Според него единствената причина да навлезе в сектора с горивата е, че бизнесът му е социално и пазарно ориентиран. "На хората им харесва да си купуват евтино гориво, така можем да променим държавата", каза още бизнесменът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте сега, нагледал съм, се през моя живот на предизборни тарикатлъци и казвам директно на Марешки: Брат, колкото повече се задържиш на пазара с горивата и аптеките си, толкова по-добре, но иначе за ч.еп за зеле не ставаш. То ти личи и по физиономията. Да гласувам за теб е все едно да гласувам за МУТРА! А ти си точно такъв!
8
17
 
14
 
! Отговори
РВ преди 8 години
До бай, идея нямаш колко си прав! Но бай ти *** за 6 стотинки на литър е готов да гповярва че тоз свестен човек.а че пере руски пари и разказа играта на фармацевтите, че бизнеса му е абсолютно нелегален никой не се пита. Важното е че бай *** ще ходи на кафе с колата.
7
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи е признал, че продава на загуба, защото печалба от 1 ст. върху продукта не покрива разходите за издръжка на бензиностанция или каквото и да е било друго. А сега не е лошо да обясни и лъжите, че можело още 20-30 ст. да падне ценатаПоредния шут в политиката, ама си го заслужаваме.
6
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз нито ще гласувам за него, нито нищо...просто купувам от него евтина нафта, а вие го духа.йте!
5
10
 
17
 
! Отговори
Бай преди 8 години
Един така си напазарува с 800 дни.
4
16
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък бих гласувал за него.Ако не беше този пичага на снимката щяхте са си сипвате А95 на 2,65лв а 98 на 3,12лв и политиците да ви обясняват,че картел няма и по цял свят е така.Нали това е стандартното обяснение?По-цял свят е така.Е по цял свят хората гласуват за някого ако имат някаква реална изгода от това.Само у Бг гласуваме щото верваме на приказки.Стига толко.
3
34
 
25
 
! Отговори
Бай преди 8 години
Поредния тарикат, който ще напазарува електорат .
2
32
 
14
 
! Отговори
Раснал на У кошара.. преди 8 години
Магарешки ко *** Майко? Що е туй родни дистрибутори? Нефто хима от Бургас само той рафинира... Стига лъга кажи че продаваш турски бензин от джихадиски нефт... Да те разберат ората...
1
45
 
33
 
! Отговори
ined преди 8 години
Аз няма да гласувам за Марешки ако ще и бензина без пари да го раздава.